Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kuzucuklar nasılsınız:) ben bebişimi gördüm çok mutlu oldum, kızım iyi görünüyor çok şükürsizler napıyosu nnuz başakcım börülcen gelmiş ah bu börülceler yaparlar ederler sonrada hiçbişey olmamış gibi davranırlar uzak kalsınlar
![]()
bebişin olunca zati koycan bizde göbüşlü resmini görelim didiydik tabi sen bilirsin kuzucummmm...yok yaaa temmuzda adet oldum adetim bitince test yaptım hamiş çıktım sonra beta hcg mi takip etti dr ertesi gün bi baktım düşmüş kimyasal gebelikmiş...bekliom işte 3 ay deneyin hamile kalmazsan yumurta takibine başlayalım dedi dr..bekliozz bakalımm
Canim 6 sene once 100 tl almistim belis sanirim markasi super cikti at makinaya yika elyafi topak topak olmuyor kaliteli bise al coj yikaniyor iyi olmayanlar elyafi topaklaniyor hayirli olsun kizimiz eskitsin insallahkızlar napıyonuzzz yaaahu ..size en acilinden bi soru dün bebişime uyku seti baktım, bi tane beğendim..adam 130 tl ama akşam akşam sana 80 olur dedi... ben karar veremedim sizce pahalımı? daha uyguna olurmuki araştırsammı?? çok güzel şeyler aldım açılışı yaptım bebişim için Allah kullandırmayı nasip etsin..
sevınccc canım naber.. dondugum gun yazdım cıkınca ben salak begum bavulları yerlestırırken dolabın ustune abandım sora bı kac gun belım agrıdı gecmek bılmedı.. 10 gndur fızık tedavıye gıdıorum bel fıtıgı baslangıcı cıktısen nasılsın canım ıyımısn.. bu arada dun doktorumada gttm kasımda asılamamı yaptırıyorummm :)
Canim 6 sene once 100 tl almistim belis sanirim markasi super cikti at makinaya yika elyafi topak topak olmuyor kaliteli bise al coj yikaniyor iyi olmayanlar elyafi topaklaniyor hayirli olsun kizimiz eskitsin insallah
Iyiyim hayatim oglum okula basladi onun telasindayim hayirlisi olsun insallah asilamaya gerek kalmaz
Hayatim kislik kavurma yapacagim... net detayli bir tarif istiyorum...tepetaklak kendi bildigimle girismek istemiyorum...malum et sonucda pahali bisey..yazik olmasin, guzel gelsin istioyum... :82:
Hayatim kislik kavurma yapacagim... net detayli bir tarif istiyorum...tepetaklak kendi bildigimle girismek istemiyorum...malum et sonucda pahali bisey..yazik olmasin, guzel gelsin istioyum... :82:
hurrrr sezon açıldı diye mi geldinmalüm hürrem geri geldi dizi sen de gedin yaz sezonunda yoktun
şaka bi yana canım hoşgeldin merak etmiştik seni..bebeği baya büyütmüşsün oğlanmış allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..
tekrar hoşgeldin tatlım![]()
:100:kmsecikler yok topikte :44:
Kari ne yimek yaptin
ben tarhana corbasi ( icinde bolca D vitamini var ev yapimi)
kiymali patatez tavasi
tereyagli bulgur pilavi
cacik salata ve tursu :![]()
Canim kislik kavurma et hec yapmadim.malum artik buzdolabi ve dondurucular oldugu icin etimi yemeklik ayarlarim iste kysbasi kiyma veya koftelik olarak paketleyip dondurucuya koyarim hayatim.
bu arada sogan kurunu sende yapiyon akintida felan bi degisiklik neyim varmi bende 1 hafta olacak tik yokta o yuzden soriiim didim sen yaz ben bir duam var onu yapip gelirim
kavurma...hani su marketlerde satilan kavurma varya... oyle yapicamda..sendende bir tarif alayim demistim.. neyse kendi bildigim gibi yapicam az bisey deniycem...
hayatim bende de akinti yok malesef hicbisey yok... anlamadim ben bu isten bisey :44: gerci benim daha bir hafta olmadi bu 4. gunum... ben adetin 5. gunu basladim sogan kurune.. yani tam bitmek uzereyken adetim..