suss kanka karı öldürcek bizi cok kızdı vallafal bakmamak içinmi kaçtı acaba :26::26:
bundan sonra agzımı acmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suss kanka karı öldürcek bizi cok kızdı vallafal bakmamak içinmi kaçtı acaba :26::26:
aynen valla şaka kaldırmıyo ayıp etti fırcaladı kaçtı resmen asıl ben ona küstüm bi fal sözü var 2 gündür lafını açmıyo kocasıyla küs kaynanası hasta diye pek ses etmedim ama kaynatıyo bncebundan sonra agzımı acmam
aynen valla şaka kaldırmıyo ayıp etti fırcaladı kaçtı resmen asıl ben ona küstüm bi fal sözü var 2 gündür lafını açmıyo kocasıyla küs kaynanası hasta diye pek ses etmedim ama kaynatıyo bnce![]()
yok cnm bebeğim onlar kaybettiğim melekler
çocuğum olsa burda ne işim var en son 2013 şubat annelerindeydim ben![]()
önemli değil cnmgümüşüm özür dilerim ben yeniyim ya sonradan yazdıklarını okuyunca anladım. allahım bundan sonra sağlıcakla meleğini kucağına almayı nasip etsin. bu arada sen üniversite okumayı mı düşünüyorsun sınav falan demişsin
aynen kanka öpüyorum seni byyyyben cıkıyom moralım bozulduu
yaa siz ne yapmaya calisiyorsunuz moral vermek yerine su laflara bak yaa
a valla cok sinir oldum heee
kustum ikinizede gidiyom bentansiyonumu firlattiniz iyice dalga gececek baska bise bulun
![]()
aynen valla şaka kaldırmıyo ayıp etti fırcaladı kaçtı resmen asıl ben ona küstüm bi fal sözü var 2 gündür lafını açmıyo kocasıyla küs kaynanası hasta diye pek ses etmedim ama kaynatıyo bnce![]()
annem bozma moralını mıllet destek olacagına kostek oluyoo
Burda herkez saka kaldırıyoo her derdımız konusyoruz ama kızın moralını bozuk ken saka yaparsan kaldıramaz herkezın bı esek zamanı varrrr
geçmişe gitmedim bodoslama daldım noldu![]()
bende 2.3 sayfayı okudum sevınc moralı bozuk dalga gecer gıbı konusmular bıde saka y kaldırılmıyo yazılmıs ıyde bız burda ne sakalar yapıyoruzzz
da kaldırıyoruzz
konuşma sevinc ben ve ayen arasında geçti karışmazsan sevinirimannem bozma moralını mıllet destek olacagına kostek oluyoo
burda herkez saka kaldırıyoo her derdımız konusyoruz ama kızın moralını bozuk ken saka yaparsan kaldıramaz herkezın bı esek zamanı varrrr
gözününde öünde yaşıtlar olması daha da zor tabi üzücü yıpratıcısen en azından görmüyosun onların bebeklerini benim ilk oglum arkadaşın ogluyladı aramızda 12 gün vardı onun oglunu her gördügümde ölüyorum diyorum oglum dursaydı bunun kadar olcekti annemin alt katında oturuyo her yusf deyince sesini duyunca yusufta anne deyince içim acır
2 oglum eltimin ogluyla her efeyi gördügümde hayallere dalarım her an gözümün önünde 2 oglumda cennete onlarım çockarı okula gitsin askere gitsin benim ogullarımla birlikteler
3 kızımda eşimin teyzesinin kızıyla o sene ay var araları eşimin sülalesinin hep kızı old benimkide kızdı oda vesaf etti şimdi onların dohgrdukalrı gördükçe içim acıyoben ne yapayım ebr gündeşleydi kızım
Anlıcagın olanın önüne geçilmiyo ekim annelerine yazıyoudm geçen sene onlar aldılar kucaklarına ben alamadım mne acı birşey degilmi rabb
im sabır versin bzilere evlatlarımızla imtaan etmesin işşallah bir daha
Kızlar gene eşimin çarpıntısı ıoldu bgün ya okadarda baktırdık neden oluyo ki kalp kapagında az egrilik var dedi doktor korkyorm eşim ebirşey olucek diye uykusuzlktanda olurmu bu çarpıntı bilen varmı:44::44:
Bgün amcamın oglnn nikahı vardı gittik geldik![]()
dediğim gibi karışmazsan sevincembende 2.3 sayfayı okudum sevınc moralı bozuk dalga gecer gıbı konusmular bıde saka y kaldırılmıyo yazılmıs ıyde bız burda ne sakalar yapıyoruzzz
da kaldırıyoruzz
iyimisin sen ya sevinc ndn gelmesin topiğe dramatikleştirme istersen olayı
iyimisin sen ya sevinc ndn gelmesin topiğe dramatikleştirme istersen olayı
ne olyo burda bakalım koca kadınlar kavgamı ediyosunuz
çabık aranızı düzeltin ben sevinçle konşrm eşide benim eşim gibi gıcık b adamları dövsekmi ney sen git benim telin şarjını çıkar kendininkini tak koskoca evde sanki pürüz yok sanki bizi sinir etmeye bayılıyolar dünden beri bende tartışıyorm eşimle ama adam hiç birşey olmamış gibi davranıyo gıcık oluyom bende
Sevinç karısı gel canem buraya özletme kendini len bulaşık makinasıyla işin bitmedimi gel kırdılarsa ben söz veriyourm ssenden özür dilicekler demi kızlar![]()
ne olyo burda bakalım koca kadınlar kavgamı ediyosunuz
çabık aranızı düzeltin ben sevinçle konşrm eşide benim eşim gibi gıcık b adamları dövsekmi ney sen git benim telin şarjını çıkar kendininkini tak koskoca evde sanki pürüz yok sanki bizi sinir etmeye bayılıyolar dünden beri bende tartışıyorm eşimle ama adam hiç birşey olmamış gibi davranıyo gıcık oluyom bende
Sevinç karısı gel canem buraya özletme kendini len bulaşık makinasıyla işin bitmedimi gel kırdılarsa ben söz veriyourm ssenden özür dilicekler demi kızlar![]()
sen az gelsene faceyesevınc kırılmıs bence ozuru hak edıyo zaten kı z kocasınıa sınırlı bıde burdakı konusma bız buraya moral bulmaya gelıyoruzzz
Daha çok yenisin cnm inşallah çok bekletmez nazlı kuzun
Stres en önmli etken zaten ama bi becerebilsek şu stresi yok etmeyi başarıcz elbt hayırlısı olsunn
Yaşın kaç cnmm[/QUOT
26 yaşındayım canım sen kaç yaşıındasın
Bnde 26 yaşındayım cnmm
Hangi aysın bn mart
Sewinçcimmmm cnmm gerii gelllllll![]()