• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anladım cnm dün kocam ağzından kaçırdı galiba beni kandırmış çok kalabaloıktı erken geldm dedi kızlar varmı dedim bikaçtane dedi basmak şart oldu ya kıskancım ben hemde çok yeğenlerini sevnce deliriyorum yapmayım diyorum içim içimi yiyo

aboooo ben sana demedımmııı bakk agzından kacırmıss spor salonlarında erkeklerden cok kızlarr oluyorrr :9::9::9: gec saatlerdede ole oluyo vallaaa :21::21: sen kıskandıgını bellı etmeee bende gelecem canım sıkılıyorr deee kankoşş

Canim kabak biber ve patlican dolmasi tarhana corbasi
ayran :21:

:110: ne o begenemedinmi :57: ewlenene kadar is hatunuydum ben :110:
oglumuda buyuttum :57:

bende yapacaktım sonra vazgeçtim canımda sıkkın diye heeeçç bişey yapmak istemiyoomm..
menün güzelmş,ellerine sağlık:56:antep biberimi dolduracan acı,acı:56::56:

Abooow kıskancada bakkk:53::110:ne diyyon kııı kıskıca tbk ...?:53:
:57::57::57:
:110: ne var bızde angaralyıkk nerdesın basakkk :21::21::24:
:21: hobaaaaa
he walla toplandık,ben size bir kahve yapayım...sevinç gerçekten sen memur mu olacaksın ya unuttum ben sana sormayı...

Cnm zabit katibi olmayi planliyom on parmak F klavye ogrendim 10 senedir q kullaniyordum simdi bakmadan F KUllaniyom 70 alabilirsem bakakta gorek hayirlisi

Sinavim cook guzel gecti :21::21: bugun oglumun okulunda veli toplantisi vardi kocam gitti
sinif annesi secimi varmis :53: ben yokum beni secmisler :63:
esime dedim ben olmak istemiyorum sanada demedimmi ne dedim :110:
herkes sevinc hanim olsun dedi ne yaptiysan artik oralarda diyor :63:
sabotajcilar offf offf kendi isim yetmiyor bide okulla ugras poffff
bide her siniftan mudur icin temsilci secilirmis onada ogretmen beni istemis
esim zahmet etmis ikisi bir arada olmaz demis :19::19:

tbrleeerrr...:110::110:

Back
X