Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kutlayalım hemen![]()
hayırlı ramazanlar arkadaşlar.size sorum olcaktı.1,5 senedir bebek istiyoruz ama daha olmadı.rahim filmi çekildi temiz çıktı çok şükür.bu ay tedaviye başlıcaktık ama 3cmlik kistim çıktı.bu ay doğum kontrol hapı kullandım.4 tane ilacım kaldı ama bugün druma gittim.kistim erimiş.şimdi bayram tatili gircek araya diye korkuyordum sanırım öyle olcak.dr ayın 10unda izne çıkıo.ve ben hastalığımın ilk günü gitmem gerek.ozamana kadar hasta olurmuyum bilmiyorum.dr olabilcmi söyledi.doğum kontrol hapını bitridkten sonra adet olunuomuş 3 4 gün içinde öyle söyledi.öyle olursa inş bu ay boşa gitmicek.yoksa yine tedavi başlamıcak diğer aya kalcak.sizde kist için hap kullandınız mı.hapım bitince nezaman adet olurum geçen ay 16sında olmuştum çünkü bukdr erken gelme ihtimali var mı gerçekten
hayırlı ramazanlar arkadaşlar.size sorum olcaktı.1,5 senedir bebek istiyoruz ama daha olmadı.rahim filmi çekildi temiz çıktı çok şükür.bu ay tedaviye başlıcaktık ama 3cmlik kistim çıktı.bu ay doğum kontrol hapı kullandım.4 tane ilacım kaldı ama bugün druma gittim.kistim erimiş.şimdi bayram tatili gircek araya diye korkuyordum sanırım öyle olcak.dr ayın 10unda izne çıkıo.ve ben hastalığımın ilk günü gitmem gerek.ozamana kadar hasta olurmuyum bilmiyorum.dr olabilcmi söyledi.doğum kontrol hapını bitridkten sonra adet olunuomuş 3 4 gün içinde öyle söyledi.öyle olursa inş bu ay boşa gitmicek.yoksa yine tedavi başlamıcak diğer aya kalcak.sizde kist için hap kullandınız mı.hapım bitince nezaman adet olurum geçen ay 16sında olmuştum çünkü bukdr erken gelme ihtimali var mı gerçekten
ben kullandım hap bitince 2-3 gün içinde adet oluyorsun
benimde kist oluşmuştu 5 cmdi. ama ben hap kullanmadım kontrole gittim sürekli..kendi kendine eridi zaten..
doğum kontrol hapı bittikten kısa süre sonra adet olursun..bende öyle oluyodu en azından.3-4 gün içinde olursun diye düşünüyorum.
ay çok sevindim.inş ben de hemen olurum.bu ayım boşa gitmez.çok sağol cvp verdiğin için
inş benim de hemen olur.dr a sormak aklıma gelmemiş.benim kistim erimiş ilacı bitireyim mi.bıraksam acaba yine hemen adet olur muyum
o konuda bişey diyemem doktorun seni yönlendirmesi gerekiyo..
ne demek herzaman
![]()
dr a gidince aklımdaki herşeyi unutuyorum nedense.sonradan aklıma geliyo.ama öğrenmek istediğimi öğrendim sayenizdeinş bu ayım boşa geçmez.çok istiyorm çünkü
ayy size çene çalarken acıkmışım iki börek ve bir koca bardak ayranı mideye indirdim
![]()
afiyet olsun balim..
bi konu var gördünüz mü yardım istiyo kız..bizim doğal yerden yapıp hamile kalamadığımızı o başka biyerden kalcanı sanıyo![]()
poly kocan geldimi:26::26:
yok gelmedi ahh bi gelsin bi gelsinn![]()
karılar şu anda topic 1. sırada
kız ben dün senın topıke yazdım gördunmu oaraya yazanda cok ılgılensene yardıma geleyim mi![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/