canım ben 18 yaşından beri namazımı kılıyorm bende açıktım kapandım 18 yaşında kapandım erkege el vermiyorum artık erkek içinde açık degilim türnbanlıyım eşime açılıyorm okadar geçen namaz kıldım bembeyaz örtü var yüzümde namazı öle kılarım namaz etegimden ttta taytıma tülbentime kadar ayrıdır eşimin yanına girdim eşim dediki hiç beklemedigim tepkiyi verdi paşa dedi hep böle kalsana çok yakışıyo sana bu türban dedinormalda açıgım evde dedim hayırdır açıkken gzüel degilmiyim yok gülüm dedi ayrı birşey olyosn dedi bu arada eşimin nazarı çok deger bana
inan sana bir resim koyarım faceye bayılırsın korkumdan koymuyorum
bir kere profil resmi yaptım herkeze açıktımya yeminle kaç kişiden arkadaşlık aldım hatta biri yazmış allahım ben hayatımda b kadar bir gzüellik görmedim diye
sen eşim okd çıldır adama ana avrat girdi sonra kapadı herkeze resimelrim bile sayılı kişilere açık eşim yaptı daha çok resimim var açamıyorum adam kıskandı aklın varsa kapan derim namazını kıl dersenki allah içimi biliyo kapanmak gibisi varmı mesela dün metroda nazonun fatihasını okyorm 700 geçti bu arada
biri baktı ban zannettiki kafayı yedim ddaklar kıpırdıyo sonra elimi kaldırıdm türbanı düzeltirmiş gibi baktı elimde dijital tespih var kafayı geri çevirdi dünmn açık bir bayan vardı adamın biri içine düşücekti inan yalan degil ben pardesösüz bakkala bile gitmiyorum kadarım yane insanın içinden gelicek kapalılık bebem namazıda kıl feyzi geliyo inan
![]()
neguzel cnmm allah kabul etsın ıbadetlerınııı..... benım cevrem esımın aılesıı hepsı acık nebılımm ıcımde boyle seyler var mesela namaza baslamıstım yıne bıraktımm:26::26::26: ama cevrem oyle ya nefsıme hakım olamıyorumm herkes bana bakarr noldu bu kıza dıye utanırım bendee nebılım nefis ısteee