Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi cnm ya nolsun

elektrk kesik diye kaç saattr gelmesini bekliyorum netsiz kaldm.

meğer şartel atmş

eşim gelince açtı :25:boşuna elektirksiz kalmşm:1:

sen ne yapıyosn bakim
ayyy bi kere aynısı benim de başıma gelmişti boşu boşuna 7-8 saat elektriksiz oturmuşum haberim yok:53::53: allahtan gündüzdü:55:

yok tatlım yapamadım ya kocişin şarj bitmiş haberleşemedik hem kanamada bitti ama yinede ne olur ne olmaz
benim hamşişlik riskli bi öğrenıym neden böle oluyomuş:26:

o ne ki ilk defa duydumm:26:

gözünüz aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...:nazar: allah analı babalı büyütsün:)) bizlerede dua etmeyi unutma:)

hadi yaaa:1:bundan sonra ölee denerizz:27:

KESİNLİKLE MUCİZE benimde 9milm kistim vardı dr ameliyat olucaksın baska caresi yok ilaçala eritelim ama ilaçlık hali kalmamış çok buyuk dedi:14:
, sonra annemin arkadsaşından duydum
soğan kürünü denedim iki ay sonra hiç bişi kalmamıştı dr. nasıl şaşırdı bi eski ultrason kağıdına bakıyo bi yenisine harika dedi:16:
düzenli kullanılırsa faydası çok sonrada hamiş kalmıştım zaten:27:

Benimde düşük tehlikesi olduğu için iki ay alttan kullandım günde iki kez:((
(abdest gerektirmiyo ama ilacı kullanırken ellerini iyice yıka bide enfeksyon olursa allah korusun ugraş dur hassas bölge malumm:50:yan etkısını arkadaslar yazmış zaten yatarken almaya özen göster hem gündüz alırsan ayaga kalktıgın zaman ilaç akıyor bi etkısı kalmıyor gündüz alıncada ayaklarını kaldırıp 1saate yakın uzan:34:
ağızdan alındığında yan etkısı daha çok:34:yani alttan almak daha iiii:40:

yumurtlama gününmü yoksa tatlım:26:

evet yaa bende çok faydasını gördüm kisti olan herkes kesinlikle kullanmalı vallaa :16::16: benimde 7 milim falandı en büyüğü 2şer 3er milim küçülmüştü üsteleik ilaçlarımı falanda düzenli içememiştim taşınma telaşından falan düzünlide içemdim zaen tam ama gnee çok faydası oldu çok şükür :16::16:

ay şimdi gördüm yaaaa seray düşük yapmış sanırım di mi kızlar?
seraycım çok üzüldüm canım yaaa... geçmiş olsun valla kusura bakma yarım yamalak okumuştum geçmişi:26:

aa kocişe baks en:19::19::19:

üf hep geç kalıyom ama bu şaplak iyi geldi sağol cnm:57::40:

kalkıyım b en:42::42:

teyzesi ege miz erkendn doyuyo

kargalar mamsını yemeden ege ye yediriyorm

o da iyiliğimin karşılığı olaraktan kafa dirsek geçiriyo:25::25::25:

seni anlattığın kadının dediği aklıma geldi:1::1::1:

hadi ben anlaşmadayım öptm sii:54::54::54::54::54:

aaay erkekmi seninkiii maaşallah maşallah :nazar: bakalım bizimki ne olacak yaa çatlıyom meraktan ama daha öğrenmeme çok vaaar :18::18:

canım neden izin vermiyor kocişin sen kapalı mısın? eğer öyleysen şu kapalı mayoları var ya ismini unuttum:44: onlarla da girebilirsin denize:26:

tam çenegül cuk oturdu di mi sevince..:1: hem her gece gül oluyor hem de çene:1::1::1:

çok hoşuma gitti evet çenegül tam sevince göre:110:

ekşi surat çenegül gelemedi gitti

memleketine gitmşti doktoruna:21:

ayyy bi kere aynısı benim de başıma gelmişti boşu boşuna 7-8 saat elektriksiz oturmuşum haberim yok:53::53: allahtan gündüzdü:55:

:1::1::1:oluyo bazen ööle şeyler

benim bide tüpüm bitti elektirkli ocakta yemek yapıyodum

kaç saattir elektriğin gelmesini bekliyorum yemek yapiyim diye

koca geldi yemek yok:101:

kızlar bi oylama yapmak istedi canımmmmm:3::3:

Eğlence olsun bize de:21::21::21:

Bengisu nun bebişi sizce erkek mi olcak kız mı????

BileNe hediye falan yok haa:45::45:masrafa sokmayın benii

ben kağıda yazıp oy sandığına atıyorumm

bengisu nun olişi olcaaaakkkkk
:74::74::74::74::74:

Son düzenleme:
duman ı göerdüm de face te

güzel gözleri var maaşallah onu didim:26:

hatuna bak maaşlllah geçmişi didikleyerek okuyo

sevinç de kendini kozmik hareketlere teslim etmiş.. yavrum dikkat et güzelliğin boğa burcunu dumur etmesin yamulma sonra:1::1::1::1::1::1:

benim de:60::51:

böyle odanın 2 ayrı ucuna geri geri çekilmiş bir çift.. sonra koşa koşa gidip çarpışıyorlar kafa göz dağılıyor.. çarpışma ne yaaa:60::60::60:
didikliyeyim dedim ama beceremedim çok birikmiş geçmiş:31:
çok hoşuma gitti evet çenegül tam sevince göre:110:

ekşi surat çenegül gelemedi gitti

memleketine gitmşti doktoruna:21:
ruh doktoruna di mi:51:

böyle odanın 2 ayrı ucuna geri geri çekilmiş bir çift.. Sonra koşa koşa gidip çarpışıyorlar kafa göz dağılıyor.. çarpışma ne yaaa:60::60::60:
didikliyeyim dedim ama beceremedim çok birikmiş geçmiş:31:

ruh doktoruna di mi:51:

:60::60::60:

Wwaaooww hiç düşünmemiştim olabilir:51::1:

bengisu sen de mi hamilesin canımmmmmmmm????:124::124::124::124:
tebrik ederimmmmmmmmmmmm:7::7:çok sevindim inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına al allah uzun sağlıklı ömürler versin canım benimmmm:16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:
Aaaamiiiin :16: evet canım yaa muradıma erdim sonundaa :16::16: darısı tüm isteyenlerin başına inşallaaah :16::16::21:

:1::1::1:oluyo bazen ööle şeyler

benim bide tüpüm bitti elektirkli ocakta yemek yapıyodum

kaç saattir elektriğin gelmesini bekliyorum yemek yapiyim diye

koca geldi yemek yok:101:
ayyy öyle hem tüp hem elektrik olmayınca çok kötü oluyor.. dolapta pratik hemen yapılcak türde bişey varsa onlardan yapıver.. yoksa yaşasın kahvaltıııııııııııııııııııııı:124::124::124:
kızlar bi oylama yapmak istedi canımmmmm:3::3:

Eğlence olsun bize de:21::21::21:

Bengisu nun bebişi sizce erkek mi olcak kız mı????

Bilebe hediye falan yok haa:45::45:masrafa sokmayın benii

ben kağıda yazıp oy sandığına atıyorumm

bengisu nun olişi olcaaaakkkkk
:74::74::74::74::74:
bana da erkekmiş gibi geliyor biraz coşuk bu kız... coşukların daha çok oğlu oluyor :1::1::1:
gerçi cinsiyeti belirleyen tamamen erkekmiş .. ben de bilim adamlarının yalancısıyım
:51:

aa iyi bi fikr cnm

bebk ollmasabende istiyodm ama mümkn değil

evde otur otur bi şi yaptğmz yok

Ewet ewde bisi yptigimiz yok ama kurslarim baslar eylulde filn aklimda onlarda kalicak ay ne biligim burda bi magazada mudurluk ypcam eger baslarsam bayramdan sonra ama karar weremedim kociste istemiyo calismami onu ikna ederim ama kararsizim

seninkide erkek cnm sanıırm.

mide bulantısı yapmadı heralde

dur bi oylama yapalım:46::46::46::46:

canım annemdede bulantı olmamış pek rahat geçirmiş bana ektiyen rahat geçirirsin diyodu zaten :1: aan olmasın yaa güzel iştahım valla oh istdiğimi yiyebiliyom yemek kokusundan falanda iğrenmiyom öyle pek rahatım yaani bi eşimin parfüm trş kolonyası falan rahatsız ediyo biraz oda artık giderken sıkıyo oyüzden :1::1:

Ewet ewde bisi yptigimiz yok ama kurslarim baslar eylulde filn aklimda onlarda kalicak ay ne biligim burda bi magazada mudurluk ypcam eger baslarsam bayramdan sonra ama karar weremedim kociste istemiyo calismami onu ikna ederim ama kararsizim

moodcum ;
1- eğer çalışmaya alışkınsan evde otururken bir süre sonra bunalıma giriyorsan
2- çalışacağın işin mesai saatleri abuk sabuk (gece geç saatlere kadar) değilse

parası az bile olsa mutlaka çalış derim.. bak ben ev hanımı olucam diye tepiniyordum.. 5 ay bile sürmedi dayanamadım yine başladım işe gitmeye..
evde böyle olmuştum:37: bünye alışık değil ev hatunluğuna beceremedim o da bi yetenek
:44:

ayyy öyle hem tüp hem elektrik olmayınca çok kötü oluyor.. dolapta pratik hemen yapılcak türde bişey varsa onlardan yapıver.. yoksa yaşasın kahvaltıııııııııııııııııııııı:124::124::124:

bana da erkekmiş gibi geliyor biraz coşuk bu kız... coşukların daha çok oğlu oluyor :1::1::1:
gerçi cinsiyeti belirleyen tamamen erkekmiş .. ben de bilim adamlarının yalancısıyım
:51:

amin canım benimki de gelse artık sağlıkla fena olmicak.. menepoza girecem bu gidişle:9:

yav sizdemi yaa millet erkek diyooo :26: benim gönlümde kız olcamış gibi geliyo ama yaa kızda istiyom ya ondan sanırım ama oğlan fikrinede alıştırıyom kendimi artıkın naapalım sağlıklı olsunda yeterkiii :16::16: inşallah sessacım seninkide gelir en kısa zamanda :16: kaç yoldır çalışıyonuz peki siz?:26:

Back
X