• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Telefon : 0 (322) 247 2664 genetik bölümünü bağlat ordan al randevuyu
ahmet hakan beyaztıt trabzon caddesinde hükümet konaanın karşısında yeri :34::34:

sağol canım çok sağol inşallah bebeklerinialırsın kucağına:)ben kalkim temizliğimi yapim herşey ortada yavvv:)kib canım bak sıkılırsan mutlaka beklerim gel olurmu artık çok sık giremeyebilirim pazartesi iş başı yapıcam görüşmek üzere öpüldün tatlı karı:)

utanmaz:9::9:demk akrabydınız,biliyom o mum tutma olayını...kız ne dıkınıyon habire:56:

:1::1::1::1::1:
karnım aç yaa:31:

ayy çok feci büyük tuvaletim geldi gidiyim ben
evde tuvalet kağıdı biti peçete kyullanıyodum peçetede bitcek şimdi offf:10::10::10::10:
kaynanamın çeyize koyduğu çarşafamı geçsem:26:

sağol canım çok sağol inşallah bebeklerinialırsın kucağına:)ben kalkim temizliğimi yapim herşey ortada yavvv:)kib canım bak sıkılırsan mutlaka beklerim gel olurmu artık çok sık giremeyebilirim pazartesi iş başı yapıcam görüşmek üzere öpüldün tatlı karı:)
:29: bende beklerim çarşıya çıkınca gel :)))) face varmı özelden yaz ekleyek görüşek :29:

evde tuvalet kağıdı biti peçete kyullanıyodum peçetede bitcek şimdi offf:10::10::10::10:

:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
tirbiyesiz karı pis böqq :120::120:

kız toton çok büyüdü zaar,ondan herşeyi tükettiyon çok yiyon ya olacağı buydu... senin kaynaaanın da ne bitmez çarşafı varmış ağda da kullandın bitmedi şimdide .okunu mu silecen,pardon mıçını,ayy totonu:60:

Ayyyyy karı gene başladı tuvalet maceralarına:5::5:ha haaaaaaa kaynana çarşafıııı:60::60::60:

kız toton çok büyüdü zaar,ondan herşeyi tükettiyon çok yiyon ya olacağı buydu... senin kaynaaanın da ne bitmez çarşafı varmış ağda da kullandın bitmedi şimdide .okunu mu silecen,pardon mıçını,ayy totonu:60:

beydağlı şu anda yerlerdeyim :60::60::60:
bayılazaaaammmmmmmmmmmmm:9::9::9::9::9::9::9::52::52:

sendemiiiiiiii yaaa sendemiiii :43::43::43::43:

heeçç ağlama kuzum arada yapacan tabi kocana hep böyle sürmez yenisiniz diye,adamlar ses etmiyo yazık sizde iyi niyeti suistimal etmeyin..ecık büyük sözü dinle hadi bidenem başla bakalım balcanları oymaya:8:

inşallah kuzucum görüşek:)benim facem var ama arama motorunda bulunmuyor gizledimm:)seninki açıksa sen mesajla yaz ben eklim hemennnn:)

heeçç ağlama kuzum arada yapacan tabi kocana hep böyle sürmez yenisiniz diye,adamlar ses etmiyo yazık sizde iyi niyeti suistimal etmeyin..ecık büyük sözü dinle hadi bidenem başla bakalım balcanları oymaya:8:

cnm yenı evlı deılımkıı 2.5 seneyı gectııı :nazar::nazar::nazar: ılk zamanlar bı hevesle ınternetten bakıp bakıp yemekler yapıodummm :9::9::9::9:

Back
X