Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nasılsın canımm :38::38: sen işe gitmiyonmu sankım bu aralar hep burda goruyorum
yok canım raporluyum ben 1 hafta kötü şeyler oldu:( ama geçiyo şimdi inşallah....
terliksiz asla gezemem zaten..inşaallah çekmeyiz yivrum yaa:))
evet yaaa kötü oluyo enfeksiyon filan...

kelle mii:120: kadın en azından azığınıda yanında getirmiş:42:

manken gibi mi:53:kızcağız kime çekicekki manken gibim olcak yavrucakım banamı çekicek acaba:110:
------------
çarpışcam dedim evet öyle bi çarpışmışımki anca bu saate gelebildim:27::27:

anasına çekecek sanırım:23: kız sen o göbekle çarpışırsan deprem olur istanbulu sallarrr:9::9:

belinay nasılsın kuzum?? yine kaynoştamı kalacan sen:26:

bimiyorumkı canımm kocıs 15 gundur oraya gıtmıyo annemlere gıdıyoruz ama orya ınmıyo dun ısrar ettım gıdek gıtmem ben oraya dedı esım gecen zorlandı para konusunda benım annem babam aradı kaynoss tıkk yokk esım ınmıyo bende uzun zmandr ınmıyorum annemde kalsam cagıracaklar oraya gıtsem surat yapacaklar off:36::36::36::36::36::36::36::36::27::27::27::27::27: karısık bı durumdayımm 10 gun uyusam hıc uyanmasam:25::26::27::27:

:2: bogazimin deliigi kasiniyor bide yaniyor yawww:2:
birden havalar sogudu :2:
off yaa kiz basak odun komur aldinizmi:ssz:
sobaniz felan varmi:2::2: biz haftaya alirik galiba
komuru adam tutup posetletiyom ben sobaya birer
atimlik onuda cuvallara koydurup balkona aliyoz
rahat oluyor hic bir yer batmiyor:ssz:
bir poset komur ustune 2 odun yakiyoz:ssz:
dogalgaz olsa eyiydi:ssz::ssz::ssz:
:110: çok konşmaktanmı kaşınıyo boğazının delüğü acaba.
odunumuz fazlasıyşla var şükür ama kömür daha almadık. hayrına 1ton gönderiver adresi biliyon:110:olmadı hava alanına yolla kocam alır:19::19:
kocamda poşetleyip balkona kopycak:110:ben uğraşamam :25:
kızlar:16::16::16:

sevinç ben kahvaltımı yaptım keyif çayı işiyorum..burasıda bayağı serinledi,bizede daha yakacak gelmedi..off kış iyide şu soba derdi olmayaydı eyiydi:7:
ben hiç demiyorum şu an "doğalgaz olaydı eyydi" diye
çünkü 3 yıldır kaynoşlarda doğalgazla kı.ımız dona dona ısınmaya çalışıyoduk
fatura çok gelcek diye yakmıyolardı:53::53::53::53:
hemde soba üzerinde kestane pişirme keyfi beni heyecanlandırıyooooooooooooooo:52::52::52::52:

bimiyorumkı canımm kocıs 15 gundur oraya gıtmıyo annemlere gıdıyoruz ama orya ınmıyo dun ısrar ettım gıdek gıtmem ben oraya dedı esım gecen zorlandı para konusunda benım annem babam aradı kaynoss tıkk yokk esım ınmıyo bende uzun zmandr ınmıyorum annemde kalsam cagıracaklar oraya gıtsem surat yapacaklar off:36::36::36::36::36::36::36::36::27::27::27::27::27: karısık bı durumdayımm 10 gun uyusam hıc uyanmasam:25::26::27::27:

ee artık adamlar anlıyor kendi ailelerinin duyarsızlığını,o yüzden uzaklaşıyolar...
korkmuyorsan kendi evinde kal canım en rahatı,yok korkuyorsan da eşine sor bakalım ne dicek:26:

yok canım raporluyum ben 1 hafta kötü şeyler oldu:( ama geçiyo şimdi inşallah....
evet yaaa kötü oluyo enfeksiyon filan...

anasına çekecek sanırım:23: kız sen o göbekle çarpışırsan deprem olur istanbulu sallarrr:9::9:

bılmıyodum canım yazdıysanda dıkkat etmedım gecmıs olsun tatlım sımdı ıysın demı

pastanelerde satılır canım:39:

hımm pastane satarmı bı sorayı m ındıgımde :44:

evet soğuk oluyor ama istanbul kadar değil..kız ne çarpışmışsın ama,,kalkamadın zaar,baksana daha yeni geldin:60:
benm babam bi süre adanada çalşmştı
orda mont giyilmiyor demişti:53:

:1::1::1:hee

aman ne çarpışması aramızda kalsında arada buraya yazarak kendimi teseli ediyom:31:
ama çarpışcağım günler yakındır:kkk:
kız senın kaynanan gelecektı ya kocısın cagırmıstı:18::1::1:

:32::32:çok şükür gelmedi:53::53::53:

davetsiz zırt zırt gelen kadın davete nasıl gelmedi bilemedim:53::53::53:

neyse totomuzu kaşıyak:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ee artık adamlar anlıyor kendi ailelerinin duyarsızlığını,o yüzden uzaklaşıyolar...
korkmuyorsan kendi evinde kal canım en rahatı,yok korkuyorsan da eşine sor bakalım ne dicek:26:

canım korkmuyodumda bı fılım ızledım ondan etkılendımm yatamıyorum

kzılar kocısım uyandı ben cıkıyomm:10::10:

:110: çok konşmaktanmı kaşınıyo boğazının delüğü acaba.
odunumuz fazlasıyşla var şükür ama kömür daha almadık. hayrına 1ton gönderiver adresi biliyon:110:olmadı hava alanına yolla kocam alır:19::19:
kocamda poşetleyip balkona kopycak:110:ben uğraşamam :25:

ben hiç demiyorum şu an "doğalgaz olaydı eyydi" diye
çünkü 3 yıldır kaynoşlarda doğalgazla kı.ımız dona dona ısınmaya çalışıyoduk
fatura çok gelcek diye yakmıyolardı:53::53::53::53:
hemde soba üzerinde kestane pişirme keyfi beni heyecanlandırıyooooooooooooooo:52::52::52::52:

oda kötü yaa fatura çok gelecek diye,istediğin gibi ısınamıyorsun bile....heee bizim sobamız daha iyi,

hem sağlıklı,:21:
hem çatır,çatır yakıyoz,:21:
hem kestane pişiriyoz,çay yapıyos:21:

bi işim var birazdan geliyom

tişörtlerimi hazırlıyım:10::10::10:anladınız siz:110:

aman git annende kal hiç uzatma nerde rahat edersne orda kal derim:23:
bılmıyodum canım yazdıysanda dıkkat etmedım gecmıs olsun tatlım sımdı ıysın demı

hımm pastane satarmı bı sorayı m ındıgımde :44:
iyim canım toto büyütüyorum işte:1:

serinledi baya uzun kollu giyiyorum ayaklarımda çorap var,ama kapılar pencereler hep açık...

oda kötü yaa fatura çok gelecek diye,istediğin gibi ısınamıyorsun bile....heee bizim sobamız daha iyi,

hem sağlıklı,:21:
hem çatır,çatır yakıyoz,:21:
hem kestane pişiriyoz,çay yapıyos:21:

heee kandırın kendinizi:1::1: azcık paraya kıyıp doğalgazda temiz temiz ısınıyosunuz işte ne kötülüyosnuz şimdi bende ocakta yapıyorum kestaneyi:26:

aman git annende kal hiç uzatma nerde rahat edersne orda kal derim:23:
iyim canım toto büyütüyorum işte:1:

serinledi baya uzun kollu giyiyorum ayaklarımda çorap var,ama kapılar pencereler hep açık...

heee kandırın kendinizi:1::1: azcık paraya kıyıp doğalgazda temiz temiz ısınıyosunuz işte ne kötülüyosnuz şimdi bende ocakta yapıyorum kestaneyi:26:

sen niye ezikliyon bizi kız,hem bizim burda daha doğalgaz yok ,bizde sobayla ısınıyok işte:43:

seviyom ben sobayı:43::43:hıııııı hıııı çok seviyom:43::43:

Back
X