Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben geldim ama haberler çok iyi değil,plesenta içinde kanama alanı varmış:( rapor vericek bi süre... şiddetli çarpmalarda trafik kazalarında olur böyle ama seninki iğneden de olabilir dedi,tek seçenek iğne kalıyo suan... p.tesi tekrar bakacak tam kızımın başının yanında kanama alanı olmuş şişlik gibi,yavrum kafasını oraya dayamış canım yanıyodu o bölgede meğersem ondanmış..yüzünüde net gördük çok güzel doyamadım bakmaya:nazar::( şeker yüklemem de yapıldı ama suan onu düşüncek diiliz açıkçası sonucu filan beklemedim,netten bakıcam artık.p.tesi tekrar bakıcak duruma sürekli yatacaksın dedi...dua edin bizim için,moralim çok bozuldu:(
kıyamam ben ona aman diyim dikkat et yat hep yanımda olsan seve seve bakardım yeminle içini ferah tt senle kızın ne zorlklar geçirdin bn ntma rabbim acısını göstermeisn işşallah :5::5:
bende seni sewiyom kuzummm:29::29:benimde aklımda inşaallah doğurmadan yaparsın yoksam egeciki görünce unutursun sen..

hoşbuldum cnımm:29:

annecin nasıl oldu
belin nasıl oldu
sen nasılsın :kkk::kkk::kkk:

Esimin amcasinin kizinin cocugu olmuyor diye kuzi bosamaya kalkti
vicdansizlarr dr gittiler :63: adamda bir tane bile sperm yokmus:47:
dua etde kocan o duruma dusmesin :19: cok kuzdim onaa :20:

nevalecim anlattıklarına çok üüzldüm çok kötü olmamsı gereken şeyler

düşünmesi bile kötü ama demekki b,i kaç sene olmasa senden bile vazgeçicek bebk için

çok dua et düzelsin eşin çok yanlş ya kıyamam

üzülme kuzum:43::43::43::43::43:

bilmiyorum canım hayırlısı artık hergün bu işlerin içindeyim boşanmak için gelenler falan. ama yaptığı şey çok yanlış anlarsa hatasını ne ala. hayırlısı artık Allahım telafisi olmayan şeyler vermesin

valla sevinç bişey de diyemiyorm ucu yine bana dokunacak diye başkası olsa allahından bul dersin. ona bile korkuyorum. ama sırf benim üzerime gelmesin diye doktora gideceğim artık doktor benii kovmaz umarım daha 5 aylık evliyiz.

kıyamam ben ona aman diyim dikkat et yat hep yanımda olsan seve seve bakardım yeminle içini ferah tt senle kızın ne zorlklar geçirdin bn ntma rabbim acısını göstermeisn işşallah :5::5:

annecin nasıl oldu
belin nasıl oldu
sen nasılsın :kkk::kkk::kkk:
annemde belimde aynı kuzum bir değişiklik yok ama bunada hamd olsun..sen ne yapıyon kız bıraktınmı korunmayı:31:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben daha gidemedim:25::25::25::10::10::10::10::10::10:

gitme boşver,sonra gidersin..

ALLAH ım nasıl insanlar var yaaa utanmasını bilmiş mi bari öyle olunca..

napcaks enin koca seni yatıyo görünce pışpışlıcakmı:53:
senin koca uzaydan gelme herhal

benmki mıymıylığıma tahammül edemez kıyamet kopar:30::30::30:
:19::19: anaaaam ben kocami aksam mukaafatlandirayim barii
adam benim gebeliklerimde neler yapti ewde yapmadigi is kalmadi
mutfaan yolunu unuttuydum :101: Allah razi olsun.
kiyameti koparsinda gorsun :63:
dışardamısınj:53::53::53::53::53::53:

yokkk olus pc de:1:

dualarımız seninle korkma inşallah bebişe de sana da bişey olmaz ama kendine dikkat et:nazar:

bende 100 tane okudum ya şafiyi inşaallah bişey olmıyacak dumanımın kuzusuna:16:

:19::19: anaaaam ben kocami aksam mukaafatlandirayim barii
adam benim gebeliklerimde neler yapti ewde yapmadigi is kalmadi
mutfaan yolunu unuttuydum :101: Allah razi olsun.
kiyameti koparsinda gorsun :63:

yokkk olus pc de:1:

kız benim kocamda öyleydi walla canım benim hiç yerimden kaldırmazdı...İNSANIN KOCASI CANININ YARISI:16::16:adam nerdeyse beni fanusa koyacaktı,çocuğum olsa onuda koyarım diyordu...

valla sevinç bişey de diyemiyorm ucu yine bana dokunacak diye başkası olsa allahından bul dersin. ona bile korkuyorum. ama sırf benim üzerime gelmesin diye doktora gideceğim artık doktor benii kovmaz umarım daha 5 aylık evliyiz.
:53: abbooww kovar valla bir sene oldu de bari bir ise yarasin
yoksa bakmaz bile canim :53: Allahim yardim et 5 ay nr ki yaa :19:
ALLAH ım nasıl insanlar var yaaa utanmasını bilmiş mi bari öyle olunca..

heee utandilar ailecenek :63:
simdi el bebek gul bebek bakiyolar kiza
tup felan yapildi olmadi
misirdan bir igne getittirdiler
adam vuruluyo :19:

annemde belimde aynı kuzum bir değişiklik yok ama bunada hamd olsun..sen ne yapıyon kız bıraktınmı korunmayı:31:

gitme boşver,sonra gidersin..

:27::27::27:yok canım eylülde bırakıcektimm emme bırakmadım halende korunuyom kasımda düşünüyorm ben 5 kiloyu bu ay veririsen hemen :52::52:
sen ne zaman kornmayı bırakıcen:5::5:
seviç karısı 1000 adet okrm fatihayıda adet olrsam okunurm acaba :kkk:benim bidligim besmele çekmezsen oluyo ama:34::34:

Son düzenleme:
sevinç o duanın tam adı ne yazarmısın
Canim Yuce Allahin ismi ya safi diye tesbih cekecen bu kadar Allahim sifa verensin yavruma sifa ver de
elini karnina koy ya safi bu kadar
bende 100 tane okudum ya şafiyi inşaallah bişey olmıyacak dumanımın kuzusuna:16:
:29: agzina saglik canim nefes bu insallah kabul olur bende okuyom 500 oldu
kız benim kocamda öyleydi walla canım benim hiç yerimden kaldırmazdı...İNSANIN KOCASI CANININ YARISI:16::16:adam nerdeyse beni fanusa koyacaktı,çocuğum olsa onuda koyarım diyordu...

Maasallah canim yaaa:nazar:

:57: pasa karisi daha okumadinmi :110:
adetli okunmuyor besmele cek oku
serpil kim :110:
ben sana gorev vermedimmi 1000 fatiha :57:

Back
X