beğendinmi benii
gördünmü sonundaa
ay eroş başak seni hep görmek istiyodu sen de hep olmaz diyodun aylardır dikkatimi çekmişti..
ben seni sahiden güzel değilsin sandım ne yalan söyliim

ay gözlerinin içi gülüyor ne güzelmişsin kızzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğendinmi benii
gördünmü sonundaa
hiç alakası bile yok hiç de öyle çok kilolu falan durmuyosun eroş.. sen kafanda çok abartmışsın..tosun gibiyim kısımmm görmüyonmuu niye utanmayayımm
kilomu çok fazla belli etmiyorum ama dimievet vallahi bneğendimmm maaşallahhhh koca totonaaa
90kilo felan deyince korkmuştum ama gayet şirinsinn oleyyyyyy![]()
ne yiyodun ordaaa elinde bişi varrrrkiraz mı
ay eroş başak seni hep görmek istiyodu sen de hep olmaz diyodun aylardır dikkatimi çekmişti..
Ben seni sahiden güzel değilsin sandım ne yalan söyliim
Ay gözlerinin içi gülüyor ne güzelmişsin kızzzz![]()
kilomu çok fazla belli etmiyorum ama dimi
yani 90 deyince insan tekerlek filan bekliyo
ben toplu kadınımm kilom görüntüde çok da abartılı görünmüyom dimi
çilek topluyoduk kocişle,çilek yiyodumm
oda benim kocişş
kilomu çok fazla belli etmiyorum ama dimi
yani 90 deyince insan tekerlek filan bekliyo
ben toplu kadınımm kilom görüntüde çok da abartılı görünmüyom dimi
çilek topluyoduk kocişle,çilek yiyodumm
oda benim kocişş
sıkı demekki etlerin eroş.. Benim de tam tersi yıllardır bilg. Başında çalışmaktan hareketsizlikten olduğum kilodan daha çok gösteriyorum![]()
sağol canımm ama ben evlendiğimde 50 kg idim hala hazmedemedim bu kadar kilolu olmayııay eroş başak seni hep görmek istiyodu sen de hep olmaz diyodun aylardır dikkatimi çekmişti..
ben seni sahiden güzel değilsin sandım ne yalan söyliim
ay gözlerinin içi gülüyor ne güzelmişsin kızzzz![]()
hiç alakası bile yok hiç de öyle çok kilolu falan durmuyosun eroş.. sen kafanda çok abartmışsın..
ben de seni harbiden obez bişey sandım öyle bi anlatıyon ki:26:
sağol eroşcum bizi kırmadın koydun rahatladım valla hiç korkulcak bi kanka diilmişsin
kıslar ben çıkıyım artık çok vakit harcadım yemeemi yapıyım
SEVİNÇTE KAYNOŞUNDA YESİN:120:
SESSACIM 1 SAATTE OLSA GELMEN YETERLİ OLUR YETERKİ SOHBETİNE DAHİL OLALIM BEN SEVİYOM SENİ
HACERDE GELMİİŞŞ KUZUM ÖPTÜM SENİİİ BEBİŞİMİİZİDE
sağol kankam yaa içim rahatladı sen beğenincesağol eroşcum bizi kırmadın koydun rahatladım valla hiç korkulcak bi kanka diilmişsin
kıslar ben çıkıyım artık çok vakit harcadım yemeemi yapıyım
SEVİNÇTE KAYNOŞUNDA YESİN:120:
SESSACIM 1 SAATTE OLSA GELMEN YETERLİ OLUR YETERKİ SOHBETİNE DAHİL OLALIM BEN SEVİYOM SENİ
HACERDE GELMİİŞŞ KUZUM ÖPTÜM SENİİİ BEBİŞİMİİZİDE
tatlı ama kısss dimi![]()
ayy sevindim şimdikk siz böle düşününce içim rahatladıaynen fazla belli olmuyor. 90kilo tanıyorum swenden başka totosu seninkini 2 katı
sende koyda biz karar verek![]()
sende koyda biz karar verek![]()
eroşşşş
resım mı ekledın bende gormek ıstıyommm![]()
belinaycımm şimdik çıkmam gerek belkim akşam eklerim canımm
kusura bakma ama acil işim çıktı halledip geleyimm olurmu?
boydan yokmuş bi tane yüz buldum onu da başkası yollamış yanımda insanlar var onların yüzünü kapatıp koyim bari hem bu yeni resim:44: