- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:

gördünmü eroşu ve sessayıııııııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
hoopp ağar ol bakalım sen paşaysan ben mareşalımmm
hahaahahahhahahahaaaaaaaaaaa:79:
boydan yokmuş bi tane yüz buldum onu da başkası yollamış yanımda insanlar var onların yüzünü kapatıp koyim bari hem bu yeni resim:44:
yidimm yidimyiimeeni yidinm,i tombiş kankişşşşşşşşş![]()
ay ne güzel heyecanlarrhoşbulduk canımm :)) evet bebek alışverişi kızımın ciçişlerini almaya başladık. hafta sonuda odasını boyatacağız
meşhur bacaklaer mı
ne ara meşhur olmşgidemedin dimi bi yere ayy bida bu kadar takılma burda ama insan kendinmi alamıyo ayol
kankam beğendim gerçekten.
beğenmemiş olsam beğenmedim diyemezdim tabii ama bu kadarda beğendim demezdimmmmmmmm
çok sıcak geldin![]()
sende arkamdan geliyon kuzummm :)) nasılsın iyimisin bakalımm. çok özledim sizleri yaa. bebişin nasıl kaç gr cık oldu :) sen kilo aldınmı ne bilem özet geç işte :)) benim kızım 1300 gr oldu bende 5 kilo aldım toplamda bacak kramplarım dışında pek bi şikayetim yok.
yidimm yidim
ay ne güzel heyecanlarr
allah kavuştursun bir an önce
isim düşündünüzmü kızz
bak bak söölüyo bide
beğenmezsem söyleyemezdşm diye
ben nasıl emin olayım şimdik beni beğendiğine
gerçi biz hiç görüşmeden kanka oldkk
güzelliğimiz yada çirkinliğimiz hiiç önemli deell
tatlım ben en son geçen hafta baktırmıştım bebeğe 506grdı
ama çok hızlı kilo alıyo bebişler.değişmiştir kilosu.
bende 5kilo almışım.
kraplar bende de var bi taraftanda varis geliyorum diyor sanki bacağımın arkasında mavi damarcıklar çıkmaya başladı
benimde onlar dışında bi telaşım yok. doktordan varis çorabı istiycem başka yolu yok
geçen ayrıntılıya girdim oliş,in yüzünü gördümmmmm
bide şeker yük. yaptırcam ondan korkuyorum midem bulancak diye
ismini tam 8 yıl önce düşünmüştük. adı yağmur olacak kısmetse.
ismini tam 8 yıl önce düşünmüştük. adı yağmur olacak kısmetse.
canım yanlış anlamazsan birşey diyecegim ben okudum bir hadisi şerifte yazıyodu peygamber efendimiz demişki evlatlarınıza dag teme dere yagmur su gibi isimleri koymayın diyor toprak ismide yasak böyle dedim diye kızma ne olur ben uyarayım dedim kardeşimkırdıysam seni kusura bakma
![]()
ben geldimm nerdenızı kızlarr
sevınc gelmedın mı kızz
ben namaz kılmaya gidiyom![]()
ben kıldım daha sen kılamadınmı delü polisemi haber versek acaba bu sevinç karısı gelmedi ya:18::18::18::18:ben eşime yemek hazırlıyım geliyom yeni eve geldi garibim bekleyin beni![]()