- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Aferiin hatunum beniiim...valla ne güzell ohhh miis
Takdiir ediyyooruum örnek alıooom şekeriiim
![]()
kafamaa kocaa bi taşş geldiiiiiine varmısss senın gıbı karı kalmadı bu devırdee 2012 model olanıı basakla benımmm
![]()
Kimmis bizi tavsiye eden arkidis hosgrldin kimsin kimlerdensinmerhaba kızlar gerçekten çok matraksınız arkadaşım hep gir topiğe derdi çok eğleniyoruz derdi ama ozaman hamileydim ama bebeğimi 10 gün önce 18 haftalık kaybettim canım arkadaşımın tavsiyesi üzerine girdim yazılarınızı okudum valla güldürdünüz beni yaaa bundan sonra bende sizlerleyiiiimmmmmmm:)
Var canim bende hacisakir kullanmistim cok guzeldi kokusu harikaa missivet bişin deterjanıda yumuşatıcısıda farklı oluyoo ben dalinin toz sabununu alcam makina için yumuşatıcısıda vardır heralde :26:
en iyisi o caım tabi yimesinler öyle zararlı şeyleribol viaminl kdediğinnli kek kız meyvelimi sebzelimi? elmalı havuçlu cevizli taçınlı kek yap bak oda güzel olur hatta ben portakallı kekde yapıyom onada bazen kuru meyvelerde koyuyom
aradada tuzlu kekde yapabilirsin sebzeli aynı mücver gibim olur heralde tadı bigün bende denemeyi düşünüyom bakalım kabaklı havuçlu dere otlu,pattisli, hatta taze soğan bilem olabiler içinde yaptığım mücverin kek versiyonu nasıl olur acabaa :26: fazla kabarmayabilir ama işte o :26:
Ewet o keklerin hepsini biliyom havuclu cevizli tarcinliydi benimkisi
Sebzeli super oluyor cok kabarmiyor ozelljkle ince seriyorum daha hafif oluyor
Bu arada firinda mucver tarifim var super vereyim bir ara