• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yavrum cık artık koca gelecek bende cıkıyorum işlerim var biraz öpüyorum sizi özellikle kankamı öpüyorum sevinc karısı çatla :4:

:60::60::60:

yok cnm işten geliyo ya onu karşılamaya gidiyom yürüyüş olsun diye:1:

sen sarışısınmsn çok tatlısın:44::44::44::44:

oy oy tonton tontonda kocasını karsılamaya gıdermısss :16::16::16: evt cnm sarısınımm :26::26: sonunda ekleyebıldın sanırım face e dur bende bakımm :10::10:

Ayen karisi bak bakalim ne dimissin yok ben kumralim sacimda rofle dimedin
ben bu msjina karsilik itiraz ettimdi:kkk:

Ayen karisi bak bakalim ne dimissin yok ben kumralim sacimda rofle dimedin
ben bu msjina karsilik itiraz ettimdi:kkk:

yaww nebılımm benn resmı gorduu ondan dedı sandımm alalala yaa resmı gormesee demezdım heraldee ıkı saat acıklamamı yapımm roflelı saclarım ayda bır boyaya gıdıyorumm bakım yapıorum fılanmıı dıyımmm face e gırmıyo ya basak bı an sevındımmm gırdıı dıyeee

Eyi ne mutlu sana tam senin gibi kanka elinizden gelse genetigi degistiriceniz :60::60:
bu iyidi sevinç karısı biraz uğraşırdık ama değiştirirdik genetiği hatta tarihe gecerdik pıhtılaşmaya çözüm bulan kankalar diye :1: bide smile oldu tşk sevinc karısı :nazar::emir_bebek::kkk::72::1::ssz::2::3::4::5::6::7::8::9::10::12::13::14::15::16: yuppiiiii:47::48::51::31::30::29::28::27::26::25::24::42::40::40::39::38::37::54::55::56::36::16: hepsini koyamadım kusura bakma :46::46::46::46: yaşasın sevinc karısı :54:

:21: demekki denedin de tutturamadın ya tutarsa :21::21: adam kirlisini bile sepete atıyor :21::21:
:32::32: merak etme özelede yazıyoz gözden kaçmass:27::27::27:

sevinçciim ne tatkiğiymiş kız:26: bakıyıım bende deniyiiim:16:ayyy benimkide aynı valla kızlar çorap bornoz picama ne varsa yerdeee:9::9:çıldiriiiciiiiim bi güün:36:hele bigün tırnağını kesmiş ama bitanesini:9::9:kestiği tırnağıda başucumuzdaki konsolun üstüne koymuş:36:ayyyy görünce sinir oldum almadım akşam gelince gördü güldü:9::9:hemen alıp attı:16:en kötüsü oydu vallla o gün bugündür hep çöpe atar:16::16:ama çoraplar bornozlar picamalar gene yerde:24::36::9:

nazocuum sana 100 tane elham okudum cnm..pasacım geçen yazdıklarında etkilendim sanada 100 elham okudum gönderdim cnm borçların ve bebiş için :16:inş Allah hepimize yardım etsin kızlar...:16:ya bu arada valla daha çok okumak isterdim ama kızlar kusura bakmayın yaa valla bu kadar okuyabildim anca...sevinç maşallah annem kız ne güzel okuyon öyle 5oo felan Allah razı olsun valla yaa...kız ben şuncacığı okurken zorlandım sayıyı felan karıştırdım bi ara..:97:

Hııııı bide bugünün raporunu veriiim bu da topik kuralı gibi oldu:9::9:

Sabah ark kahvaltıya geldi çaylar kahveler poğaca neyim yedik..sonra çarşıya çıktık gez gez gez yoruldum...şu buharlı süpürgelerden aldım:16:bakalım deniciim yataktaki maytlara iiyi geliyo en çok ona sevinniyorumm:16:ark. aldı bidene..kız sevinç 1500 diyodun ben fakir almadım 260 aldım:9::9:sonra doğalgaza zam gelecek zam gelmeden alıyıım dedim:16:akşam da yiimem yoktu dişarda yiiyiverdik geldik...:16:şimdide yalan dünyaya bakiyiim bi yandan kimsede yok:50:

Back
X