• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

angara,angara güzel angara seni görmek ister her bahtı kara:24::24:

kız angara nire istanbul nire bu başak nerden bulmuş bu kocayı oralarda...
Hemide 17 yasindayken bulmus 5 sene gorusmus :53: zor ikna etmis adami kandirmis evlenmis :60:
Kııızlarrr mrb nasılsınııız...?:3::3::3:herkese mutlu hafta sonlarııı diliyeeem...:16::16:
:110:
bende yapacaktım sonra vazgeçtim canımda sıkkın diye heeeçç bişey yapmak istemiyoomm..
menün güzelmş,ellerine sağlık:56:antep biberimi dolduracan acı,acı:56::56:

ewet acuuuu canin istemiyosa yapma bos verrr :21:

kuzum bu arada sana bıturlu gecmıs olsun dıyemedımmm ck cok gecmıs olsun bendede var fıtık boynumdaa.... ebruyaa ayın 12 de fakat saat kacta oldugunu unuttum :9::9:
sağol canım..fıtık çok zor yaa ben en son hamileliğimde kürtaj olacağımı duyduğumda resmen boynumda damar pötledi 1 hafta sağıma soluma dönemedim ...kürtaj sonrasıda nüksetti belimde2 boynumda 3 taneyle yaşıyorum....kız insan unuturmu saatini biyer not etseydin ya:9:

Hemide 17 yasindayken bulmus 5 sene gorusmus :53: zor ikna etmis adami kandirmis evlenmis :60:

ewet acuuuu canin istemiyosa yapma bos verrr :21:
yapmıcam zaten....kandırmış heee:23:

İyiiiyiim cnm ayy o gün ne güzel güldüüük kııı...:9::9:

hiç sorma walla bütün stresim gitmişti o gün...

sağol canım..fıtık çok zor yaa ben en son hamileliğimde kürtaj olacağımı duyduğumda resmen boynumda damar pötledi 1 hafta sağıma soluma dönemedim ...kürtaj sonrasıda nüksetti belimde2 boynumda 3 taneyle yaşıyorum....kız insan unuturmu saatini biyer not etseydin ya:9:

yapmıcam zaten....kandırmış heee:23:

hiç sorma walla bütün stresim gitmişti o gün...

cnmm ayy cok zor senınkı cok sıddetlıymıss bırde belde olması cok kotuuu :26::26: napiimm unuttummm kafamda bi ton sey varr unutuyorumm :5::5:

Back
X