Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:57::57::57:bu sana sinir oldgm içindi vurdm deminden beri bekliyom tık yok :20:
:57::57:bda çok çene çaldıgınız için bir dkan krebimi tavgumu ayranımı hazırlayana kadar çene çalıdgınız için
:99::99:sorusu olan:47:
Zaten sinirlerim tepemde kaynoş yüzünden
len gümüş küsmüyüz len ses vermiyon :57::57:
Dayak arsızı oldunz çıktınız he oh be deşarj oldm adam dövünce:60::60::60:
Keyfim yerine geldi:47::47:
Bana cevap yazan ve yanımda oldgnuzu bilmek çok güzel sagolun yazmayanlarda sag olsun :110::110::110:

hiç bişeyi kafana takma be canım her şey olacağına varıyo sen ne yaparsan yap yani

o yüzden sağlığını düşün sen sağlıklı ol ki bebeklerin gelin ihtiyacı olduğunda eşinin yanında olabilesin dimi canım:38:

:57::57::57:bu sana sinir oldgm içindi vurdm deminden beri bekliyom tık yok :20:
:57::57:bda çok çene çaldıgınız için bir dkan krebimi tavgumu ayranımı hazırlayana kadar çene çalıdgınız için
:99::99:sorusu olan:47:
Zaten sinirlerim tepemde kaynoş yüzünden
len gümüş küsmüyüz len ses vermiyon :57::57:
Dayak arsızı oldunz çıktınız he oh be deşarj oldm adam dövünce:60::60::60:
Keyfim yerine geldi:47::47:
Bana cevap yazan ve yanımda oldgnuzu bilmek çok güzel sagolun yazmayanlarda sag olsun :110::110::110:
yok bebeğim küs olurmuyuz sinirlisin kaynoşa diye yanaşmadım bi şaplak da ben yemiyim dedim:9::9:

bende nefes alamıyorum böyle gögsümün ortasını sıkıyolar sanki her bişeyi çıkarıp atasım geliyo,temiz havayı içime çekince geçiyo...

ayyy evet iyiki varııızzzz.....

slm canım ben iyim sen nslsn? bebiş napıyo isim buldunmu kızına? benşmki büyük ihtimalle defne zeynep olucak

ayhh çok güzel defne zeynep ismi bayıldım:) inşallah kucağımıza alırız hepimiz bende esma azra ismini koycam inşallah bi doğsunlar:16: senin kaç haftalıktı dumancımm:38:

Pasacim hosgeldin askim :29:
ewde servis varrr sohbene bakiyor ocakta gene sutlac var :1: gelecem bekle

ayhh çok güzel defne zeynep ismi bayıldım:) inşallah kucağımıza alırız hepimiz bende esma azra ismini koycam inşallah bi doğsunlar:16: senin kaç haftalıktı dumancımm:38:

azra ismi de çok güzell bi ara ona takmıştım bende ama nedense değişti sonrasında kendi kendine:) benim 26 haftalık canım...

hiç bişeyi kafana takma be canım her şey olacağına varıyo sen ne yaparsan yap yani

o yüzden sağlığını düşün sen sağlıklı ol ki bebeklerin gelin ihtiyacı olduğunda eşinin yanında olabilesin dimi canım:38:
CANIM DOGRU SÖYLÜYORSUN İNSAN NE YAPARSA KENDİNE YAPIYOR BNU ANLADIM BU PANİK ATAGIM OLMASA ÇOK İYİ OLUCEKTE VAR İŞTE NASIL BAŞ EDİCEM BEN BU İLLETLE YA:14::14:
yok bebeğim küs olurmuyuz sinirlisin kaynoşa diye yanaşmadım bi şaplak da ben yemiyim dedim:9::9:

AH CANIM OKADARMİ KÖTÜ GÖRÜNÜYORM ORDAN OYSA B BEBEK GİBİ YSALIM KEDİ GİBİYİM BEN :47::47::47:DİMİ :30::30:YANE

BUGÜNDEN SONRA DUKAN DİYETİNE BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIM :kkk::kkk::kkk:
AKŞAMA MENÜDE NE VAR KARILAR :56:
BENDE TAZE FASÜLYE YEMEGİ BULGUR PİLAVI TAVUK SUYUNA TAVUK ETLİ TEL ŞEHRİYE ÇORBASI BOL MAYDONOZ KIYICEM ÜSTÜNE EŞİME ŞİFA OLSUN YANINA BULGUR PİLAVI CACIK SALATA O KA :kkk::kkk:

Son düzenleme:
valla benim gittiğim yerde eldiven filan takılmıyodu, ama hiç hijyenden yana şüphem olmadı... eminim her hastadan önce dezenfekte ediliyodur canım yaa yoksa bu kadar kadın ne hale gelirdi mikroptan dimi...

kız seninle haftalarımız aynı sayılır,kaç kilo aldın bakim merak ettim:)

tatlım ya şeffaf eldien yada prezarvatif takılıyo ultrason aletine yoksa mikrop kapmak işten bile değil dikkatinden kaçmış olabilir:34::34::34::34::34::34::34:

tatlım ya şeffaf eldien yada prezarvatif takılıyo ultrason aletine yoksa mikrop kapmak işten bile değil dikkatinden kaçmış olabilir:34::34::34::34::34::34::34:

bilemedim canım valla hiç dikkat etmemiştim takılmıyo gibi hatırlıyorum ama takılıyo da olablir tabi:26:

pasacim hosgeldin askim :29:
Ewde servis varrr sohbene bakiyor ocakta gene sutlac var :1: Gelecem bekle

genemi sütlaç bir sütlaça doymadın gitti he benim yerimede ye olurmu nolu ben yiyemiyorm :14::14:
Yemegi 6 gibi yapıcem evi temizlemem lazım 8 beri pc başındayım kalkmadım başından elim kolm kalkmıyorki kalkayım kaynanamda saydı durdu neden böyle acımasa olurki insanlar ya okadar emegim var üstünde yazık :43::43:

genemi sütlaç bir sütlaça doymadın gitti he benim yerimede ye olurmu nolu ben yiyemiyorm :14::14:
Yemegi 6 gibi yapıcem evi temizlemem lazım 8 beri pc başındayım kalkmadım başından elim kolm kalkmıyorki kalkayım kaynanamda saydı durdu neden böyle acımasa olurki insanlar ya okadar emegim var üstünde yazık :43::43:

onunda yoluna gelir merak etme gün gelir bu dediklerine pişman olur sen Allaha havale et canım

başak benim küçük bacım gibidir ben onu çok seviyom oda bunu biliyo

o halde söylediğim gibi her muayenede ayrı bi eldiven yada ona benzer bişey takılıyo içiniz rahat olsun öyle bi riski ve vebali hiç kimse almaz

öylemii bende sevmıosun sanmıstımm :53::53::53:

CANIM DOGRU SÖYLÜYORSUN İNSAN NE YAPARSA KENDİNE YAPIYOR BNU ANLADIM BU PANİK ATAGIM OLMASA ÇOK İYİ OLUCEKTE VAR İŞTE NASIL BAŞ EDİCEM BEN BU İLLETLE YA:14::14:

AH CANIM OKADARMİ KÖTÜ GÖRÜNÜYORM ORDAN OYSA B BEBEK GİBİ YSALIM KEDİ GİBİYİM BEN :47::47::47:DİMİ :30::30:YANE

BUGÜNDEN SONRA DUKAN DİYETİNE BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIM :kkk::kkk::kkk:
AKŞAMA MENÜDE NE VAR KARILAR :56:
BENDE TAZE FASÜLYE YEMEGİ BULGUR PİLAVI TAVUK SUYUNA TAVUK ETLİ TEL ŞEHRİYE ÇORBASI BOL MAYDONOZ KIYICEM ÜSTÜNE EŞİME ŞİFA OLSUN YANINA BULGUR PİLAVI CACIK SALATA O KA :kkk::kkk:
tabi cnm kedi gibi uysal bebek gibi sakinsin ama kaynoş çıldırtmış :51::51:
ooo menüye bak kaç kişi yiyo bunları
bnde karnıyarık bulgur pilavı salata vişne suyu yapcam bide :56::56:
kocam vişneye bayılır :56::56:

pasacim hosgeldin askim :29:
Ewde servis varrr sohbene bakiyor ocakta gene sutlac var :1: Gelecem bekle

bende eve gidince sütlaç yapacam sevinçcim canım istedi valla

bana sütlaç demeyim ben yiyemiyorum yasak bana :14::14:ah be gelecekti yavrularım anneniz sizlere kavuşmak için neleri göze aldı işşallah emeklerimin karşılıgını alırım :14::14::14:anca bebek kokus ban iyi gelir bıktım artık herşeyin kötüsünü düşünmekten ben eski paşa böylemiydi ya şen şakrak paşa gitti psikolojisi bozk paşa geldi banada yazık rabbim beni aglayayım diyemi tarattı neden insanlar düşünmezlerki b üzülürki üzülmezmi diye tek sçum dışardan olmak kilolu diye zaten istemedi kaynanam hoş ş
imdi bile istemiyorm kadın resmen ban arama beni konşma küs gelme dedi ya duyanda ana avrat küfür ettimde ondan der zanneder allahıma havale ettim seni ben hatnnnnnn bana bu göz yaşlarımı vericem elbet burda olmsada öteki tarafta:47::47:
Ben biliyorum çocklarım oluyo ölüyoya ondan böle yapıyo benimmmi suçum yavrlarım ölüyo diye bana böyle davranılmazki:43::43::43:

Pasacim
bizde sehriye corbasi
kiymali pattis
bulgur pilavi
salata
ayran var
bide sutlaccc

Back
X