Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ozman ne uzuluyon calısıyo işte kocan benım kıde tee gecelerı calsıyoda allah dan 2 ay gunduzde :27::27::27:

o benım pesımden kossun :23::23::23::23::23: gıyerım gecelıklerımı beklerım snra tatlımı alır baska seymı alır

dun dıyo askım tel aldım aksam kutlarmıyız :1:

:21::21::21::21::21::21::21:

kızlar aklıma ne geldı bugun esım bana aldıgı te:21:l ben esıme verdım kullanmıyacam tsk dedım oda aldı zatı heveslıydıı oda bana tel verdı benım tel bı defa kapandı dıye ben ortalıgı yaygara verdım tel bozuk dıye aslında senden benden saglam esım kendı tel bana verdı kaynoss araya gırdıııı sımdı senın telınmı bozuk dedı hee dedım kı yalan ordan kocıs atladı o telı satacamm dedı:21::21:

kaynos sustu yoksa esım tel ısteyecektı hep gozu var dı :1::1::1::1::1:

abboww çok fenasınızzzz:21::21::21:
kutlamışsınız ama :12::12:

siz birbirinizi face den eklediniz demi benide şeytsenize nütfenn hayal kuruyorum çünkü yazarken yüzünüz nasıl olabilir diye :D

abboww çok fenasınızzzz:21::21::21:
kutlamışsınız ama :12::12:

ama ıyı yapmadım mı sevınc kız nıye vereyım tel onu satacak esım kendın satım bana baska alacak :1::1::1::1: esım hızır acıl gıbı kurtarıyo :1::1:

siz birbirinizi face den eklediniz demi benide şeytsenize nütfenn hayal kuruyorum çünkü yazarken yüzünüz nasıl olabilir diye :D

sen seyde bırımızıı o bırıde bıze senı sey eysın ekleyek :60:

:9::9::9::9::9: bencedeeee

:18::18::18::18::18: rabiyadan huy bellediniz dimi:18::18::18:

yok anam çocuk olana kadar ellemem onu çocuktan sonra kızdırırsa beni artık kendi bilir bu arada dinlediniz benimsediniz için çok teşekkürler allaha emanet olu ben kaçar kocacada iş yok manyak bu güzellik nasıl es geçilir deli ben konuşmuyorum diye kendide konuşmuyor neyse herkese ii geceler çook öptüm

neden guzel degıl mor kose takımda senı agırlar basak gıbı cay dökme demem mor unutemden tv ızlett leptopdan kk gırmenı saglardımm :101:

etlık guzel degıl zaten bende sevmemm :36:

kızılay felan gezdik atakule :110:
ankaraya yolum düşerse gelirim
eminim çok iyi ağırlarsın beni
hem dikkat ederim ben dökmemki :110:

yok anam çocuk olana kadar ellemem onu çocuktan sonra kızdırırsa beni artık kendi bilir bu arada dinlediniz benimsediniz için çok teşekkürler allaha emanet olu ben kaçar kocacada iş yok manyak bu güzellik nasıl es geçilir deli ben konuşmuyorum diye kendide konuşmuyor neyse herkese ii geceler çook öptüm

iyi geceler canım yıne gel :38::38::38::38::38::38:

aha paşa işi bitirip gelmişşşşşşş:21::21::21::21::21:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızılay felan gezdik atakule :110:
ankaraya yolum düşerse gelirim
eminim çok iyi ağırlarsın beni
hem dikkat ederim ben dökmemki :110:

dök canım hıc arram olmadı yenisi alırız :1::1::1::1:

tabı kı agırlarım senın gıbı guzel yemek yapmasamda dısardan solerım kızıly alısverıs yapaydınn:12::12::12:

:13: yine gel
siz birbirinizde varsınız dimii

hee ama nerden bulacan herkesin ismi baska :9:

iyi geceler gitmeseydin karpuz keseceydik

Back
X