Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay hakkımda sayfasında görünüyor diye hemen panik halinde sildim görebildin mi o arada belinayyy..
valla tanımadığım insana ilk kez kendimi gösterdim bak ağlıyon diye kıymetimi bil:20:

ay hakkımda sayfasında görünüyor diye hemen panik halinde sildim görebildin mi o arada belinayyy..
valla tanımadığım insana ilk kez kendimi gösterdim bak ağlıyon diye kıymetimi bil:20:

ben herkeze kendımı gosteryı kız bısı olmazz bıgun karsıma borulce cıkacak ama ne zman :60:

sevınc gelmıss:46::101::101::101::101::109:

özel mesaj cvp yazamıyorum her 10 dk da bir msj atabilirsiniz diyor belinay mesajını okudumm sağol canım:16:
ama face eklersem sizi eşim kim bunlar der burda yazdığımı anlar canım:26:

ben çıkayım akşamı yaptım.. yemeği allahtan annemlerde yiyecez yoksa onun karnı bunu başı derken aç kalmıştık bugün:1:
sen de koy bi ara bak merak ederim.. :46:

özel mesaj cvp yazamıyorum her 10 dk da bir msj atabilirsiniz diyor belinay mesajını okudumm sağol canım:16:
ama face eklersem sizi eşim kim bunlar der burda yazdığımı anlar canım:26:

ben çıkayım akşamı yaptım.. yemeği allahtan annemlerde yiyecez yoksa onun karnı bunu başı derken aç kalmıştık bugün:1:
sen de koy bi ara bak merak ederim.. :46:

kız kocıs neden kzıyo :26::26::26:

benım de butun hatunlar eklı :21::21: hepsıde cok gusel :12::12:

dun kocıse dıyorummm aksamları yuruyek dıye oda kk kızlara söle onlar senle yürüsün :1::1::1::1::1::1:

kız kocıs neden kzıyo :26::26::26:

benım de butun hatunlar eklı :21::21: hepsıde cok gusel :12::12:

dun kocıse dıyorummm aksamları yuruyek dıye oda kk kızlara söle onlar senle yürüsün :1::1::1::1::1::1:

çok vaktimi alıyor burası diye bir de psikolojimi bozuyomuş bebek için.. sadece okuyorum sanıyor.. o akşamları evdeyken yazmıyorum yazdığımı bilmiyor:1:

çok vaktimi alıyor burası diye bir de psikolojimi bozuyomuş bebek için.. sadece okuyorum sanıyor.. o akşamları evdeyken yazmıyorum yazdığımı bilmiyor:1:

akılma ne geldı sesa sen ılk buraya yazdıgında bız basakla senı özürlu sanıp nasıl üüzlmüştükkk :60:

dunde rabıa yı kocasını kestıgını sandım :1::1::1::1::1:

akılma ne geldı sesa sen ılk buraya yazdıgında bız basakla senı özürlu sanıp nasıl üüzlmüştükkk :60:

dunde rabıa yı kocasını kestıgını sandım :1::1::1::1::1:

ay yeminle belinay bana oku oku dediler aralarda biraz geçmişe göz gezdirdim de o yazdığını okuduğumda aynı şey aklıma geldi ve kahkahayı patlattım..
sen de benim gibi bi tarafın saftrik eşim bana sen gerçek sarışınsın diyor:9::9: çoğu arkadaşım da lazsın sen kesin araştır geçmişini derler:1:

Back
X