Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:2: bogazimin deliigi kasiniyor bide yaniyor yawww:2:
birden havalar sogudu :2:
off yaa kiz basak odun komur aldinizmi:ssz:
sobaniz felan varmi:2::2: biz haftaya alirik galiba
komuru adam tutup posetletiyom ben sobaya birer
atimlik onuda cuvallara koydurup balkona aliyoz
rahat oluyor hic bir yer batmiyor:ssz:
bir poset komur ustune 2 odun yakiyoz:ssz:
dogalgaz olsa eyiydi:ssz::ssz::ssz:

bitanem bende nezleyım burnum akıyoooo :) asılamam var kasımda bılıyomusun ya tutarsa :) bebek esyası bakıyorum netten hep ıns tutar.. oglusun nasıll okula alıstımı :)
sevinç ve begüm dikkat edin kendinizeee:20::20: sevinç olişe bulaştırısın aman önlemini al erkenden başlamasın nezle filan...

günaydın hatunlar amma bulaşık biriktrimişsiniz he yemiş yemişşş yatmışsınızzz zillilerr ortalığı toparladım bulaşıkları yıkadım çamaşırlarımı yıkadımmmm dürülecekleri dürdümmm şimdi evimi süpürcemm silcemmmmm dün adana çok kötüydü saat 10 daa one gök gürültüsüydü ne şimşek ne yağumur maşallah berektiyle gelir inşallahhh ama ben çok korktum eşim gel izleyek diooo her şimşek gökgürültüsündee kalbimi tuttumm

ve bu sabah kırmızıalar yine geldi ne çok sevioalr beniii
hamarat karının hali başka topiği temizledi şimdi de evine bakacak kolay gelsin, kız benim evde çok fena ama kalkıp da iş yapamıyorum çok üzülüyorum bide güneş çıktımı tozlar uçuşuyo havada:1:ama napim dr yorma kendini dedi, annem gelsede temizlese diye bekliyorum şimdi:1:
kız yok alafranga varya nalbrlarda satılanlar onlardan didim :9::9::9::9:

kafayı taktıgına deydimi peki:20::20::20:
dünde kayın pederim aradı eşimin telefonunu evi aramadı:27:babasıyla konuştu sonra annesi aldı teli nasıl oldn didi eşime sonra beni sormuş eşimde sana küs dedi gelmicek bayrama dedi:27::27:sonra eşim anasına saydı durdu:53::53:yemin olsn şaştım dediki bir daha paşayla ugraşma derdin varsa ban söyle dedi sonra ekledi hasta ettiniz karımı vs bende olay bu:53::53:allahım dedim bu benim kocammı ama nasıl saydırıyor anasına ben ne demişimki dedi sen daha iyi bilirsin dedi bir dahamı diyeyim sana dedi aman demiş sinirim vardı o denk geldi ona saydım demiş:53::53:eşimde sorunun benimle uzak dur paşadan yiyosa ban de dedi ne sornn varsa birşey diyormsun dedi yok dedi kapadı teli:53::53:dedim ne yaptın annene aman boşver yeter artık sana yaptıkları dedi sonra ben öpücüklere bogdum elini tuttum sagol beni korudugun için dedim tabi korcem sen benim kıymetlimsin dedi ban didi:17::17::17:ben seviyorm bu adamı ya paşa dedi bayrama gideriz anneme ayıp olr dedi gitmem dedi babamın ne günahı var dedi :53::53:kız sevinç ben kayın pederi çok severim ne yapsak:44::44:hoş gitsemde kaynanama dicem senin hatrına gelmedim eşimin hatrına babamın hatrına geldim dicem :19::19:kandırabilirsem eşimi köye bayramda gdiesin var kandırma evresindeyim :27::27::27:nasip bakalım :24::24:
Ok kızlar tşk ederiim:16:4 ünde çok az gelmişti bide kahverengiydi 6 sında kırmızı oldu ve yoğunlaştı o yüzden emin olamamıştım:26:benim genelde hep kırmızı ve yoğun başlar normalde çünkü adetlerim... ilk kez böyle oldu düşükten dolayı sanırım...neyse bende 4 ü diye baz alarak hesaplıyım o zaman öyle diyosanız....çarpışma günlerimi hesaplıyacaaamdaa:32::9:

:57::57:sok kız o dilini içeri çok ayıp:20::20::20:

:43::43::43::43:diziyi seyrederken yemin olsn çok agladım sanki kendim gözümün önüne geldim :43::43::43::43:helede avkatla konşunca coşyorya bende çok agladım birde dilek tutuyorya orda ay ben ne ka agladım b dizi ttar kardeşim :43::43::43:
canım ben 2 oglmdada geç hamile kaldık geç döllenme:16::16:rabbim ne zamannasip ederse o zaman nasip olsn gebeliklerimiz işşallah :16::16:

kalkın karılar ben geldim huu yatıyormsunuz :57::57::57:

ben uyandım paşacımmmmmmm

sevinç ve begüm dikkat edin kendinizeee:20::20: sevinç olişe bulaştırısın aman önlemini al erkenden başlamasın nezle filan...

hamarat karının hali başka topiği temizledi şimdi de evine bakacak kolay gelsin, kız benim evde çok fena ama kalkıp da iş yapamıyorum çok üzülüyorum bide güneş çıktımı tozlar uçuşuyo havada:1:ama napim dr yorma kendini dedi, annem gelsede temizlese diye bekliyorum şimdi:1:
kız yok alafranga varya nalbrlarda satılanlar onlardan didim :9::9::9::9:

kafayı taktıgına deydimi peki:20::20::20:
dünde kayın pederim aradı eşimin telefonunu evi aramadı:27:babasıyla konuştu sonra annesi aldı teli nasıl oldn didi eşime sonra beni sormuş eşimde sana küs dedi gelmicek bayrama dedi:27::27:sonra eşim anasına saydı durdu:53::53:yemin olsn şaştım dediki bir daha paşayla ugraşma derdin varsa ban söyle dedi sonra ekledi hasta ettiniz karımı vs bende olay bu:53::53:allahım dedim bu benim kocammı ama nasıl saydırıyor anasına ben ne demişimki dedi sen daha iyi bilirsin dedi bir dahamı diyeyim sana dedi aman demiş sinirim vardı o denk geldi ona saydım demiş:53::53:eşimde sorunun benimle uzak dur paşadan yiyosa ban de dedi ne sornn varsa birşey diyormsun dedi yok dedi kapadı teli:53::53:dedim ne yaptın annene aman boşver yeter artık sana yaptıkları dedi sonra ben öpücüklere bogdum elini tuttum sagol beni korudugun için dedim tabi korcem sen benim kıymetlimsin dedi ban didi:17::17::17:ben seviyorm bu adamı ya paşa dedi bayrama gideriz anneme ayıp olr dedi gitmem dedi babamın ne günahı var dedi :53::53:kız sevinç ben kayın pederi çok severim ne yapsak:44::44:hoş gitsemde kaynanama dicem senin hatrına gelmedim eşimin hatrına babamın hatrına geldim dicem :19::19:kandırabilirsem eşimi köye bayramda gdiesin var kandırma evresindeyim :27::27::27:nasip bakalım :24::24:
Ok kızlar tşk ederiim:16:4 ünde çok az gelmişti bide kahverengiydi 6 sında kırmızı oldu ve yoğunlaştı o yüzden emin olamamıştım:26:benim genelde hep kırmızı ve yoğun başlar normalde çünkü adetlerim... ilk kez böyle oldu düşükten dolayı sanırım...neyse bende 4 ü diye baz alarak hesaplıyım o zaman öyle diyosanız....çarpışma günlerimi hesaplıyacaaamdaa:32::9:

:57::57:sok kız o dilini içeri çok ayıp:20::20::20:

:43::43::43::43:diziyi seyrederken yemin olsn çok agladım sanki kendim gözümün önüne geldim :43::43::43::43:helede avkatla konşunca coşyorya bende çok agladım birde dilek tutuyorya orda ay ben ne ka agladım b dizi ttar kardeşim :43::43::43:

ben uyandım paşacımmmmmmm

canım benim yat dinlennn çok az kaldı dimiiiii yorma deidyse yormıcannn kendiniii yardıma gelen olurr sen içini ferah tut :34:

alıntı yapmadım cnm,mesaj girmiş birbirine:)) valla doğru diyosun yapan olur mutlaka, benim şuanki görevim bebişin rahatını sağlamak:)) adana nasıl kız yağmurlumu hala???

alıntı yapmadım cnm,mesaj girmiş birbirine:)) valla doğru diyosun yapan olur mutlaka, benim şuanki görevim bebişin rahatını sağlamak:)) adana nasıl kız yağmurlumu hala???

evettttt dün gece çok yağdıı..şimdi yağmur yok ama artık serinledi adanaaa:53:

biz daha yarım kol giyiniyoruz,ama geceleri falan bayağı serin birde çorap giyiniyorum çünkü benim ayaklarım hemen üşür:26:

ayaklarını belini sıkı tutacaksınki yaşın ilerlediğinde kadın hastalıgından çekmeyesin...çorap tabi giycen kız ben çorap üzerine birde terlik giyiyorum... yerler buz gibi üşütme aman...

yok terk etmem ama yani bazen giriyorum topiklere hakkaten sıkılıyorum ama burası gerçekten pozitif geldi ..umarım sizlerde uğurlu gelkirsiniz bende size :16:

:16::16::16::16::16::16::16::16:
günaydınlarrrr..benimde bat 3 kasım şimdiden incir kürüne başladım ..hakkaten yumurtalıklarımda kıpırdamalar başladı..eşimde keçi boynuzu içiyor.oda söylüyo kıpırdamalar var die..inşallah bu ay olur ..hepimizin isteyen herkese allah nasip etsiin..tabi doğrumu yapıyorum bilmem ama tavsiyesi olan varsa alabilirim tavsiyelerinizi :) geçmiş baya uzunda oku oku bitmiyo:nazar:maşallah topiğimize
kıpırdamamı olmş ne gibi kızz:1::1:hadi inşallah şifa olurr
maaşlah topiğimize evet:21::21::21:

Ya hepinizin isigi yaniyo yoksunuz burda:20: Topik sahibi basal karisi dogru bebeginide gelip dovcem seni topigine sahip cikmiyon:19::33:
:17::17::17::17:
didimya çarpışıp gelcem diye kuzum çıkmştım ben
böbreklerimi al da bebeeme bişi yapma:18::18::18::18:

ayaklarını belini sıkı tutacaksınki yaşın ilerlediğinde kadın hastalıgından çekmeyesin...çorap tabi giycen kız ben çorap üzerine birde terlik giyiyorum... yerler buz gibi üşütme aman...

terliksiz asla gezemem zaten..inşaallah çekmeyiz yivrum yaa:))

Off bugunude kazasiz belasiz atlattik haaa:27:
komsudan 5 gibi kalktik kelle getitmis
biz asagidayken ewde onu koydum hasladim
ewe ciktik yemek hazirladik iyi gecti
yidik ictik gittiler
bir sorun olmadi :27:
kelle mii:120: kadın en azından azığınıda yanında getirmiş:42:
o kadarmı soğuk yaa mundar ettin tişörtleriiii.... yok canım ben hissetmiyorum hıçkırıkiama bugün belimde oynadı karnımda değil eli ayağı uzun herhalde bu kızın:18: manken gibim olcak herhaldeeee:nazar::23:
:30::30::30:

neden acabaaaa:9: ev hatunu olmak böyle bişeymiş ohhh rahat valla keyif sizdeymiş kızlaaarrr
çarpışıcammı dedin sennnn:))))))
manken gibi mi:53:kızcağız kime çekicekki manken gibim olcak yavrucakım banamı çekicek acaba:110:
------------
çarpışcam dedim evet öyle bi çarpışmışımki anca bu saate gelebildim:27::27:

Back
X