• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ah kuzum kıyamaaam yalnızmı kaldın seeen :26: mutfakta işim vardı canım yaa domatis sos yaptım sanırım 8-9 adet çıkıcak 2.posta kaynıyo hayla onudayapem yeter ya 2de önceden vardı zaten 2 kişiyiz yeter galiba dimiii 10-11 kavanoz domates sos 4ü sade domates sarımsak oldu diğerleride domatis sarımsak kırmızı ve yeşil biberli oldu dahada domates arttı yav ama artık yapasım yook :26: buzluğumdada fazla yer yok 2şer domatstn 2 poşet küp küp doğrayıp buzluğa attım dahada atarım heralde bütünce atiim bar birazınıda dimi? :26: daha önce biraz domates kuruttuydum küçük etlilerinden gene kurutayım bari elimde olanlardan güveç yapmaya falan güzel olur :26: ha bide pattislrim haşladı soğudu salatayı yapması kaldı bi çok acıktım yav yapimde yiyim bari biraz :26:

Kızzz cnm benim hamiş halinle hemidem niler yapmış.....karılar seni örnek alsın...Aaa her gün yumurta yiyiiilerrr:9::9:kırk yılda bir de çorba :60::60::60::60::60:

paşa bana i tabak yimek yolla annem ya
açım ben ,yimekimdde yokk:50::50::50::50::50:
gel bebem ıspanak yemegi sebze çorbası fasülye kavurması var açmayıda attım fırına :21::21::21:eşim gelir birazdan:17::17:
:53::53::53::53:neeeyyyyyyyyyyy:53::53:Abooooooww menüye de bak hele..:9::9::9::9::9::9::9:Kıııız bu ne be yumurta yiye yiye yumurtlayacaklar....tüüüüüh biceriksiz karılar...Kırk yılda bir mercimek çorbası mı:60::60::60::60:
:60::60::60:defne çok kötüüsn he:1::1::1:
benım cıkmam lazım cıkabılırmıyımm :1::1::1: kocam gelıomustaaa :1::1::1:

gitte iki yumurta kır bari şöyle sofrayı bir donatki ahanda böle kalsın :53::53::53:

gel bebem ıspanak yemegi sebze çorbası fasülye kavurması var açmayıda attım fırına :21::21::21:eşim gelir birazdan:17::17:

:60::60::60:defne çok kötüüsn he:1::1::1:

gitte iki yumurta kır bari şöyle sofrayı bir donatki ahanda böle kalsın :53::53::53:

Heeee ay ne güldüüüüm doğru dimiş sofrayı donatsın yımırtaylaaaa:60::60::60::60::60::60:

slm kızlarrrr..nasılsınız? kocişim yok bugün yalnızım evde ilk defa yalnız kalcammm...

:3::3::3::3::3::3:ne var ne yok nasılsınız???

geçmiş olsun mesajı yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,sağolun....

Son düzenleme:
Kız paşa bana niye manyak didiiiin:44::26:
çorbaya güldüm :9::9::9:
Heeee ay ne güldüüüüm doğru dimiş sofrayı donatsın yımırtaylaaaa:60::60::60::60::60::60:
:60::60::60:manyak diyomda inanıyon he:27::27::27:
:3::3::3::3::3::3:ne var ne yok nasılsınız???

geçmiş olsun mesajı yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,sağolun....
hoş geldim bebem geçmiş olsun gelin açmalar pişti yanına çay ohhh:13::13:
benim kocacımda yok kuzum:43: yaa bende yalnız kalıcam bugün...

hayrolsun bebem eşin nirde :44::44:

Hoşgeldiiin cnm iii..sen nasılsın..?Aaaa kız noldu kii:26::26:geçmişolsun cnm ben kaçırmışım dimekki:44::44:

hayrolaaaaa cnmmm noldu geçmiş olsun....ben iiyimm...tekim bugünn...sen nsılsın?

sağolun kızlar benim belimde 2 boynumda da 3 tane nurtopu gibi fıtıklarım var onlar azmıştı yatağa yatırdılar beni,ama neyseki şimdi daha iyiym...

seray bende tekim kuzum..

sağolun kızlar benim belimde 2 boynumda da 3 tane nurtopu gibi fıtıklarım var onlar azmıştı yatağa yatırdılar beni,ama neyseki şimdi daha iyiym...

seray bende tekim kuzum..

tekrar çok geçmiş olsun cnmmm...iyi olmana sevindimm...bugün yalnızları oynucaz desene;)

Back
X