• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kızlar,

bende aranıza yeni katıldım. öncelikle allah isteyen herkese sağlıklı bebiş nasip etsin
1 Yıllık evliyim ve bebek istiyoruz..Korunmayı bırakalı 6 ay oluyo ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. doktorum her kadının dönem dönem yaşadığını büyütmememi yeniden hamile kalabileceğimi söyledi ancak içim bir türlü kabul etmiyor.. neden yaşanır ki bu kimyasal gebelik? yaşamamak için ne yapmak lazım acaba? bu ayda tam yumurtlama dönemlerimde birlikte olduk eşimle 3 gündür göğüslerimde ve kasıklarımda şişme var, sızlıyor göğüslerim hatta, kasıklarımda da ara ara sızlamada oluyo, bel ağrım var, ve 3 gün önce sağ göğüsümden çok küçük bi sıvı geldi ilk defa yaşadım. adetime tam 3 hafta var yani ekmin 4-5 gibi bekliyorum..sizce bunlar erken belirti midir? yine kimyasal gebelik yaşayacağım diye çok korkuyorum.. bunları yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

lütfen lütfen lütfen yardım edin
basakss
Cnm hoşşgeldiin..:3:Bende yakın bi zamanda düşük yaşadım malesef ama erken old.için daha kolay atlattım...tabii çok üzüldüüm ama şimdi daha iyiyiim..:16:basakcım zaten sana güzelce açıklamış rahatlamışsındır birazz:16:üzülme kimyasal gebelik herkes yaşayabilir hatta doktorlar çoğu kişi anlamıyo bile diyo...inş hamilesindir..belirtiler benzer old.için ayırt etmek zor günün geçince test yap bizede haber ver cnm...:16:

Oglum seslendi onu uyuttum
camasir serdim
bulasik mak calistirdim
cay yaptim
kurabiye cikaedim
geldim :110:

amin cnm inşallah üzülme kuzum çok yenisin daha

bize katıl o zaman

neşeyle yumurtla zevkle doğur olurmu:21::21::21::21:

önce yumurtlama günlerinden başlayalım
,
son 3 aylık adet tarihlerin kayıtlımı

son adet tarihlerim geçen ay 7 eylül, önceki 8 ağustos, önceki 10 temmuz

inşallah canım ii dileklerin için sağol. bende işkadınıyım ama internete girdikçe uğrayacağım sayfanıza:13:

evdeyken abdestsiz okuyamıyorum ben ama dışarda falan olsam okurum ama genelde dışarı çıkarkende okuyacaksam abdest alıp çıkıyorum

büyüğünü bugün yolladım evine yarın akşama geri gelecek:27:
küçüğüde çizgi film izliyor bende pc yi aldım hem işimi yapıyorum hem sizle yazışıyorum bir taraftanda dizi izliyorum

:nazar:maaşlah ben burda yazışırkken ne dolmaya konsatre olabilirim neden diziye:53:

abdestsizde okunur yani dimi bence

son adet tarihlerim geçen ay 7 eylül, önceki 8 ağustos, önceki 10 temmuz

inşallah canım ii dileklerin için sağol. bende işkadınıyım ama internete girdikçe uğrayacağım sayfanıza:13:

bu ayki yumurtlama günlerin kaçmş cnm son günün bugünmüş

neyse bi dahaki aydan başlarsın:13:

kızzlarrrr size nasılsınıııız yazmıştıım ama kiimse oralı olmamıııış...:20::20:aşşşşk olllllsuuuuun :59::kkk: sevinç valla bi siin cvp verdin en azından bakış attı hatun hemidem aramız limoniyken:16:ask olsuun sizee:20:sevüüünç :71:

kızzlarrrr size nasılsınıııız yazmıştıım ama kiimse oralı olmamıııış...:20::20:aşşşşk olllllsuuuuun :59::kkk: sevinç valla bi siin cvp verdin en azından bakış attı hatun hemidem aramız limoniyken:16:ask olsuun sizee:20:sevüüünç :71:

neden hep bu sorunu yasıyoruz ızlar yanı sohbete ole dalıyoskı slm gormuyozz sız dıre sohbete dalınnn:31::31: dunde polly cımıstı buyuzden:31:

boşvir cnm halhatır sormayı arada kaynıyo muhabbbete dal gitsin yada şaplak at:57:

:29: anladinmi sonunda benden sana hayir varr
boğazıda unutmamış:56:

Hee adet doneminde sikerli seyler yirim hamileykende agzima surmem
kuz kiraz nirde kac gundur

neden hep bu sorunu yasıyoruz ızlar yanı sohbete ole dalıyoskı slm gormuyozz sız dıre sohbete dalınnn:31::31: dunde polly cımıstı buyuzden:31:

hadi ya hiç haberim yok ama hiç hoş bi mevzu değil o yüzden topikin kurallarında bunu söylüyorum

kimse "neden selamım alınmadı" diye alınmasın bodoslama dalın sohbete

selama karşılık yazmaya fırsatımız olmuyo bazen

Back
X