- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
ay çocukta bakmadın onuda mandallayıp balkona asma uçar gider sonra
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çocukta bakmadın onuda mandallayıp balkona asma uçar gider sonra
![]()
zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı
![]()
ınşallah canım yararsa sanada yolalrım kız kargoyla nolcak var elımde bı kaç tane![]()
temizleyici coştururmuymuş
FESLEĞENİN HAZİN SONU
BAŞAKKK fesleğen İN makarna OUT![]()
ben çıkıyorum kızlar iygeceler hepinizeeee![]()
güle güle datlum bende çıkyom karılar görüşürük
![]()
kızlar nasılsınız bakalım.. ya bısey sorcam bılgısı olan varmı acaba... hz fatımanın elı dıye bır bıtkı varmış.. mekkeden hacca gıdenler tarfından getırılıyomuş. gorumcemın kaynanası getırtmış.. hamıle kalmak ıcınmış hemde hamılelerın kolay doğum yapması ıcın kullanılıyormuş.. temız suyun ıcıne akşamdan koyup sabah ıcılcek dıye okudum bıyerden.. az once surahının ıcıne attım.. sabah ıcıcem ama emın olamıyorum varmı bır fıkrı olan:26::26::26: başak karısı normal doğum yapcaksan vereyım sanadabu sıtede bı kaç yerde okudum ıse yarıyo dıyenler olmuş ama
![]()
ben almamıştım hediyeydibende çiçek bakamam onun içinde yok ewimde ama olsaydı bilen birisine sorardımyada senin gibi fırtınaya bir narin çiçeeği birakmazdım heralde
![]()
:13::13:artık öğrendin bidaha öyle yapmazsın![]()
loc coşturmuştu ama:13::13::13: yaniii bide loc varya ondan dökmüş zavallı çiçekkkuçmuşta kurtulmuş
![]()
nnneeyyyyyyyyyyyyyyçiçek intihar etmiş desene
![]()
zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı
![]()
temizleyici coştururmuymuş
FESLEĞENİN HAZİN SONU
BAŞAKKK fesleğen İN makarna OUT![]()
orda personel odaları var tüyden yataklarbişi olmazzzz şifa olsun korkmaaa
olacağı o az kaldı senin herif orda yatıyor zaten
![]()
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler size
k...ö...n yakın![]()
kızçeler iyi gecelerr nasılsınız![]()
evet burayıanladım
burasımı yoksam bu semte yakınmı![]()
cnm bende kk da gezerken raslamıştım mekkeden getirtilen çiçeği doğum başlayınca suya koyuyolarmış çiçek suda açılıyormuş oaçıldıkça rahimde açılıyormuş doğum bitince çıkarıyormuşunuz tekrar kapanıyormuş diye yazmışlardı kızlar bilemem artık hurafemi gerçek mi...ama işte hurafe bile olsa bi umut sonuçta cnm![]()
Ayyy hatun daha çözeceekben çıkıyeem cnm iyi gclerrr öpt
sen de seneye bulursun artık
o semte yakın
![]()
vilmaaa pembe kürkü görünce aklıma sen geliyon
bi gün buluşcam senle pembe kürkle![]()
H.g.diin cnmm![]()
kadın sen ne geziyon bu saatte hadi yatak biizm erken yatmmaız lazım