niye yatıyon erkenden kendimden utandım benmde yatmam laızm![]()
canım skıldı gercı suan facede bırını gordum onla konsydam sen yat bızle ne oturuon hamıssın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye yatıyon erkenden kendimden utandım benmde yatmam laızm![]()
kadın gerçek adımı sööledim küstünmü bana![]()
Aleykum selammmselamun aleykummmm![]()
ben yatıyorum kızlar ıyı geceler![]()
bebişi alıştırıyosun erken yatmaya sonrada bozuyosun düzenini olmazzzoff kocam yokken şımarıyom yatasım gelmiyo
ooo annesi daha neler yapcak Alah izin veririse
hergün yeni bi huyunu öğrencen![]()
selamun aleykummmm![]()
kızlarr bende çıkıyorum artık yarın görüşmek üzere başakcım tanıştığıma memnun oldum sen de yorma kendini dinlen bebişinle![]()
Ayyy:18: Allah yardimcin olsun valla haaa![]()
bilmem dolma sandım bi an unutmuşum
seninki akıllı saatmi bende işlemiyo o tasarruff![]()
Valla zor işin cnm..:18::18:İyi olduna sevindiimgeçen akşam canın sıkkındıya....
![]()
ya canım valla ben yemek yapmayı pek bilmiyorum yapıyorum oda yenecek gibi değil:)))bide şimdi eşim bişe diyemiyor rahatsızım diye sıkça dışarda yiyoruz:)))valla avatarımı beğendiysen ne mutlu canım arkadaşım yapmışşşşşş benim haberim yok ama şimdide başka bişeyime kusur bulmuşun kadın smiley neci üstüme çok geliyon ben yeniyim bak bilmiyom öle şeyler yapma bana bunu:)
bebişi alıştırıyosun erken yatmaya sonrada bozuyosun düzenini olmazzzinşallah canım yaa büyüdüğüne şahit oluruz bebişlerimizin...
aleyküm selam canım hoşgeldin nslsn?
basaaaak:101:
kadın gerçek adımı sööledim küstünmü bana![]()
Umudum karisi nirdesin senbat ver gelmiskene
SOLEmessen bende ıl k okul ark sorarım ortak ark var nasılsa![]()
bebişi alıştırıyosun erken yatmaya sonrada bozuyosun düzenini olmazzzinşallah canım yaa büyüdüğüne şahit oluruz bebişlerimizin...
aleyküm selam canım hoşgeldin nslsn?
19 ekim..............................