Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
çok yaşaaaaaaaaaaaaaa

iveeet çıktı yavrum ben burdayım diyooo :16::16::52: ah bide hareketlerini hissetseydim süper olcaktııı :52::52: neyseki az kaldı hissetmemeee :125::16:
kız bengi büyütmüşsün olişi maşallahhhhhh

peçete kayıyo kız durmuyoki
tişört sağlam oluyo:9::9:yıkayınca temz olur mundar olmazki:101:

kız o ne bilsem alırım haaaa nerde bulcam onu:26::26::26::26::26::26::26:
rahat rahat büyümüde yapabilirmiyim:27:
ben kocişin yerinde olsam giymezdim:19:

ahahah bensizken muhabbetsizmi kaldınız yoksaaaam :60: sağol canım güle oynaya uyuya düşe kalka giymek nasip olur inşallah oğlumaa :16::16::1: kızlar yavrularınıza kıyafet alcak olursanız civilden alın hem uygun hem harikalar :16::16:

yemek muhabbetine fazla girmemiştik başlarız gene:)))

:2::2::2::2::2::2:

:29: saol kuzum benim toprammmm:38:
:29::29::29::29::29::29:
slm kızlar nasılsınız yeşilcim bebeğini kucağına almışsın rabbim sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin darısı bizlere olsun
dumancım sanada geçmiş olsun bol bol dinlen
diğer kızlar sizler nasılsınız

sağol canım sen nasılsın..

sende adanadaydın dimi sakıncası yoksa neresindeydin sen,istemezsen yazma tabi ben yazamıyorum mesela:17:

ya bu deveyi güdücen ya b diyardan gidicen demişler:1:

seyyar var kocişine de alsın:9::9::9:yere koyyosn yapıyosn oluyo bitiyor

sen 90 dogrusn denedi deme:53::53:hayırlı olsn minigin cicileri:55::55:

hayrola nereye sen şimdi seviniyosndr için içini yer kaynoşların kaynon ve kayın bababngil gelicek diye:86::86:

canım bende 2 takım var çokta sıcak tutuyor:20::20:

hıh hiiçte bikerem en son 65 kiloydum almam okadar göbişim çıktı sadecene :19::63: e oda olcak tabi 15+2 olduk artık :16: 14 haftlıkken 103 gramdı oğluşum ay acaba şimdi ne kadardır :26::16:

evet yıllardır sobayla ısınıyoruz..daha bu yaz boyattık zaten evi:31:

evet iyi bizim sobamız ya iyi,iyi:26::26:

kız sadece soba yakılan odamı batıyo yoksam heryermi is oluyo:18::18::18::18::18:

benm evim beyaz heryeri:25::25::25::25:

slm kızlar nasılsınız yeşilcim bebeğini kucağına almışsın rabbim sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin darısı bizlere olsun
canım çok sağol:54:
180tl gerçektende iyi bi rakam fakat biraz daha fazla verebilirsiniz çok değil gerçekten

biraz fazla yaksınlar bebiki olanlar için zor olur. senin bebikte tam kışın orta yerine gelicek

banyoda sıcak oluyomu:44::44:

yazın da veriyoruz cnm bu parayı yazın göze batıyo ama yıl boyu hesaplayınca uyguna geliyodu... evet bu sene fazla yakmaları gerekicek bizim ev soğuk oluyo gece söndürülünce hele,minnoşum üşür sonra hasta filan olur allah korusun:19:

ahahah bensizken muhabbetsizmi kaldınız yoksaaaam :60: sağol canım güle oynaya uyuya düşe kalka giymek nasip olur inşallah oğlumaa :16::16::1: kızlar yavrularınıza kıyafet alcak olursanız civilden alın hem uygun hem harikalar :16::16:
:13: evet bende civilden alıyom lcw nın ürünlerinden kaliteli bence ve hesaplı oğluma gidp alt üst eşofman almalıyım bende

:3::3: hoşşgeldin cnm

wcye gidince totom üşüyo kuzum onun dışında iyiyimmmm sen naslsın :3::3::3::3:

:110::110::110:

ban gel napcan doğalgazlı evi sıcağın nerdenm geldiği belli olmuyo

soba gibisi varmı hem kestane yaparık kaçak çay içerik:7::110:
:7: benimde sobam var hemde içi tuglalı döküm soba istersen uyutuyon istersen uyandırıyon :1::1:
kız sadece soba yakılan odamı batıyo yoksam heryermi is oluyo:18::18::18::18::18:

:25: heryer özellikle yanmayan odaların perdeleriii:25::25:

canım çok sağol:54:

yazın da veriyoruz cnm bu parayı yazın göze batıyo ama yıl boyu hesaplayınca uyguna geliyodu... evet bu sene fazla yakmaları gerekicek bizim ev soğuk oluyo gece söndürülünce hele,minnoşum üşür sonra hasta filan olur allah korusun:19:

gec söndürüyolarmıı:53::53:

saçma diilmi yaa

ufo şart o zaman:25::25::25::25::25:

yok kuzum sadece yaktığın oda batıyor..ama kömür yakanların dha berbat oluyor ben kömür yakmıyorum,bir sene yaktım evet güzel ısıtıyor ama pişman oldum her yer simsiyah oluyor perdeler çok çabuk kirleniyor..odun daha iyi hele senin ev beyazsa hiç tavsiye etmem kömürü..

masallah iyi beslemissin bebisini..yarasin onada sana da :9: bende icli kofteyi severim ama cok guzel ince yapamiyorum fazla, bizim yoresel yemegimiz degil cok sonra ogrendiydim... tadi guzel geliyor ama cokince yapamiyorum..

canim ben 4'u diye hesaplardim sonucda kahvererengiyle basliyo adet cogu kiside...

bende seni seviyom, kanim cok isindi sana :9::9::9:

mesajlari okuyodum yaa birikmis biraz.. yazdim yani yukarida sana 4'u derdim ben kahverengiyide sayiyorum, doktorum oyle demisti zamaninda.. :110:

eh işte beslenmeye çalışıyoz :1: ben güsel yapıyom gene yaa fenaa olmuyo benimkiler :34: bugün götürmem için yapcaz bakalım biraz ama buzlukta nereye sokcam onları bilmiyom :26:

ayy soba demeyin bana ya şimdiden tasasını çekmeye başladım her yer batıyor ama ısınma yönünü düşününce o kısmı çok güzel oluyo kemiklerinin ısındığını hissediyosun:16::16:

yok kuzum sadece yaktığın oda batıyor..ama kömür yakanların dha berbat oluyor ben kömür yakmıyorum,bir sene yaktım evet güzel ısıtıyor ama pişman oldum her yer simsiyah oluyor perdeler çok çabuk kirleniyor..odun daha iyi hele senin ev beyazsa hiç tavsiye etmem kömürü..

:25: adanada odunla ısınırsında buralarda donarsın yiiwwrummm kömür şart :25::25:
oda berbat ediyor perdeleri felan :31::31::31:

Back
X