Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende şimdi polisi arıcaktım :102::102::102:dicektim sevinçin kaynoşu sevinci öldürdü ses soluk yok:60::60::60::60:ee ne vardı menüde anlat bacına:52::52:

yok kız kimse sataşamadı bana okudum üfledim :9::9::9::9:
anaaam gittim ki içli köfteyi yapmış ewi bok götürüyor kendi kaynoşuna mantıyı yap demiş
komşuya gitmiş :53::53::53::53:
gittimki karı cebelleşiyor bu ne yaa dedim mantı yapmayı bilmiyonuz bide başına geçmişsiniz dedim :53:
hemen el attım kestik büktük bizimki geldi salına salına hoşgeldin dedi sen hoşgeldin dedim :110:
kalktım çorbayıda yaptım
salatayı yaptım
tavuklu pilavı yaptım bulaşıkları yığdım mahsus elime geçeni kirlettim :9::9:
mantıyı pişirdim sofrayı kurdum
salataları servis yaptım kocişte bana yardım etti :110:
ayranı felan yaptı :10::10::10:
ilk defa resmen kaynanama acıdım :10:
karı koşturuyo ortada bişi yok insan bu kadarmı beceriksiz olur
ben olmasam sahuru ancak yaparlardı :53::53::53::53:

yok kız kimse sataşamadı bana okudum üfledim :9::9::9::9:
anaaam gittim ki içli köfteyi yapmış ewi bok götürüyor kendi kaynoşuna mantıyı yap demiş
komşuya gitmiş :53::53::53::53:
gittimki karı cebelleşiyor bu ne yaa dedim mantı yapmayı bilmiyonuz bide başına geçmişsiniz dedim :53:
hemen el attım kestik büktük bizimki geldi salına salına hoşgeldin dedi sen hoşgeldin dedim :110:
kalktım çorbayıda yaptım
salatayı yaptım
tavuklu pilavı yaptım bulaşıkları yığdım mahsus elime geçeni kirlettim :9::9:
mantıyı pişirdim sofrayı kurdum
salataları servis yaptım kocişte bana yardım etti :110:
ayranı felan yaptı :10::10::10:
ilk defa resmen kaynanama acıdım :10:
karı koşturuyo ortada bişi yok insan bu kadarmı beceriksiz olur
ben olmasam sahuru ancak yaparlardı :53::53::53::53:

ne acıyacan be ben enın bi konunu okumuştum gecen kaynan gelip bi su bilem vermemişş :19::19::19::19:

yok hayarım öyle bir telaşlıydıki bana sarmaya vakti olmadı bide elime düştüğü için insaflıydı :27::27:
babaanneye dedimkii bu ne yaaa banamı güvenip misafir çağırdınız:53::53:
:51::51::51::51:

hhehe eline düşürmüşken cektireydin :23::23::23::23::23::23:

babanede dedı demek gelı n ıs yok ben yapam koca kadın mantınnn basına gectıgıne gore :1::1:

hhehe eline düşürmüşken cektireydin :23::23::23::23::23::23:

babanede dedı demek gelı n ıs yok ben yapam koca kadın mantınnn basına gectıgıne gore :1::1:

he kız 83 yaşında hamurun bir kısmı yapışmış bir kısmı kurumuş
yeniden yogurduk açtık kestik büktük
daha bizimki gelecek :30::30::30:

amaaa bide o saate hamur yapıp acıp pısırdınızmı ayy nasıl karıymıs ınsan aksamdan yapar buzlluga atar :25::25::25: iyi yetişdirmişsiniz :51::51::6:

kız ewi bok götürüyor yerleri bir gör sıkak ordan temiz balkon berbat oraları yıkadı mutfakla oturma odasını süpürdü saat 6 olmuş :27:

slm kızlar gorusemedık bayadır.. bugun adetımın ıkıncı gunuydu doktora gıttım. yumurtam catlamış klomen saolsun kıst felan yapmamış ne yalan sölıyım tırsmıştım. bu ada klomen verdı offf ya ıstemıyom ben klomen felan kullanmak. zaten gecen ay kullandığım klomen bı kaç ay yumurtalıklara etkı edermış öle dedı doktor ama yınede verdı. adetın 11. gunu yıne gıdıcem doktora yumurtalara bakacak. ınşallah bu klomen bı ıse yararda hıç değilse ıkı tane yumurta yapar. işte hıç bır sorun yok yumurtada catlamış hormonlar yerınde ama olmayınca olmuyo demekkı. bu ay bal- tarcın- cörek otu karısımı yapcam kendıme.. esımede kecıboznuzu kuru yapayım dedım ama bulamadım burlarda... kız basak karısı okursan bu msjımı bana kecıboynuzu al sızın ordan gel caya:16::16::16::16: sızde ne var ne yok gorusemeyelı:26::26::26:

slm kızlar gorusemedık bayadır.. bugun adetımın ıkıncı gunuydu doktora gıttım. yumurtam catlamış klomen saolsun kıst felan yapmamış ne yalan sölıyım tırsmıştım. bu ada klomen verdı offf ya ıstemıyom ben klomen felan kullanmak. zaten gecen ay kullandığım klomen bı kaç ay yumurtalıklara etkı edermış öle dedı doktor ama yınede verdı. adetın 11. gunu yıne gıdıcem doktora yumurtalara bakacak. ınşallah bu klomen bı ıse yararda hıç değilse ıkı tane yumurta yapar. işte hıç bır sorun yok yumurtada catlamış hormonlar yerınde ama olmayınca olmuyo demekkı. bu ay bal- tarcın- cörek otu karısımı yapcam kendıme.. esımede kecıboznuzu kuru yapayım dedım ama bulamadım burlarda... kız basak karısı okursan bu msjımı bana kecıboynuzu al sızın ordan gel caya:16::16::16::16: sızde ne var ne yok gorusemeyelı:26::26::26:

hoşgeldin canım ben kaynanadaydım düşün:27::27::27:
klomen işe araryacak bu ay sen kürlerinide yap gelsin bebelerrrr

en azından kisti derdi ile ugrasmadın kuuzm inş bu ay gebe kalırsınnn:16::16::16::16::16: ben de bu hafta gidecem reglım olursa

Back
X