Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bana bırı rabıa anlatr mı

ıyıce okuyamadım anlamadım bugun benı alttan alın

sımdı 2 evlılıgı ılk kocasını kesmısmıı :27::27::27::26::26:

canım uzun bir zaman diliminde yaşadıklarımı anlatırım oturup ağlarsınız valla yine iyi ayakta durmaya çalışıyorum sapolsun ailem çok sahip çıktı bana çabuk toparladım

:46: iyi bari aile desteği çok önemli canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :16:

bende her yerde ıs yapıyorum hatat benı dırek mutfaga sokyuolar cıkarken alıyolar malum kucuk ve tek gelınım :27::27: ama bugun ıs yapmadık onlar surat ben surat :1::1::1::1:

heheh benımde kocıs olmasa :1::1::1::1:
yapmayın ya valla o kadar yapmayın yapmayanlar daha çok yaranıyor...
:10::10: merak etme yarın bende motor takarım başka misafirde olacak elden günden utanırım
kendi arayamamış kayınbabaya eşimi arattırıyo :110:

zaten biz hep öyle düşünüyoruz..hayır yaşlı insan yapmıcak tabiki sen yaparsın ama insn kıymet bilene yapmak istiyor...

zaten biz hep öyle düşünüyoruz..hayır yaşlı insan yapmıcak tabiki sen yaparsın ama insn kıymet bilene yapmak istiyor...
:25::25: nirde kıymet bilennnn nirde
yok canım sadece boşamış vermezse 2.kocanın bi taraflarını kesecekmiş

:18::18::18::18::18::18::18:

ben saçımı hallettim kızlar yarına hazırım:) artık yatıyorum size bol dedikodular:) rabia korktum senden:18::18: öptüm hepiniziiiii:54: hadi yatın sizde...
:54::54:iyigeceler canım

walla bende aanlamadım rabia tam olarak anlatmadı,,yumurtlamadan bahsederken birden kocasını kestiğini öğrendik:53: anlatsada anlasak:26:

kızlar starda bi dizi başlamıs kadın bi oynakk :23::23::23::23: onun ayptıgını yapsam sımdı benım kocıss adanaya gıdıp bıcbıcı almıstı :1::1::1::1::1:

Zaten biz hep öyle düşünüyoruz..hayır yaşlı insan yapmıcak tabiki sen yaparsın ama insn kıymet bilene yapmak istiyor...
ben yapmam kızlar evlendiğimde 2tane bekar börülce vardı büyüğü zati gıcık küçüğü ve kaynoşu severim kayınpeder rahmetli oldu. Siz küçüksünüz hadi bakalım deyiveriyordum. Ama evimde de yaptırmam şimdi kaynoş yalnızsa sofrayı toplarım bazen bulaşıkları makineye koyarım okadar.

ben yapmam kızlar evlendiğimde 2tane bekar börülce vardı büyüğü zati gıcık küçüğü ve kaynoşu severim kayınpeder rahmetli oldu. Siz küçüksünüz hadi bakalım deyiveriyordum. Ama evimde de yaptırmam şimdi kaynoş yalnızsa sofrayı toplarım bazen bulaşıkları makineye koyarım okadar.
:27::27: nasıl beceriyon ben oturamamkiii
:60::60::60::60::60:ayyyyyyy biri beni sustursun koptum bugün ALLAAH ım kociş tepeme geldi ne oluyo diye:60::60::60:

:9::9::9::9::9::9::9::9: susma annem gül gülmekten yarıll:9::9:

:9::9::9::9::9::9::9:
melek söledi yaa hem kendi burda ona sorsana bizi didikliyon :27::27::27:

:54::54:iyigeceler canım

walla bende aanlamadım rabia tam olarak anlatmadı,,yumurtlamadan bahsederken birden kocasını kestiğini öğrendik:53: anlatsada anlasak:26:

:60::60::60::60::60:ayyyyyyy biri beni sustursun koptum bugün ALLAAH ım kociş tepeme geldi ne oluyo diye:60::60::60:

kzılarr ınanırmısın suan oyle bı kahka atıyorum kıııı :60:60::60: sınırlerım ıyıce bosaldıı

kız rabıa ne yın nesınn bı anlat yoksaaaa ben ortalıgı mıkser gıbı karısıtrdım sen kocanımkı kestınnn yoksa 2 kocann .....:27::27:

canım ben rabia 2006 yılında bir inat uğruna ilk evliliğimi yaptım 20 yaşında çok sevdiğim biri vardı asker dönüşü evlecektin o askerdeyken ben işe başladım neyse o askerden geldi işten çıkmamı istedi kabul etmemdim çok borcum vardı malum evleneceğiz diye çeyiz yaptım her neyse çık ben öderim dedi bende o yaşın verdiği şeyle gurur yaptım asla ben öderim borç bitince çıkarım dedim böyle saçma bir olaydan ayrıldık çok damarıma bastı oda gurur yaptı aramadı beni i bende sen istemiyorsan bende seni istemem dedim bu aralarda çok isteyen ve beni çok seven biri vardı gittim evlendim ama evlenmez olaydım nasıl bir aileye gelin gittim ben böyle kız eski gelinler gibi kaynana görümce kahrı çektim kız tek kızım tek başıma yaşadım herşeyi kimselere anlatamadım boktan sebepler yüzüne bni kaç kere boşamaya çalıştılar yok efendim mantı dökülecekmiş bende işim var dedm gitmemiştim kadın annemi aramış kızın mantı dökmeye gelmedi bu iş mahkemede biter diye uzun lafın kısası geçen yıl boşandık eşim sahip çıkmadı bana hep ailesi vardı onun için sonra bir mucize gibi askerdeki aşkımla evlendim herşey çok güzel muazzam dün bugün ve yarın yumutlama dönemim ve dam beni es geçti bende ona kızdım kendimi buralara attım işte

yalnızsa bende yapıyorum canım,hele evimde hiçbirine yaptırmam zaten yapmazlarda

bir bengisu vardı taşınıyoz didi kayboldu klomen kullandı çatlatma iğnesi felan
hamiş olsa duyardık zaaaarrr:26:

Back
X