Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy inşallah boşa çıkmaz umutları canım yaa:16::16:

evetttttttt gün geçmiyor ki arkamdan bi karı konuşmasınnnnnnn

eserekli ne kızzzzzz:9::9::9::9::9::9:
umudum yokk aslında kankamm
garip bi gamsızlık var
doktora da sordum regl olursam 2. günmü gelicem dedim
belki hamile gelirsin dedi
heyecanlı değilimm
umutlu bi beklieyişim yok ama umutsuzda değilimm olmaz bu ay da demiyorumm
bekliyorum sakincee,fırtına öncesi sessizlik gibii..
allahıma şükürler olsunki ben kendimi hazırlamışım bu tedaviye başlamadan önce
kendimi üzmeyeceğimm hiçbirşeye
ama kociş çok panik ve çok heyecanlııı
eserekli ne zaman ne yapacağı belli olmayan demek
senin gibi

selamlar neşeyle yımırtlayan karılarr:3::3::3:
selaaaaaaaaaaaamm
bende istiyom rivaniiiii:21: :110:
sen bi tabak barbunya yolla bende revani yollıyımm

Son düzenleme:
hemde ne sıcak ,dün akşam üzeri biraz yağmur yağdı,ama bugün bişey yok...sewinc bende kuru fasulye,pirinç pilavı ikilisini yapıcam ve salata..bu sıcakta yenmez ama kocişim çok swiyor ne zamandır istiyodu ben pek sewmem ama aniden karar verdim ve pişiyor şimdi...

Ellerine saglik cnm
bizde seweriz yaz kis demeyiz kuru ve pilava
:56:

kızlar tam eroşa mesaj yazdım elektrik gitti şimdi geldi heran yine gidebilir çalışma yapıyorlar sitede:44:

tamda beraber gelmişiz
kız sevinçç nasıl brbunya kokusu geldi burnumaa sen mi pişirdinn??
off olsada yapsakk
pzara gidip alıım bariiii
canım çektii
uzun zamandır yemediydikkkk

nasılsınız kızlarr

iyiyiz eroşum sen nasılsın? barbunyayı ben de çok severim ama kociş sevmiyor o tam bir etcil :26:
o yüzden yapınca koca tencereyi ben yemek zorunda kalıyorum.. :31:
ben de günlerce aynı yemeği yemeyi sevmem şimdi yeni birşey keşfettim bimin barbunyası :1:
lezzeti evde pişen kadar olmasa da fena değil güzel.. hazır şeyler yemeyi sevmesem de misafirim yoksa sadece ben yiyeceksem ondan alıveriyorum :56:

kızlar bişey soracam size benim elektrikli süpürgem arnica bora su filitreli çok memnunum çok güzel temizliyo ve su filitreli olması tozları akarları içine hapsediyo buraya kadar süper ama ben en ufak bi kırıntı için bile süpürgeye su doldor süpür tekrar boşalt bunları yapmak istemiyorum o yüzden de şu hem ayakta hem şarjlı gibi kullanılabilen elektrikli süpürgeler var ya onlardan almak istiyorum ama hangi markayı alsam karar veremedim siz kullanıyomusunuz tavsiyeleriniz neler

arnicanın var böyle bir ürünü 70 civarı

sinbonun var 80 civarı

fakirin var ama çok pahalı 110 civarı
:110: ben de en küçük bişide su dolduramam kim uğraşcak diye susuz aldım:21:ama torbalı diil hazneli. ama son çıkanlardan:63:

deli karlarda burdaymış:21::21:

karılar ben şimdi tıp fakültesinden geliyrm. sevinç hanımcımmmmm:21::21:doktor didi ki doğurmaya gel bujraya didi:21:çok güzel bi hastane hastaları çok memnun. orda kontrollere giden bi gebeye sordum "ben de burda doğurcam çok güzel ilgileniyolar " didi. şeker yük. yaptırcam ilacımı aldım:21: sabaktan beri yollardayım öldüm bittim. eve girer girmez ilk işim buraya damlamak oldu.
:27::27:
geçmişi okuyom beni rahatsız etmeyin:63:

iyi hadi içine sinen bir yer olması çok önemli benim bir arkadaşım doğurana kadar 7-8 tane doktor denedi içine sinmedi..:53:
sen çabucak karar verdin herşey yolunda gitsin inşallah başakcım:16::emir_bebek:

melek ses werrrrrrrrr :119:
işyerindeyim canım aysonu ya biraz yoğunum açtım sayfayı şöle bakiim kimler var diye ama yazamayacağım önce işlerimi bitirmem lazım

bu arada bende de barbunya var pzt. Yapmıştım ama sıcaktan yemek yenmiyo ki duruyo öle belki bu akşam yeriz.

kızlar tam eroşa mesaj yazdım elektrik gitti şimdi geldi heran yine gidebilir çalışma yapıyorlar sitede:44:

iyiyiz eroşum sen nasılsın? barbunyayı ben de çok severim ama kociş sevmiyor o tam bir etcil :26:
ben de günlerce aynı yemeği yemeyi sevmem şimdi yeni birşey keşfettim bimin barbunyası :1:
lezzeti evde pişen kadar olmasa da fena değil güzel.. hazır şeyler yemeyi sevmesem de misafirim yoksa sadece ben yiyeceksem ondan alıveriyorum :56:
Koca tencere pisirmene gerek yok kucuk tencerede pisir :110: kalani buzluga at cikart isit :110: katki maddeli seyler yiyosunuz :110:
:110: ben de en küçük bişide su dolduramam kim uğraşcak diye susuz aldım:21:ama torbalı diil hazneli. ama son çıkanlardan:63:

en son mu :110:
offf sevinçç burnumda tüttü
bende alıyım diyomda zamanı geçmemiştir inşallah...
sağolasın
sende aç kapını revaniyi verdim kargoya
üzerine dondurmnı kendin koyy sen cennetindesin dondurmanın

:110: koyarim dondurmamiiii:21:

ay inşallah başakcım tüm isteyenler tek seferde hedefi 12 den vursun inşallah :9::9::9:
5 seferde 5 iz tutsun hatta :1::1:

doğru tanımış bizi valla isteriz:1::1::1:

canım psikolojimin bozulduğunu iddia ediyor aslında haklı sayılır..

1. si ;kk da zamanlarda çocuk fikrine daha takıntılı oluyorum.. bat günü sat günü sayıyorum
..
aklımda hep çocuk var bu da zararlı bir durum.
:18::18:
2. si; burda 2 satır bile yazsan yok geçmişi oku, yok diğer topiklere bak, derken bi bakıyosun
saatlerce hatta günün yarısı burada gezinmekle geçmiş eskiden boş vakitlerimde kitap okurdum,
resim yapardım, arkadaşlarla buluşurdum ne bileyim abartıyosun burda gezinmeyi bazen.
:37::37:
ve çok vaktin boşa gidiyor..bu yüzden de istemiyor.

3. sebep onunla ilgili değil de benim istememe nedenim şu;
burda kaynoşla ilgili, kocişle ilgili bazen dedikodu yapıyoruz..
şimdi yazdığımı bilse merak eder neler yazdın diye okur falan
gereksiz yere kırgınlık olabilir riskine karşı istemiyorum bilmesini..
:51::51:
yoksa birşey demez tabiki de..
:16::16:

sadece okuduğumu sanıyor üye olup yazdığımı bilmiyor yani
:82:
evet cnm çok haklısın, bende buraya takılmaya başladıktan sonra çocuk fikrine iyice kapıldım, her topikin bat listesine adımı yazdırmaya başladım deli gibi:27::27:
ve gerçekten çok vakit alıyor burası. aman sessa ya da cvp yazıyıym aman sevinçe de laf sokiyim aman eroşa da şunu diyim derken akşam olmuş:18::18:

ahada şimdik olduğu gibi sabaktan evden çıktım bi iş yapmadan. şu an evi .ok lar götürüyo koca gelcek saat 5te

ama ben laf yetiştirme telaşındayım:9::9::9:
valla bende anlamadım başak ama hidayete erdi desen (kapandı da kendisi)
daha önce gelişlerinde de öyle olurdu ama cadılık yerindeydi :9:
gene nerden baksan 3 yıl falan oldu kapanalı:26:

ama bu o arada diğer oğlunu evlendirdi çok fenaymış o kız.. boşandılar zaten
:53::53:
(ben tanışmadım artık onların yalancısıyım)
acaba benim kıymetimi mi anladı onu görünce
:12:

aman artık sebep neyse ben sonuçtan çok memnunum nazar değmesin
:nazar::51:
doğru diyosun başak böyle iyi olsun da 1 ay kalsın nolcak başımın üstünde yeri var :44: (bunu söylediğime bile inanamıyorum:9::9:)

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
aynen cnm fazla kurcalama neticeye bak sen:13:ne tice güzelse gerisini boşver:nazar:aman nazar değmesin fazla dilllendirme:9::9::9::9:

bende iyiyimmmm
katıla katıla gülmekle meşgulümm
kociş aradıı napıyosun dedii
evi siliyom didimm
bana çemkirdiiii "ben sana iş yapma demedimmi,dikkat etmiyosun boşuna uğraşıyoruz" diye
bende ev çok tozlandıydı dedimm "hayatım dikkat et bak önümüzdeki 10 gün kollaman lazım kendini,bak o kadar iğne yedin,o kadar uğraştın yapma iş filan" dedii
sanki hamişimde nasıl ödü patlıyyoo
ben iyiyim derken kociş kafayı yicekk

kocişim fasulyegillerden ne olsa sever
o yüzden yapsam 2 gün gitmiyooo
hava atmadan da olmazzzz
" en son çıkanlardan ....."""" :63:

o smıle nin yüz ifadesi aynı ahmet e benziyo,buruşturuyo yüzünü meme beklerken,kızınca

çok kıskanıyorum şu kaynanasını methedenleri
benimki hayırlı olsun u bırak,acaba farkeder mi yeni bişey alsam
benimki beni farkediyomu da,eşyayı farketsin
başakcım,huzur olsun da,boşver eşya eski olsun,eliniz genişledikçe tamamlarsınız,öyle daha mutlu oluymomuş insan,bunu biz aldık,bi eksiğimiz daha bitti diye,büyükler öyle diyo
veeee dokunmatik telefonlardan nefret ediyorum,benim neme gerekti de aldım,eskisi kadar zorlanmasam da kullanırken,genede sevemedim:19:
nazoş gelmişin ama hiç farkıma varmamışın heeee
sevinç teyzesine çekmiş demekki:110: :90::90:

sööledi,klerinde de haklısın tabiiki cnm emek vermek daha başka bişiiii:16:

Back
X