Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

vilmacım inşaallah hamişsindir canım ya rüyandaki gibi çift çizgiyi görürsün umarım...
Ins cnm ama umudum yok:ssz:
eklicem annem açtığm zaman
kocamdan gizli diyom san her zaman açamıyom:57:

dur annem bekliyek bakak adet olcanmı
dediğin gibi üşütmüşte olabilirsin bebeğim yoksa şu an yumurtlıcak halin yok heralde:26::26::26::26::26::26::26:

Olcam heralde aksama dogru iki kucuk damla kahverengi bisey geldi arkasindan gene yogun seffafsi akinti geldi suan gelen gidem yok ama tahminimce Dakota kadar gelir:5:

diyet filanmı yaptın canım sen? ilk 6 ayında kaç kilo aldın son 3 ayda kaç aldın kendimi bi karşılaştırayım ortalama olarak:1: evet doğumdan sonra da kilo alınabiliyo dikkat etmeye çalışmak lazım.
yok canım diyet yapmadım ama herşeyden abartmadan yedim
canım ben 4. ayda almaya başladım yavaş yavaş kiloyu son son 2 ay daha fazla aldım galiba
canım dün kontrol vardı, plesentada kanama var dedi dr,yarın tekrar gidicem bakıcak duruma dinlenmen gerekli dedi...

aman tatlım dikkat et ozaman yat dinlen boşver dolabı falan şimdi bebişle sen daha önemlisiniz :29:

kızz fesleğene loc dökmeme takmş karı:53::53:

o yüzden ölmedi fesleğenim balkondan uçtuuuuuuuuu:53::53::53::53::53:

loc bütün çiçeklere döklüyor şımartıyo çiçekleri. fesleğenime döktükten sonra beyaz çiçekleri coşmuştuu:21::21::21::21:
kıııızzzzz çiçeğe deterjan dökülürmüymüş hiçççç:9::9:

geçmişi okudumda çok geşmiş olsun canım herhangi bi sorun yaratırmıymış peki?
valla canım Allah korusun büyürse kanama alanı sıkıntı, plesenta erken ayrılır yüksek tansiyon çıkar,erken doğum filan bunların hepsine neden olabilir:43: plesenta ayrılmasından çok korkuyodum pıhtılaşma olanlarda sık yaşanabiliyomuş,Allah inş.korkularımı yaşatmaz....

beydağlı ve benim eski topikimiz orası ordan çook kankam dostum var benim normalde de görüştüğüm kıskanma hemencikk:19: ama malesef eski coşkusu kalmadı daha sakin, uzun zamandır burda daha çok vakit geçiriyorum ben...

Basak karisi oyun kluplerinde geziiii :110:
:53::53::53: başak hanım başak hanımmm bizi takip etcene topiğinin başında dur:19:

yok canım diyet yapmadım ama herşeyden abartmadan yedim
canım ben 4. ayda almaya başladım yavaş yavaş kiloyu son son 2 ay daha fazla aldım galiba

aman tatlım dikkat et ozaman yat dinlen boşver dolabı falan şimdi bebişle sen daha önemlisiniz :29:
son 2 ayda tavan yaptıgını biliyorum bende en fazla 6-7 kilo alsam son 2 ay diyorum 12-13 kiloyla tamamlarım kilonun fazlası kötü sonra atamıyosun malesef kolay kolay dikkat etmek lazım.
yok canım gitmedim içim elvermedi benimde yattım uyudum evi topladım sonrada yavaş yavaş o kadar...

ikinizinde ışığı yanıyo görüyorum ama nerelerdeyseniz artık topikde bitek vilmayla ben varım:19:

Vilmaaaa selam:3::3::3:

Yok kizzzz ozel msj atiyordum bir yandanda ogluma cizgi calistiriyom
kafayi yicem valla az kaldiii :27:

kolay gelsin canım yarın okul tabi ödevler yapılsınnn..

ben şimdi çıkıyorum yemek zamanı acıktık... sonra yine gelirim hiçbir planım yok pc başındayım bu akşamda:9: beni tek bırakmayın gelin olurmu görüşürüz öptüüüümm

hangi oynaşına özel msj atıyodur kimbilir:63:

benm dişim ağrıyo yine şeker yemekten.arkadaşın biri zeytin koy keser dedi dişime zeytin koydum bekliyorum o yüzden msj yazamıyorum zeytin ağzımdan kaçıyo

hangi oynaşına özel msj atıyodur kimbilir:63:

benm dişim ağrıyo yine şeker yemekten.arkadaşın biri zeytin koy keser dedi dişime zeytin koydum bekliyorum o yüzden msj yazamıyorum zeytin ağzımdan kaçıyo

Hee bende oynas cok :21:
gecmis olsun tuzlu suyla gargarada iyi geliyor
bide elini disine koy elham oku sifa olsun :110:

sağol:110:

bide tuzlu su yaparık napak yapmadğmz şey kalmıyo zati:110:

çay içerken zeytini yutmuşum:110:

yenisini koyiyim

ikinizinde ışığı yanıyo görüyorum ama nerelerdeyseniz artık topikde bitek vilmayla ben varım:19:

Vilmaaaa selam:3::3::3:

Slm hayatim nasilsin :16: dogru dedin ya giriyom giriyom herkesin isik yaniyo Kendi yok daha eglenceli bi Topik bulduysaniz soyleyinde bizde ugrayalim:19:

Back
X