• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:27::27: zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı :60:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ınşallah canım yararsa sanada yolalrım kız kargoyla nolcak var elımde bı kaç tane:16::16:

sağol canım sen iç işe yararsa isterim senden:34::34::34::34::34:

:60::60::60: temizleyici coştururmuymuş:60::60: FESLEĞENİN HAZİN SONU:60::60:

BAŞAKKK fesleğen İN makarna OUT:60:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben çıkıyorum kızlar iygeceler hepinizeeee:54::54::54::54::54::54:

iyi geceler canım :38:

kızlar nasılsınız bakalım.. ya bısey sorcam bılgısı olan varmı acaba... hz fatımanın elı dıye bır bıtkı varmış.. mekkeden hacca gıdenler tarfından getırılıyomuş. gorumcemın kaynanası getırtmış.. hamıle kalmak ıcınmış hemde hamılelerın kolay doğum yapması ıcın kullanılıyormuş.. temız suyun ıcıne akşamdan koyup sabah ıcılcek dıye okudum bıyerden.. az once surahının ıcıne attım.. sabah ıcıcem ama emın olamıyorum varmı bır fıkrı olan:26::26::26: başak karısı normal doğum yapcaksan vereyım sanada:16::16::16: bu sıtede bı kaç yerde okudum ıse yarıyo dıyenler olmuş ama:21::21:

cnm bende kk da gezerken raslamıştım mekkeden getirtilen çiçeği doğum başlayınca suya koyuyolarmış çiçek suda açılıyormuş oaçıldıkça rahimde açılıyormuş doğum bitince çıkarıyormuşunuz tekrar kapanıyormuş diye yazmışlardı kızlar bilemem artık hurafemi gerçek mi...ama işte hurafe bile olsa bi umut sonuçta cnm
:16::16:

bende çiçek bakamam onun içinde yok ewimde ama olsaydı bilen birisine sorardım:kkk: yada senin gibi fırtınaya bir narin çiçeeği birakmazdım heralde:kkk::kkk:
ben almamıştım hediyeydi:19:
artık öğrendin bidaha öyle yapmazsın:34::34::34::34:
:13::13:
:13::13::13: yaniii bide loc varya ondan dökmüş zavallı çiçekkk :25::25: uçmuşta kurtulmuş :19:
loc coşturmuştu ama :35::35::35:
nnneeyyyyyyyyyyyyyy:60::60:çiçek intihar etmiş desene:60::60:
:19::19:
:kkk::kkk::kkk:
:27::27: zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı :60:
:kkk::kkk::kkk:
:kkk::kkk::kkk::kkk:
:60::60::60: temizleyici coştururmuymuş:60::60: FESLEĞENİN HAZİN SONU:60::60:

BAŞAKKK fesleğen İN makarna OUT:60:
:72::72::72::72::72::72::72:
:9: bişi olmazzzz şifa olsun korkmaaa :9:

:10::10: olacağı o az kaldı senin herif orda yatıyor zaten :27::27:
orda personel odaları var tüyden yataklar:21::21:yatıyo arada ne var:110:
bi gün benide at bi odaya diyom ama:12::12::12:

cnm bende kk da gezerken raslamıştım mekkeden getirtilen çiçeği doğum başlayınca suya koyuyolarmış çiçek suda açılıyormuş oaçıldıkça rahimde açılıyormuş doğum bitince çıkarıyormuşunuz tekrar kapanıyormuş diye yazmışlardı kızlar bilemem artık hurafemi gerçek mi...ama işte hurafe bile olsa bi umut sonuçta cnm
:16::16:

orası öle:emir_bebek::emir_bebek: bıde 10 senedır hamıle kalamıyomuş bırı o otu getırtmışler ertesı ay hamıle kalmış felan bı kaç yerdede bunu okudum hayırlısı artık ılk deneyen ben olcam sanırım bızım grupta:ssz::ssz::ssz: lann basak karısı ne o yuz vermıyon uyuntu yolarım sarı tuylerını:4::4::4::4::4::9::9:

vilmaaa pembe kürkü görünce aklıma sen geliyon:1::1::1:

bi gün buluşcam senle pembe kürkle:21::21::21:

ben geldim bebeler :3::3::3:ksra bakmayın sizleri ihmal ettim hep bu uyz kociş yüzünden he:57::57::57:kocişim arkamdaotruyo sonra anlatırım zn hikaye neme lazım okur mukur:30::30:ne var ne yok geçmişe gidemedim ksra bakmayım bugün çok yorldum dün pazara gittim onları yorgnlktan muftakta temizleyimde öle koyuyum dedim uyumuş kalmısın neyse sabah yaparım dedim dün yatmadan kaynanam aradı eltim yengem işe girmiş demiş neyse anlatım vs işte sabah old bizi kahvaltıya çagırdı telefon açtı ev ayakta:30::30:dedim dün aradıgında deseydi evi mtfagı temizlerdim eşimle kavga ettim sonra küplere bindi aman dedi iptal ediyormd edi sonra hayde kavga ettik neyse gittim oraya dünyanın şeyini hazırlamış :53::53:eltim kahvaltı etmedi asıl bombaya geliryormd ediya kilo verdi okadar belli degil :53::53: eşim dedi totosndan uydryo dedi hanıms eni kafaya alıyo dedi neyse gelelim lafa her seferinde kaç paranız var kenarda senin çocougun yok bilemezsin masrafları çok oluyo vs dedi:30::30:dedim çocugm olması önemlid egil maşanın masrafı yetiyo dedim kapadım çenemi b kızla ben ne yapıcem ya:47::47::47:kendini bir pok sananlardan nefret ediyorm bu arada enişten 50 tl yol parası verdi aylıgımdan degil yane ay ne hosma gitti insanın emegini alması:17::17::17:ablam 150 diyor haftalıgı deyoda belkim 200 vericek allah bilir:53:da ediyordma insafa gelsin 200 versin:9::9::9:ablam parası olsa sana 250 vericek dedi:30::30:bendeki olay anne ş allahımmm:52::52::52::52:

Back
X