• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:29::29: hoşgeldin topraaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
he doğru cumartesi gelmişti

sonra çarşamba geldi
gerçektende hergünmüş:110:
:57::57:
kızlar ben geldim :3::3::3:ekmek paramı kazandımda geldim çalışmak çok güzel olmasınada şu erken saate kalkması hallediyo adamı :9::9::9:şöyle geç gidicegimiz bir iş olsa 3 saat ablamın ogluna bakıyorum sonra işe gidiyom evi yakın zaten iş yeriyle ablamın evi neler yapıyosunuz bakalım beni özledinizmi bakalım öpücüklerim nirde :60::60::60:
:38::38::38::38:
bende 1 aydır belki bööleyim
ayetel kürsiyi söölediniz okuduk
tefriciyeden bahsetmemiştiniz:19::19::19:
:53::53::53::53::53::27::27::27::27::37:

:17::17::17::17::17:kız sevinç dün eşim çatışmaya girelim dedi yorgunum didim sonra didiki oooo şimdiden böyleyse işimiz var didi:60::60::60:
benim panik atak arkadaşıma ne oldu be :19::19::19:hareketi yapmış:30::30:biri açıklasın hemencik kim kızdırdı küstürdü:27::27:

kız adamlar o kadar yoruluyo genede çatışıyolar sen ilk günden pes ettin eeeee nasıl çatışacaksınız bundan sonra....

walla ben yeni geldim geçmişe bakmadım kimi küstürmüşlerki:44:

paşacım yeni işin hayırlı olsun kuzum..iş hatunu paşa:29:

:29::29:hoş bulduk ebbem teficiyeler bitmedi yaw açıgım çok var ben okumayı bıraktım iş yüzünden okuyamiyorum :30::30:yarında 5 kadar çalışıcam olmadı 7 kadar sabah 10 gittim yoruldum yaw bugün ayaklarımzonkluyo bugün metroya bindim babam yaşındaki adam gözünü dikti baktı durdu ay ne sinirim oynadı adama az kalsın dicektim hayrolsun amca tanıyamadınmı diye :47::47::47:ya sabır dedim içimden ya bu böyle olursa ben ne yaparım tacizmi allah alah :30::30::30:

canım yokmu gidip kalabileceğin biir,korkma sonra bayada uzun kalacakmış..allah kavuştursun...

ben pc m senin telinden yavaş demekki:43:

canımmm eşim anneme git dio kendi annesine aşağıda görümce varda evli insanlar ne kalıcamm diorum evin bekçiliğini yaptırma bana istanbula gidim 1 ay sonra diooo napçemm

:29::29:hoş bulduk ebbem teficiyeler bitmedi yaw açıgım çok var ben okumayı bıraktım iş yüzünden okuyamiyorum :30::30:yarında 5 kadar çalışıcam olmadı 7 kadar sabah 10 gittim yoruldum yaw bugün ayaklarımzonkluyo bugün metroya bindim babam yaşındaki adam gözünü dikti baktı durdu ay ne sinirim oynadı adama az kalsın dicektim hayrolsun amca tanıyamadınmı diye :47::47::47:ya sabır dedim içimden ya bu böyle olursa ben ne yaparım tacizmi allah alah :30::30::30:

bıtmedımı sızın tefcıye tatlımm barıstımı pekı arkdasınn :26::26:

Back
X