• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam canım tamam kızmaaa napim işin içinden çıkamadım ben ya yarım gün çalışıyorum ama öğleciyim hafta içi olmazda tatillerde bigün ayarlim ben çok sağol ya ama düşünmen bile yeter ben zamanımı ayarlim ona göre randevü alırım sen sinirlenmeeee oooooooo sen zenginsin desene çarşının göbende oturuyon benim ev taaaaaaaaaaa yukarlarda yaşşşııııkkkkk banaaaa:)

canı sıkılan omuyduki kız benimki hem canı sıkkın hem öfkeli olsun o zamn:31::31:

$ofkeli5.gif :31:

Adetliyken Fatiha Okunurmu-Adetliyken Kuran Okunurmu

Hayızlı kadının Kur’an okuması ve Mushaf’ı eline alması mescide girip orada kalması Hanefîler de dahil fakihlerin çoğunluğuna göre câiz değildir. Bu konuda hayızlı kadın cünüp kimse gibidir. İhtiyaç halinde mescide girebilirler dua ve zikir niyetiyle dua âyetlerini Fâtiha İhlâs gibi sûreleri besmeleyi kelime-i tevhid ve şehâdeti okuyabilirler.

:26: bu konuda bilgisi olan varmı

bu yazı doğru sevinç hanım belki bana inanmazsın ama

dua niyeti ile fatiha okunabiliyo

ama dua niyeti nasıl olduğunu yıllardır anlaamdığım için

asla okumam:kkk:

tamam canım tamam kızmaaa napim işin içinden çıkamadım ben ya yarım gün çalışıyorum ama öğleciyim hafta içi olmazda tatillerde bigün ayarlim ben çok sağol ya ama düşünmen bile yeter ben zamanımı ayarlim ona göre randevü alırım sen sinirlenmeeee oooooooo sen zenginsin desene çarşının göbende oturuyon benim ev taaaaaaaaaaa yukarlarda yaşşşııııkkkkk banaaaa:)

:27: yok kız zengin deelim kaynoşgilin evi onlar binevlere taşındı bende burdayım beklerim haaa:21::21:
nokta marketin üst sokağındayım :9::9::9:

heeee kocanda öyle diyordu...göndereyim seni aşkım,ne zamn isterse göbeli marulum git çicuğu benden uzakta dopur önemli deel..diyordu:9:

:9::9:he aynen

kız doğurmadım ama yaaa geçen hafta gidecektim gönderseydi bak doğurmadan dönmüş olcaktım anlamıyo beni:19::19:

:27: yok kız zengin deelim kaynoşgilin evi onlar binevlere taşındı bende burdayım beklerim haaa:21::21:
nokta marketin üst sokağındayım :9::9::9:

hıııımmmmm bende çocuk hastanesinin üst sokağında oturuyorum bende beklerim gel valla çok tatlısın sen:)bana seyhan uygulamanın numarasını ver hele bide tekrar kontrol için şu ahmet beyin özel muayenesi nerde onuda yazıver hayrınaaaaa:)

:9::9:he aynen

kız doğurmadım ama yaaa geçen hafta gidecektim gönderseydi bak doğurmadan dönmüş olcaktım anlamıyo beni:19::19:

haklı adam kimbilir aklına neler geliyodur yolda bişey olur diye....boşver artık 40 ın çıkınca falan bebikinle gidersin...

Back
X