• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tekrar çok geçmiş olsun cnmmm...iyi olmana sevindimm...bugün yalnızları oynucaz desene;)
sağol kuzum ...he yalnızız,ay ben kocam olmayınca öksüz gibi oluyom yaa...seray muzaffer şengül hakkında bir fikrin varmı iyi bir doktormu,yanlış hatırlamıyosam sen gitmiştin.:26:
Hıııı iyi bari şimdi iii sen sevindim cnm......:16:

sağol canım..ameliyat olmamak için direniyorum bakalım artık...

tekrar çok geçmiş olsun cnmmm...iyi olmana sevindimm...bugün yalnızları oynucaz desene;)
sağol kuzum ...he yalnızız,ay ben kocam olmayınca öksüz gibi oluyom yaa...seray muzaffer şengül hakkında bir fikrin varmı iyi bir doktormu,yanlış hatırlamıyosam sen gitmiştin.:26:
Hıııı iyi bari şimdi iii sen sevindim cnm......:16:

bendeeee...daha cok özlüommmm o işteyken bile özlüom dört gözle bekliom heppp...şimdi çokdaha zor oluo...walla 2.gebelikte düşük yapıosun deyip yollayınca bayağ bozuldum o nedenle gitme derim...çünkü çok yogun bi dr çok hastası var...sadece gebe muayene etsin doğum yaptırsın o bence...detaylı kimseyle konuşmuo...ben artık bayram bukan a gidiom...

aşağıdaki fıstıklar geçmişe daldı sanırım huhuuuuuuuuuuuuuu nasılsınız kızlarrr :3::3::3::3::3:

bendeeee...daha cok özlüommmm o işteyken bile özlüom dört gözle bekliom heppp...şimdi çokdaha zor oluo...walla 2.gebelikte düşük yapıosun deyip yollayınca bayağ bozuldum o nedenle gitme derim...çünkü çok yogun bi dr çok hastası var...sadece gebe muayene etsin doğum yaptırsın o bence...detaylı kimseyle konuşmuo...ben artık bayram bukan a gidiom...

hımm anladım canım..kız benim eşime arkadaşı o doktoru çok övmüş,birde aynı hastanede soyadı bazıbağlı olan bir doktor varmiş oda iyiymiş diyorlar ama bilmiyorum...biz zaten daha düşünme aşamasındayız bakalım..

defne_85 cnm senin isminmi defne?? bende belki kızımın ismini defne koyarım suan en yakın hissettiğim isim...

Back
X