• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Şekeriiim şinciiiiik....ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer..önce güzel bi menü döktür,masayı süsle hazırla,kendinide süsle şöyle eccük sexsi şeyler giyiver:9::21:hediye olarakta ağzını ara bakalım belkim istediği bişiy bulursun da onu alır süpriz yaparsın ya da ihtiyacı olan bişiy varsa onu al...eee daha ne olsun...sonrada :9::9::9:çarpışı verüürsüüün ooh:9::9::9::9::9::9:
Hediyelerini de güle güle kullan şiikeriiim....:21:

ııh o koykudan biyas zor çarpışır artıkııın :60::60:

Şekeriiim şinciiiiik....ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer..önce güzel bi menü döktür,masayı süsle hazırla,kendinide süsle şöyle eccük sexsi şeyler giyiver:9::21:hediye olarakta ağzını ara bakalım belkim istediği bişiy bulursun da onu alır süpriz yaparsın ya da ihtiyacı olan bişiy varsa onu al...eee daha ne olsun...sonrada :9::9::9:çarpışı verüürsüüün ooh:9::9::9::9::9::9:
Hediyelerini de güle güle kullan şiikeriiim....:21:
anadım bebem ben bir düşünüyüm en iyisi sagol genede:48::48:
hıh sen beni böle tehdit edeysen habiye zoy geyi alırım ben onuuu :19::63::33:

:9::9::9::9:o o işimi bitirdimde geldim naber:33::33:ben sevinç karısı gibi hızlı degilim jet sevinç:9::9:neyse gdiyimde yatayım uykum var sabah sporsa giidicem :10::10::10:

eh işte fena diilim küsüm biyileyinee :19::19: naapalım akşam kocişim 7 buçukdu geldiği çok cici mamalay yaptıydım onu yedik :56: sonya rahat duramadı bizimki ee onca zamandıy uslu duruyodu yassak diye kalkınca kaçıyıymıı :53::9: işte 2 keye gül olduk bıc olduk meyvemizi yidik kocişim uyudu bende buyaya geldiydim anaa ne göyüyüüm gelmes olaymışım..:19::14:
:53::53: iki defami hemde gebe halinle yuhhhhh :53:
:9::9::9:kız ben çok gaddar biri degilim helede hamileler ayrı bri sempatim vardır:27::27::27:şaka yaptık len üzülme sen baıyım idmanlılarmı kuşlarmı :53::53:bıcırıgım gitti geri geldimiki:14::14::14:neyse eşim ban nazar boncuklu kolye almış çok gzüel bride gri abiye çanta almış feraceme:17::17::17:bayıldım hepicigine neyse ben çatışmaya gdiyom malum regliydim biraz tadını çıkaralım çatışmanın :60::60::60::60::60:çatışmaua girmek isteyenler peişime düşsün nasıl olsa gebe kalınca çatışma hak getire:9::9::9::9:şimdi hediyelerin hakkını verelim degilmi:23::23::23:kendinize iyi bakın :32::32::32:
gule gule kullan cnm sahibi sen ol. Kos hemen bengi 2 defa ustuste yapmis sende 3-4 farketmez hediye basi calis :1:
anadım bebem ben bir düşünüyüm en iyisi sagol genede:48::48:

:9::9::9::9:o o işimi bitirdimde geldim naber:33::33:ben sevinç karısı gibi hızlı degilim jet sevinç:9::9:neyse gdiyimde yatayım uykum var sabah sporsa giidicem :10::10::10:

len benle ne alip veremediginiz var araya yerlestiriyon cokmu seviyon beni :110: benim kadar hizli olamazsin bebeem :ssz::21:

Gununuz aydin olsun Allahim kalbinizdeki tum muratlarinizi gerceklestirsin.
Dua ederken Allahim iylik ver iyiligimizi ver demeliymis.
Allahim iyliginizi versin amin..

A : Anne
AA : Anne adayi (yani gebe olan arkidisler)
AAA : Anne aday adayi (gebelik mucadelesi veren arkidisler)

A olanlara evlatlarina saglikli uzun hayirli omurler diliyorum isteyenede bebegine kardes hayirlisiyla :21:
AA olanlara hayirli saglikli hamilelik donemi gecirip saglikla bebeklerini kucaklamalarini mutlu huzurlu A olmalarini diliyorum :21:
AAA olanlara hayirlisiyla tez zamanda once AA olup sonrada saglikla A olmalarini diliyorum Rabbim bekletmesin:21:

AMIN AMIN AMIN
:49::emir_bebek::nazar:

günaydın kızlar

güneşin parlak ışıkları hayatınıza mutluluk sağlık neşe olarak doğsun

Gunaydin cnm yok okul oglenleri artikin kicami ise gonderdim uykum kacti :)
sen isemi :21:

Ayni bende kocisi ise gonderdim uykum kacti yok is basi yarin ama terettuddeyim acikcasi
Bana ilk ay maasimdan kesinti yapicagini soylediler o da bnm aklimi karistirdi
Sonucta ben cok iyi yerde kariyer yapmis birisiyim tecrubesizde diilim we bunlarin uygulamasini ilk kz duyuyorz
İste bnde gidip soylucem kesinti olmassa gelirim dicem isine gelirse kabul ederse giderim :16:

kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk

:63::63:sevinç karısı yassa gözüne bakmaz degilmi göbekli moarul me olucek:57::57:birden kökünden yazıyorum siizn gibi parça parça yazıp sizlerimi ugraştırıyım bridaha az az yazarım merak etme bride topragım olucek:63::63:
yok kuzum zaten sevinç bu kadar uzun yazamaz senin kadar hamart değilki o0:55::55::55:

tombişim benm:29::29::29:
yok kızz ilkokul 1 :9::9:

örtmenim ben canım :21:
:30::30::30::30::30::30:
saygılar hocam
:42::42::42::42::42::42::42::42:
gittim geldim canım dr a
çok şükür bebişim iyiymiş canım dr 10-10-2012 ye ne dersin dedi doğum için tabi bi aksilik olmazsa haftaya tekrar gidicem artık haftalık gitmem lazımmış
sağınada yat canım bişey olmaz sol tarafın ağrıdımı dön yani :34: bişey olmaz
hadi bakalım hayırlısı güzel haberini sabırıslıkla bekliyorum

cnm işte bi sağ bi sol ikiside çürüdü:25:
bide soldan sağa dönerken nefesim kesiliyo

Ayni bende kocisi ise gonderdim uykum kacti yok is basi yarin ama terettuddeyim acikcasi
Bana ilk ay maasimdan kesinti yapicagini soylediler o da bnm aklimi karistirdi
Sonucta ben cok iyi yerde kariyer yapmis birisiyim tecrubesizde diilim we bunlarin uygulamasini ilk kz duyuyorz
İste bnde gidip soylucem kesinti olmassa gelirim dicem isine gelirse kabul ederse giderim :16:

işin hayırlı uğurlu olsun cnm

daha önce neden girmedin bi işe madem böyle bi pozisyonda fırsatın vardı

:53::53: iki defami hemde gebe halinle yuhhhhh :53:

gule gule kullan cnm sahibi sen ol. Kos hemen bengi 2 defa ustuste yapmis sende 3-4 farketmez hediye basi calis :1:

len benle ne alip veremediginiz var araya yerlestiriyon cokmu seviyon beni :110: benim kadar hizli olamazsin bebeem :ssz::21:
anam ben hamile kalınca pilim bitiyo nasıl cesaret ediyolar kardeşim anlamış degilim he:53::53::53: bebeg yazık kzı günahtır yavrumu ne rahatsız ediyor o senin manyak kocan:9::9::9:
canım sen merak etme okadar yorulmuşumki sabah 12 kalktık karı koca:17::17::17:sabahlar olmasın dicez işşallah bri dahaki ay bebeg vesile olucezya fikrim degişmezse:17::17:
kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk
:123::123::123::123:nice senelere ebem işşallah seneye bebegklerinle girersin yeni yıla :16::16::16::16::16:
yok kuzum zaten sevinç bu kadar uzun yazamaz senin kadar hamart değilki o0:55::55::55:

tombişim benm:29::29::29:

:30::30::30::30::30::30:
saygılar hocam
:42::42::42::42::42::42::42::42:

hadi bakalım hayırlısı güzel haberini sabırıslıkla bekliyorum

cnm işte bi sağ bi sol ikiside çürüdü:25:
bide soldan sağa dönerken nefesim kesiliyo
:1::1::1:len gene kaleyi içten fettettin hade gene iyisin şimdi aklımdan geçiyodun inan:9::9:bu arada çok mutluyum rabbim mutlulugumu daim etsin kolyemde çok güzel çantamda abiye onu degiştiricem işşallah çünkü herzaman kullanılmıyo bu çanta orda gözüme kestirdigim bri çanta vardı onu alıcem işşallah:27::27:
günaydın bbeler ayde kalkın sabah oldu hiç sevimiyorum yagmurlu kapalı havaları ben ya:19::19:

A : Anne
AA : Anne adayi (yani gebe olan arkidisler)
AAA : Anne aday adayi (gebelik mucadelesi veren arkidisler)

A olanlara evlatlarina saglikli uzun hayirli omurler diliyorum isteyenede bebegine kardes hayirlisiyla :21:
AA olanlara hayirli saglikli hamilelik donemi gecirip saglikla bebeklerini kucaklamalarini mutlu huzurlu A olmalarini diliyorum :21:
AAA olanlara hayirlisiyla tez zamanda once AA olup sonrada saglikla A olmalarini diliyorum Rabbim bekletmesin:21:

AMIN AMIN AMIN
:49::emir_bebek::nazar:

Aaamiin canımmm :16: kız bu BB reklamı varya ona benzemiş AA falan hanii nerden geldi aklına kız buuu :60::60:

Back
X