Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he kzı ama
olsun ben 15e razıyım![]()
he iyi fikir dur araştırıyım accık beyaz tv yi
adanalı ama kafası çalışıyo![]()
kafamız çoookkk iyi çalışır çok şükür
ama senden emin olamadım henüz,makarnayı fazla ısıtıpta MAKARNA KIZARTMASI,diyen,,fesleğene loc döken karı![]()
Ins cnm ama umudum yokvilmacım inşaallah hamişsindir canım ya rüyandaki gibi çift çizgiyi görürsün umarım...
eklicem annem açtığm zaman
kocamdan gizli diyom san her zaman açamıyom
dur annem bekliyek bakak adet olcanmı
dediğin gibi üşütmüşte olabilirsin bebeğim yoksa şu an yumurtlıcak halin yok heralde:26::26::26::26::26::26::26:
yok canım diyet yapmadım ama herşeyden abartmadan yedimdiyet filanmı yaptın canım sen? ilk 6 ayında kaç kilo aldın son 3 ayda kaç aldın kendimi bi karşılaştırayım ortalama olarakevet doğumdan sonra da kilo alınabiliyo dikkat etmeye çalışmak lazım.
canım dün kontrol vardı, plesentada kanama var dedi dr,yarın tekrar gidicem bakıcak duruma dinlenmen gerekli dedi...
kıııızzzzz çiçeğe deterjan dökülürmüymüş hiççççkızz fesleğene loc dökmeme takmş karı
o yüzden ölmedi fesleğenim balkondan uçtuuuuuuuuu
loc bütün çiçeklere döklüyor şımartıyo çiçekleri. fesleğenime döktükten sonra beyaz çiçekleri coşmuştuu![]()
valla canım Allah korusun büyürse kanama alanı sıkıntı, plesenta erken ayrılır yüksek tansiyon çıkar,erken doğum filan bunların hepsine neden olabilirgeçmişi okudumda çok geşmiş olsun canım herhangi bi sorun yaratırmıymış peki?
beydağlı ve benim eski topikimiz orası ordan çook kankam dostum var benim normalde de görüştüğüm kıskanma hemencikkhttp://www.kadinlarkulubu.com/duyur...cenler-yeni-yola-beraber-baslayalim-2695.html
duman beydağlı ayen gümüş urda sohbet ediyolarmış![]()
Basak karisi oyun kluplerinde geziiii![]()
son 2 ayda tavan yaptıgını biliyorum bende en fazla 6-7 kilo alsam son 2 ay diyorum 12-13 kiloyla tamamlarım kilonun fazlası kötü sonra atamıyosun malesef kolay kolay dikkat etmek lazım.yok canım diyet yapmadım ama herşeyden abartmadan yedim
canım ben 4. ayda almaya başladım yavaş yavaş kiloyu son son 2 ay daha fazla aldım galiba
aman tatlım dikkat et ozaman yat dinlen boşver dolabı falan şimdi bebişle sen daha önemlisiniz![]()
Duman eyimisin datlummm![]()
ikinizinde ışığı yanıyo görüyorum ama nerelerdeyseniz artık topikde bitek vilmayla ben varım
Vilmaaaa selam![]()
iyim canım ama fazlasıyla sıkıldım evde kalmaktanheyecanlıyım bide yarın sabah dr a gitcem inş.kötü bişey demez yaa
![]()
Yok kizzzz ozel msj atiyordum bir yandanda ogluma cizgi calistiriyom
kafayi yicem valla az kaldiii![]()
hangi oynaşına özel msj atıyodur kimbilir
benm dişim ağrıyo yine şeker yemekten.arkadaşın biri zeytin koy keser dedi dişime zeytin koydum bekliyorum o yüzden msj yazamıyorum zeytin ağzımdan kaçıyo
ikinizinde ışığı yanıyo görüyorum ama nerelerdeyseniz artık topikde bitek vilmayla ben varım
Vilmaaaa selam![]()
Basak kocan yokmu kiz evdwee biz oglumla
felekten bir gun caldik superdi![]()