- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
masallah iyi beslemissin bebisini..yarasin onada sana daKızlaar nasılsınıııız?özledinizmi beniii
cumrtesiden pazartesiye kadar osmaniyede görümcemlerdeydik ooh bol bol gezdik oğluşa alışveriş yaptık biissürü ciciler aldım yavruma hepside birbirinden güzel
memlekete giderken götürcem cicilerini
şimdi kaynoşlardayız gene cuma döncez sanırım ekmek sıkma falan yapcakmışız birzdanda sabah bi kalktım annem koca bi banyo leğeni hamur yoğurmuş
görünce gözlerim pörtledi noolcak bu kadar hamur diyeee
neyse biissürü ekmek yapılcak daha ohoo
öle yaani bikaç gündür gelemiyodum giremde bi rapor verem didim canım pattis salatası istedi onuda yapcaz
bu arada osmaniyede ablam sağolsun köfteye doydum içli köfte yapmış bana 3 gün yedim
ooh yarasın yavrumaa
dahada yarın falan biraz yaptırıp götürcem atcaam buzluğaa
yuuppiiii
:125: neyse benden hberler böyle keyfim yerinde
hadi ben kaçar hoşçakalıın
![]()

canim ben 4'u diye hesaplardim sonucda kahvererengiyle basliyo adet cogu kiside...kızlar düşükten sonraki ilk adetim 6 sında başladı tam olarak ama 5 inde hatta 4 ünde de çok az akıntı geldi kahverengi şeklinde gün içinde bir iki defa felan..ama 6 sında kırmızı olaraktan ve yoğun bi biçimde tam adetim başladı...şimdi ben gün hesaplarken 6 sımı diye hesaplıyım başlangıcı yoksa 4 ü diyemi..?ben 6 sı diyiiim diyoruum..ne diyosunuz..?:26:
bende seni seviyom, kanim cok isindi sanaseviyorm kız seni ben he unutma bebem
canım dogmun kışa gelsinde görürüm ben sizi giyiliyom giyilmiyom![]()

mesajlari okuyodum yaa birikmis biraz.. yazdim yani yukarida sana 4'u derdim ben kahverengiyide sayiyorum, doktorum oyle demisti zamaninda..ben çıkıyorum kızlar basakcım kusura bakma cnm akşama konuşuruz...kaynoş hastaneye gitti bugün börülceylen onu ziyarete gidiceemkarılar umudum pasam ve duman millete cvp yazdınız da benim soruma niiden cvp yazmadınız
bekliom bekliom cvp veren yok aşk olsuun hııııh
![]()