Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim 500 elham ekle
kac gundur okuyamamistim.
Enisteye de acil sifa diliyorum
cok gecmis olsun.

Son düzenleme:
he tişörtün kafasından yolluyorum:9::9::9::9:

yok kuzum iki adet tişörtü katlayıp birini bi tarafa birini bi tarfa seriyorum:31::31::31:

ayy duman senin kız hıçkırık tutuor fark ediyomusun. benm ki şu an tuttu sanırım:1::1::1::1:
o kadarmı soğuk yaa mundar ettin tişörtleriiii.... yok canım ben hissetmiyorum hıçkırıkiama bugün belimde oynadı karnımda değil eli ayağı uzun herhalde bu kızın:18: manken gibim olcak herhaldeeee:nazar::23:
kutusu dolumuymuş:110:

kutusuna sahip çıkamayan hiç bi şeyine sahip çıkamaz:63:
:30::30::30:

duman yavrum bu ara ne sık geliyon sen nedense:44::44::9::9::9::9:

ben accık sona geliyom

çarpışıyım gelcm:110:
neden acabaaaa:9: ev hatunu olmak böyle bişeymiş ohhh rahat valla keyif sizdeymiş kızlaaarrr
çarpışıcammı dedin sennnn:))))))

Off bugunude kazasiz belasiz atlattik haaa:27:
komsudan 5 gibi kalktik kelle getitmis
biz asagidayken ewde onu koydum hasladim
ewe ciktik yemek hazirladik iyi gecti
yidik ictik gittiler
bir sorun olmadi :27:
bak işte o kadar söylendin vakitlice gitmişler:19:

Son düzenleme:
Ok kızlar tşk ederiim:16:4 ünde çok az gelmişti bide kahverengiydi 6 sında kırmızı oldu ve yoğunlaştı o yüzden emin olamamıştım:26:benim genelde hep kırmızı ve yoğun başlar normalde çünkü adetlerim... ilk kez böyle oldu düşükten dolayı sanırım...neyse bende 4 ü diye baz alarak hesaplıyım o zaman öyle diyosanız....çarpışma günlerimi hesaplıyacaaamdaa:32::9:

aferim vallahi son anda yemekten krtuldn şaplagı he:9::9:

:9::9::9::9::9::33::33:
adetin bittiği gün ve sonraki birkaç çarpışma öneriyorum canım ben hep öle hamile kaldım,erken döllenme oluyodu

Duman hanim senin kaynos iyi diye sen anlamazsin acin halinden :110: otur haline sukret surda anlatsaaaam roman olurrr
bakma ben eyiyim de edepsizlik edip kavga cikarmiyo

yuze bakilacagi yokta benim aile terbiyem musaade etmiiii :110:

Son düzenleme:
Ok kızlar tşk ederiim:16:4 ünde çok az gelmişti bide kahverengiydi 6 sında kırmızı oldu ve yoğunlaştı o yüzden emin olamamıştım:26:benim genelde hep kırmızı ve yoğun başlar normalde çünkü adetlerim... ilk kez böyle oldu düşükten dolayı sanırım...neyse bende 4 ü diye baz alarak hesaplıyım o zaman öyle diyosanız....çarpışma günlerimi hesaplıyacaaamdaa:32::9:

adetin bittiği gün ve sonraki birkaç çarpışma öneriyorum canım ben hep öle hamile kaldım,erken döllenme oluyodu

ooof valla o hesaplama işi kafamı karıştırıyo:44: ben korunmayı bırakınca ilk ay hesap yaptım tutturmaya çalıştım olmadı ikinci ay hesap yapmadım hamile kaldım malesef düştü oda:26:şimdi de bakıyım sayacam işte 10 12 14 16 günler diyolar en önemlisi 14.günmüş bakalım...bide bu sefer 4 ü mü 6 sımı derken ne yapcamı şaşırdım valla yaa:26:şu ovülasyon testinden alıyım diyorum öyle mi yapsam kiii:44:

Duman hanim senin kaynos iyi diye sen anlamazsin acin halinden :110: otur haline sukret surda anlatsaaaam roman olurrr

aaa valla mı kıız:53:bende senin kaynoşla aran iyii seviiyonfelan sanıyoduum:26:

:25::25: ne isterki şu kaynoşlar gelinlerdennn:26:

ooof valla o hesaplama işi kafamı karıştırıyo:44: ben korunmayı bırakınca ilk ay hesap yaptım tutturmaya çalıştım olmadı ikinci ay hesap yapmadım hamile kaldım malesef düştü oda:26:şimdi de bakıyım sayacam işte 10 12 14 16 günler diyolar en önemlisi 14.günmüş bakalım...bide bu sefer 4 ü mü 6 sımı derken ne yapcamı şaşırdım valla yaa:26:şu ovülasyon testinden alıyım diyorum öyle mi yapsam kiii:44:

sen benim dediğimi bi uygula bu ay, adetin hemen bitiminde çarpışma olsun..bak ben 1 yılda 4 kere hamile kaldım hiç ovülasyon filan hesaplamadım hep adet bitimindeki günleri değerlendirdim,sonra 2-3 günde bir... ama sıkı çalışmak lazım:9:

:25::25: ne isterki şu kaynoşlar gelinlerdennn:26:

sen benim dediğimi bi uygula bu ay, adetin hemen bitiminde çarpışma olsun..bak ben 1 yılda 4 kere hamile kaldım hiç ovülasyon filan hesaplamadım hep adet bitimindeki günleri değerlendirdim,sonra 2-3 günde bir... ama sıkı çalışmak lazım:9:

:9::9:ok cnm ama o nası oluyo anlamadıım:53::53:herkes 10 12 14 16 günleri diyoooo yaa kııııı:26:

kızlarr bu son gunlerım esım son bır gunu kaldı:5::5::5

2 yıldır evlıyım ılk defa bu kadar guzel vakıt gecırdıkk:21::21: beraber yemek yaptık iş yaptık persembe geceye gıdıyo 10 gun cuk yokummm :27::27::27::27::27::27:

aaa valla mı kıız:53:bende senin kaynoşla aran iyii seviiyonfelan sanıyoduum:26:
:19::19: ciks degil onun kimseyle arasi iyi degil :19:
kaçıın kaçıın ben kaldııım:ssz::106::105::110:
:63::63: heruf geldiydi :101:
kızlarr bu son gunlerım esım son bır gunu kaldı:5::5::5

2 yıldır evlıyım ılk defa bu kadar guzel vakıt gecırdıkk:21::21: beraber yemek yaptık iş yaptık persembe geceye gıdıyo 10 gun cuk yokummm :27::27::27::27::27::27:

:19::19: :110::110:

Back
X