• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Belos yarin cuma arkadaslar bebus icin 4 cuma ust uste ya evvel okunurmus kismetse yarin 4. cumam olacak belos seninde 3 canim
kendine okumak isteyen olursa niyet edip baslasin yarin

kız açlışıyomusuun hala bu ne iş aşkı bööle:53:
anlıyorum seni insan biranm önce bebğine kavşmak istiyor aslına ama bi taraftanda korku geliyo
bayıltıp sezaryenle alsınlarda görmiyim ben diyorum bazen
off fazla düşünme nasıl olsa bi şekilde olacak endişelenmein anlamıyok:18::18::18::18::18:

çalışmak derken işyerine gidiyorum eşimle aynı yerde çalışıyoruz artık. hem onun yanında daha rahatımm. kimsenin bana iş yaptırdığı yok zaten. neysem bende kaçtımmmm uykum geldi çok kendinize çok ii bakın

:13::13:kankaların aralrını bozanın kankası olamzmış:110:

evli kaynınn varmı

basmalı tesbih:60:
kız neydi onun adı

bişi matik:44:

hah zikirmatik:46::46::46:

:kkk: yok bir kaynim var bekar bir gorum var ewli cicugu yok calismalar var
bana gecen diyorki bir seyi yanlis yapiyok ama ney:ssz:
ewet zikir matik oyle 500 luk tesbihle gezmiyom :19:

benimde var çok rahat oluyor:8:

500lük tesbiklede gezebilirsin ne var
bende telefonumu zikirmatik yaptım basıbasıveriyom:21::21:

kocanın amcasını oüğlu yokmu çiçuğu olan kadın:57:

telefonu nasıl yaptın telefonun özelliğimi:26:

yüz için iyi bi nemlendırızı arıyorumm siz ne önerırsınızz?? birde yağlı saçlar ıcın bıldıgınız bı kürr varmııı??? sevgilerr :9::9::9:

ben yıllardır her gece yatarken ve dışarı çıkarken dove nin nemlendiricisini kullanıyorum bana iyi geliyor
birde kardeşim niveanın nemlendiricisini getirdi almanyadan arada onuda kullanıyorum

merhaba canlarım sizlerle brişeyler paylaşmak inanın çok hosuma gidiyo:48:r sizlerden akıl almak istiyourm bilginize düşüncelerinize çok ihtiyacım var kafam çok karışıkbiliyosunuzki ablamın eşi teksitil yeri açtı orda çalışıyorum hoş ordamı çalışıyom çocukmu bakıyorum evmi temizliyourm orası muamma neyse gelelim sadete ablamlara gelmem 1.30 saat gitmek keza öle 1 saatten fazlası yolda geçiyourm burayı seçmemin amacı şu uzak hem ban yürüyüş olur hemde spor olur dedim ama 7 felan ezan okunuyyo akşam namazı kılıyım vakti geçmesin diyourm hayde eve gidene kadar 8.30 oluyo bazen 9 bile evde oluyorum vericegi para 150 tl bunun 140 kadar yola gidiyor 110 kalıyo bana kızlar parası az hemde eşimde sürtüşmelerimiz başladı ya okadar geç geliyorumki eve geçen perşembeden beri evde yemek yapmadım eşimde hoş yemediburuya gelmem için 6.30 kalkıyorum kahvaltı kıyafet giy 7.30 evden çıkıyorum yok yoruyor onamı yanayım erken kalktıgımamı yanayım şimdi asıl meseleye gelelim benim evimin tam karşısında tekstil yeri var patronu eşimin arkadaşı ordakileride çogunu tanıyorum ortacı arıyolarmış beni yaneşimdi orda 10 çayı 4 çayı var kızlar yemegi 1 saat evimin karşısında öylen diyorum yemegimi yaparım temizlik vs 1 saate yol parası yok erken uyanma derdi yok rahatım yane burda çalışsam erken kalkma yol parası yemek sorunu oluyo diyorumki rası olursa ben ordamı çalışıyım ablama ayıp olmaz degilmi zaten işe giridm gireli oglana bakıyorum ben işte çaılşmıyorum eşimde kıızyor sen işemi bbek bakıcılıgınamı girdin diyor eşim çok zorluyo beni ne yapayım allah aşkına biri desin banaoglumla vakit geçrimek çok güzel hergün onu görmek ama yol çok uzak 18 durak metrolarda tıklım tıkış anam aglıyo geçen tacize ugradım göz tacizine adam dikti gözlerini bakıyordu tepkimi koyunca bıraktı metrodan inince hava kararıyoya gece tırsıyorum biri birşey yapar diyebana bir akıl verin buruya girersem eger iyi olucek fikirlerinize ,ihtiyacım var

şuan isetr inanın ister inanmayın gözlerim doldu sizleri çok özledim ben ya:43::43:oglanı yatırdım 7 anca kalkar bugün ve dün daha önceki gün oglana bakıyorum bebek bakıcısı paşa:14::14:sinirlerim çok bozuk benim ya iş konusunda evimi temizlemeyi yemek yapmayı özledim ben :43:eşime katkı olsun diye girdim işe ama çalışmak bama göre degil :14:

Pasa beni yanlis anlama tmmmi akrabayla is yapilmaz cnm kaninin son damlasina kadar calistirirlar akraba diye bise diyemezsin yabanci olsa hakkini ararsin olmadi kapiyi ceker cikarsin.
sana ve kocanada yazik annem bunun kis mevsimi var bide en iyisi evine yakin bir yer olmasi bana soruyorsan bir dk bile dusunmezdik heruf bosar zati seni bu gidisle :1:

neden ayıp olsunki..sonuçta sen evli bi bayansın.sorumlulukların var..dediğin şartlarda çalıştığın sürece bugün olmassa yarın mutlaka eşinle sorun yaşıcaksın..illa çalışcam diyosan dediğin gibi size yakın olan yeri tercih et..ablana durumu izah et eminim anlayışla karşılıcaktır..karşılamazsada kendi sorunu.bu şekilde hem sana eziyet hemde evliliğine.

Arkana bile bama kac is is degil parasi yok mesaisi cok angaryasi cok
canim ezdirme kendini baska bir yere harcasan bu mesaiyi hem daha cok kazanirsin sigortan olur
calisma saatin olur isin belli olur kimse gucenmesin kullandirma kendini uzuldum haaaa:5:

paşacım benim ekstra bişey yazmama gerek yok arkadaşlar zaten benim söyliyeceklerimi aşağı yukarı yazmışlar
bence eşin ve evin önemli olmalı başka hiç bişey değil

evt deısık aslında hıc duymadım gümüş isminii ama beendımmm :46::46: bende eliz koyacammm :21::21::21:

gümüş diye dizi vardı bir ara bende orda duydum

ben çok iyi niyetliyim gerçekten aman kimse krılmasın ay kırdımmı vs bu yüzden hastayımya:14:3 gebelik geçirdim kimsenin iyiligini görmedim 4 gebeliktede ne yaparım bilemiyorum bir tabak çorba için insan aglarmı ya ben kendimden vazgeçtimde ya karnımdaki yavrum beslenemesse diye çok agladım allah razı olsun eşimden annemden kaynanamdan ama olmayınca olmuyo ilk gebeligimde ablam evli degildi dogumda yanımdaydı 2 ve 3 gebeliklerimde kapımı açmadı oglunu öne attı belini öne attı eşini öne attı kapımı açmadı eşimde kızyo tevcit pilavı gibi önüme getriyo sen işemi onun çocugunamı bakmaya gidiyosun diyor haliyle kızıyor el adamına brişey anlatamıyosunki eşimide ihmal ediyourm kaç gün oldu çatışmaya grimeyeli yorgunluktabn olmuyo:43::43:allah var oda kızmıyoda sitem ediyo okadar yo diyor gel git canına yazık degilmi diyor adamda haklı olursa karşı olur olmazsa evde kalıcem ya evi işi eşimi aksattım en son pazar günü temizlik yaptım ben paşa bu kadar beklicem dolapta inanın 18 yufka beni bekliyo sigara böreg sarıcem burdan eve gdince halim kalmıyoki yapayım eşime dedim dedi canım ben keserim sen sararsın dedi eşimle halledicez bakalım :17::17:akşamada çatışlmaya gireyim diyomda okadar dikkat etmeme mantar olmuş altım korkuyorum rahimime brişey olur diye kren sürdüm hakgetire okadar temiz ykıyorum kruluyorum namaz kılıyom diye peçete koyuyorum nafile doktor ban çok temiz titz insanlarda olur namtar dedi ay ben ne yapıcem genemi sirkeli su yapsam anacım oda yakıyo ya:53:

aynen ben o kırılmasın bu kırılmasın diye bigün çat diye orta yerimizden çatlıyacaz valla bu halimiz ne olacak bizim:14:
ya bende aynen senin gibi mantar oluyorum yabancı biyere gidince terminellerdeki wc lere girince
bi görsen ellerimi yıkamadan wc ye girmem başka yerde musluğu bile peçeteyle açarım dokunmam bile yoksa hemen kapıyorum
bende fitille kurtuluyorum yada bir tane krem var hem kaşıntıyı hem acısını alıyor

Son düzenleme:
Kızlar şu anda acil serviste eşimin babaannesini bagda arilar sokmus kadini dr goturen olmamis

Bir gittim resmen can cekisiyor kayinbabam ve kaynim oturuyorlar deli oldum
Kaptigim gibi hastaneye getirdim serum takildi igne vuruldu bekliyoruz offf
yazik yaa:19:

onlarda nasıl insanya kadın orda acı çekiyor onlarda orda rahat rahat oturuyorlar ne diyeceğimi bilemedim

bunu ne zaman yazmışım ben:44:

Hey gidiii paposss cok kibardi cook naifti
hec sana benzemezdi :110:

:1::1::1::1:

nazemir abla ben 200 elham daha okudum eklersin olurmu :16::16:

tamam canım ben bugün öğlen itibariyle okuyamıyorum kırmızı kartı gördüm

:16::16: gene seviyom seni :110:
off sorma ya babaanneyi görseniz ağlardınızzz
kadın ne hale gelmiş duyarsız insanlar yaa:kkk:
dr ne kadar kızdı bende görür görmez getirdim dedim :27:
iyi şükür iğne serum ılaç derken kendine geldi yemeni yidirdim
ilaçlarını içirdim uyudu bende eve geldim
kaynoşla kayınbaboşta düğün varmış ordalar:53::53:

offf çivi çiviyi söker derler boğazım ağrıyorya
dondurma yiyommmmmmm:27::27:

:kkk: başak canum un kırmızıları gelmiş yaaaa:kkk: liste öyle duruyor
kirazdada hayla tem anası yaziiiii:19:
listede benim üstümde 6 kişi gebe veya doğurmuş
ben ve altta tık yok :9::9::9::27::27:

Cnm gçmiş olsn
Sanada helal olsun merhametli arkadaşım

Hiç sorma koca bebeğim diyorum ona gerçktnde öyle yanii

Sewinçcim bişi sorcm
Fatiha okuyorsunuz ya hep abdestlimi okunuyo yoksa normalde okuyabiliyormuyuz bende şeytanı bi kırarsam okumak istiyorumm
Bnmde bi sürü eksik dualarım war
Ama okuyan yok git şytan git

Belos yarin cuma arkadaslar bebus icin 4 cuma ust uste ya evvel okunurmus kismetse yarin 4. cumam olacak belos seninde 3 canim
kendine okumak isteyen olursa niyet edip baslasin yarin

bunların hepsine cevap yazacaktım ama eşim geldi:5:

nazoşum merhaba ben çok yorgunum bir sürü iş yaptım şimdide yeşil domatesleri dilimledim tuzladım yarın turşusunu kuracam kışın yumurtalı kızartılınca çok güzel oluyo burada çok yapıyolar bende sevdim neyse canım seni görünce yazayım dedim ben çıkıyorum iyi geceler

sevinç babaannenize geçmiş olsun kaynananlarda çok duyarsızmış ona bişey olsa vicdanları sızlamayacakmıydı merak ettim:47::47::47::47::47::47::47:

nazoşum merhaba ben çok yorgunum bir sürü iş yaptım şimdide yeşil domatesleri dilimledim tuzladım yarın turşusunu kuracam kışın yumurtalı kızartılınca çok güzel oluyo burada çok yapıyolar bende sevdim neyse canım seni görünce yazayım dedim ben çıkıyorum iyi geceler

ana o nasıl yapiliyikız anlat hele bi ayrıntılıca merak ettim :26:

Kızlar şu anda acil serviste eşimin babaannesini bagda arilar sokmus kadini dr goturen olmamis

Bir gittim resmen can cekisiyor kayinbabam ve kaynim oturuyorlar deli oldum
Kaptigim gibi hastaneye getirdim serum takildi igne vuruldu bekliyoruz offf
yazik yaa:19:

ah kuzum yaa kıyamam iyiki gitmişsin bölelerinin elinde noolurdu kadın kim bilir :18::26: çok geçmiş olsun :16:

ben yıllardır o günleri görmenin hayaliyle yaşıyorumm
eşimle hayller kuruyoruzz,,
mesela; bebekken gece emziği kaybolurmuş gece nöbetçi eczane ararmışız ,,
yada 1 -2 yaş civarlarındayken çarşıda baba-anne ben bundan istiyorum dermiş...
yada babasıyla oynarlarken onları izlemek,,gezmeye gittiğimizde kucağımızdan kapacaklar.......
ne biliim bir sürü hayal
en çok aklımı kurcalayan hayal ne pek?
kocamın yavrumu ilk kez kucağına aldığındakiii an..
yüzünün şekli,gözlerinin dolması.....
rabbim hepimize o günleri görmeyi nasip etsn...

evet sen artık öğrenebilirsinn
ben daha beklerim herhalde...

az kaldı kuzum sabret 12 haftadan sonra öğrenenlerde var :34: ay ivet bende bebeğimizle ilk karşılacağımız anı çok merak ediyorum ben kesin sevinçten ağlarım :14::16: bide nasıl bişii olcak acaba hangimize benziycek diye çok meraktayım ama sankim burnu bana benziyo benimki gibi minik ve kalkık alın trafıda maalesef baba tarafına çekmiş açık biras ay 11 haftalık ultrason resminden benzettiğim şeylere baaak :60: daha kimbilir ne kadar değişmiştir ve değişir yavrum :9: bakalım şimdi nsıl görüncek meleğim ve cinsiyetimiz ne olcak çok heycanlıyım az kaldı pazartesiyeee :52::16:

kızlarr merve var dıya hamıleymıss :21::21::21::21: cok sevındımm:16::16:

ivet çok sevindim bende tutmuş neyseki tüp bebek önce bi kızdım niye benden önce duymayan kalmadı başkalarındanmı öğrenicektim diyeee sonra yumuşadım tabii hemen kıyamam ben ona hiç :70: garibim sevinçten naapcağını şaşırmış unutmuş haber vermeyi :26: neyse allah emeklerini boşa çıkarmadı inşallah bunuda kaybetmez kuzum yoksa toparlayamayız kızı bu sefer :18: ama inanıyorum gelcek bu sefer yiğenim beraber büyütcez bebelerimiziii :52::16:

:16::16: gene seviyom seni :110:
off sorma ya babaanneyi görseniz ağlardınızzz
kadın ne hale gelmiş duyarsız insanlar yaa:kkk:
dr ne kadar kızdı bende görür görmez getirdim dedim :27:
iyi şükür iğne serum ılaç derken kendine geldi yemeni yidirdim
ilaçlarını içirdim uyudu bende eve geldim
kaynoşla kayınbaboşta düğün varmış ordalar:53::53:

ay vefalı karısın maaşallah aferim sana :46: günahlarınıalmayım ama ölsün falan diye bekliyolar gibi geldi banada kız :26: peeh bide düğüne gitmişler sanki onlar hiç yaşlanmıycaklar yaşlanınca allahta onlara aynını yaşatırsa görürler günlerini peeh :63:

valla canım çalışmalara devamda eşim geçen hafta sperm tahlili verdi spermlerde aşırı düşüş olmuş sıfıra yaklaşmış nerdeyse doktor tekrar tahlil yaptır demiş haftaya cuma bir daha yaptıracak yine böyle çıkarsa sonuç tüp bebek yaptıracaksınız demiş:50::50:

kuzum kocana acilen keçi boynuzu kürüne yada pekmezine başlat emin ol faydası olacaktır 1-2 ay içsin öle bidaa test yaptırın hemen illa tüp bebeğe karar vermeyin önce bi her yolu deneyin kuzum ucuz bişiii diil sonuçta tüp bebek tedavisi :34: bu arada bende kocişe pekmezini içirmiştim sayı 20 milyon çıktı diye garibim çaresiz yiyodu 1-2 kaşık her verişimde ıyk ben yiyemem hiiç sevmem pekmezi içimi kıyar :120:

Back
X