Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:57::57::57:bu sana sinir oldgm içindi vurdm deminden beri bekliyom tık yok :20:
:57::57:bda çok çene çaldıgınız için bir dkan krebimi tavgumu ayranımı hazırlayana kadar çene çalıdgınız için
:99::99:sorusu olan:47:
Zaten sinirlerim tepemde kaynoş yüzünden
len gümüş küsmüyüz len ses vermiyon :57::57:
Dayak arsızı oldunz çıktınız he oh be deşarj oldm adam dövünce:60::60::60:
Keyfim yerine geldi:47::47:
Bana cevap yazan ve yanımda oldgnuzu bilmek çok güzel sagolun yazmayanlarda sag olsun :110::110::110:

ben yazmştım:21::21::21::21::21::21::21:

yyazmayanda sevinç yine de sağolsun:19:

:) çok şükür iyi esma azram:nazar::49: bayramdan sonra kontrolüm var, göbişim heryerim şiştik maşallah çok kilo aldım, tuzuda kaçrmışım ayaklarım şişti ama azalttım tuzu iyiim şükür duygusallık var bende daha duygusal sazan oldum çıktımm yavv:1:

kızz tuzlu yeme bize zararlı kuzum

daha yeni başlıyo ota çöpe ağlıycan:9:

:17: evet ya cocuga hazir pudig felan yedirmiyorum sutlaci seviyor
sutunude hazir almiyorum ewde kaynatip cam siselere koyuyom
oglum kiymetlim iyi bakmak lazim
en sanslımız sensin yanında sağlıklı bi çocuğun var allahım ayırmasın evladından:14:
bana sütlaç demeyim ben yiyemiyorum yasak bana :14::14:ah be gelecekti yavrularım anneniz sizlere kavuşmak için neleri göze aldı işşallah emeklerimin karşılıgını alırım :14::14::14:anca bebek kokus ban iyi gelir bıktım artık herşeyin kötüsünü düşünmekten ben eski paşa böylemiydi ya şen şakrak paşa gitti psikolojisi bozk paşa geldi banada yazık rabbim beni aglayayım diyemi tarattı neden insanlar düşünmezlerki b üzülürki üzülmezmi diye tek sçum dışardan olmak kilolu diye zaten istemedi kaynanam hoş ş
imdi bile istemiyorm kadın resmen ban arama beni konşma küs gelme dedi ya duyanda ana avrat küfür ettimde ondan der zanneder allahıma havale ettim seni ben hatnnnnnn bana bu göz yaşlarımı vericem elbet burda olmsada öteki tarafta:47::47:
Ben biliyorum çocklarım oluyo ölüyoya ondan böle yapıyo benimmmi suçum yavrlarım ölüyo diye bana böyle davranılmazki:43::43::43:
üzülme ltfn ağlıycam
malesef bazı aileler böyle sanki senin elinde senmi istedin bebeklerinin ölmesini insan yedi kat yabancıdan duyunca kahroluyo
yinede üzülme ltfn

onunda yoluna gelir merak etme gün gelir bu dediklerine pişman olur sen allaha havale et canım
canım hep şöyle dua ediyorm işşallah diyorm rabbim bana nasip etsin bakmayıda anlasın desin içinden allahım ben ne yaptım bu gelinime çok pişmanım desin on istiyorum kötü bir gelin olsam içim yanmıcek bayrama 1 hafta kala gider evini dip köşe temizlerim tatlıdan tutta dolmaya kadar yaparım ama bana yaptıgına bak kadının öteki eltim agzınada etse kızmaz erkek kardeşinin kızını aldı nasıl olsa:14::14:iyide old kavga ettigim hamilelik düşünüyorm bahanem olr ögrenmesin hamile oldugumu:14::14:ben bebegimede eşimede yeterim:14::14:
tabi cnm kedi gibi uysal bebek gibi sakinsin ama kaynoş çıldırtmış :51::51:
Ooo menüye bak kaç kişi yiyo bunları
bnde karnıyarık bulgur pilavı salata vişne suyu yapcam bide :56::56:
Kocam vişneye bayılır :56::56:

canım eşime yapıyorm o yicek az öz yapıcem okadar 2 günlük hemde
:16::16:bendede üzüm var atayım ocaga pişriyimde eşim içer :56::56:
Blgur pilavını yarım bardaktan yapıyorm yetiyor :9::9:fasülyeyide 2 avç koydm salatayıda minnacık tabakta yapıyom temem ben akşama tavk yogrt yicem:53::53:

en sanslımız sensin yanında sağlıklı bi çocuğun var allahım ayırmasın evladından:14:

üzülme ltfn ağlıycam
malesef bazı aileler böyle sanki senin elinde senmi istedin bebeklerinin ölmesini insan yedi kat yabancıdan duyunca kahroluyo
yinede üzülme ltfn

:nazar: binlerce sukurrrrr:nazar:

canım hep şöyle dua ediyorm işşallah diyorm rabbim bana nasip etsin bakmayıda anlasın desin içinden allahım ben ne yaptım bu gelinime çok pişmanım desin on istiyorum kötü bir gelin olsam içim yanmıcek bayrama 1 hafta kala gider evini dip köşe temizlerim tatlıdan tutta dolmaya kadar yaparım ama bana yaptıgına bak kadının öteki eltim agzınada etse kızmaz erkek kardeşinin kızını aldı nasıl olsa:14::14:iyide old kavga ettigim hamilelik düşünüyorm bahanem olr ögrenmesin hamile oldugumu:14::14:ben bebegimede eşimede yeterim:14::14:

Blgur pilavını yarım bardaktan yapıyorm yetiyor :9::9:fasülyeyide 2 avç koydm salatayıda minnacık tabakta yapıyom temem ben akşama tavk yogrt yicem:53::53:
aynı benm ölçüler karnıyarığın pilavın 2 gün gideri var 2 gün yeriz rahatım yarın:21::21:

pasacim
bizde sehriye corbasi
kiymali pattis
bulgur pilavi
salata
ayran var
bide sutlaccc
:5::5::5::5::5:patate yemegi yemeiyeli aylar oldu :14::14::14:herşey evlatlarım için :14::14:
ben yazmştım:21::21::21::21::21::21::21:

Yyazmayanda sevinç yine de sağolsun:19:
:38::38:gördüm merak etme lkim yazmış kim yazmamış:27::27:

üzülme ltfn ağlıycam
yinede üzülme ltfn
:43::43:okadar yorldmki ne yapsan yaranılmıyo bacım malesef
yemekteyiz başladı ay ne gülüyorm buna ya geçen hafta kim birinci old acaba:27::27:

demeee bitmicek he bu duygusal sazanlık:52: hayırlısı başakcım daha bebişimize kıyafet alcaz beşik alcaz oooo çok işimiz var çook anacımm:52:

ohh ne güzel işler bunlar
Allah ım sağlıkla kullanmayı nasib etsn cnm:46::46::46::46::46::46::46:

:5::5::5::5::5:patate yemegi yemeiyeli aylar oldu :14::14::14:herşey evlatlarım için :14::14:

:38::38:gördüm merak etme lkim yazmış kim yazmamış:27::27:

:43::43:okadar yorldmki ne yapsan yaranılmıyo bacım malesef
yemekteyiz başladı ay ne gülüyorm buna ya geçen hafta kim birinci old acaba:27::27:
kız gecen haftaki ışın karısı esra eroldaydı eskiden tanıdım onu gıcık karı :51::51:

canım sabret sen kocanın hatırına, üzülme arana mesafe koy senin onun sevgisine ihtiyacın yok kocan yeter sana Allaha havale et, herkeste bi dert var kocalarımız iyi olmasa varya suratlarına bakmayızda işte boşver sen yinede :16:

canım sabret sen kocanın hatırına, üzülme arana mesafe koy senin onun sevgisine ihtiyacın yok kocan yeter sana Allaha havale et, herkeste bi dert var kocalarımız iyi olmasa varya suratlarına bakmayızda işte boşver sen yinede :16:

Back
X