Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende iyiyim canım adanadayım evet barkal fevzipaşadayım merkez otogarın arka tarafında kalıyoruz
kıza bakın hiç korkusu yok evini tarif etti:)
gec söndürüyolarmıı:53::53:

saçma diilmi yaa

ufo şart o zaman:25::25::25::25::25:

saat 11 gibi bi sönüyo,ssonra 1 de yanıyo gece..sonra 5 gibi bidaa yanıyo ama o arada soğuyo mutlaka,yine buz gibi diil ama normal sıcaklıgın biraz altına iniyo biz idare ederizde bebik üşür..

:7: benimde sobam var hemde içi tuglalı döküm soba istersen uyutuyon istersen uyandırıyon :1::1:

:25: heryer özellikle yanmayan odaların perdeleriii:25::25:
yanmayan odaların perdelerimi:53::53::53:

uyuyup uyanan soba ne be:44::44:

yok kuzum sadece yaktığın oda batıyor..ama kömür yakanların dha berbat oluyor ben kömür yakmıyorum,bir sene yaktım evet güzel ısıtıyor ama pişman oldum her yer simsiyah oluyor perdeler çok çabuk kirleniyor..odun daha iyi hele senin ev beyazsa hiç tavsiye etmem kömürü..
kız odun tır tır tır yanar biter devamlı bakmak gerekir sobaya zor olur:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

koltuklar falanda batıyomu halı falan offffffffffff kakaymış bu soba yaaaaaaa
tek güzelliği kestanemiiiiii:84:

oda eksik kalsın dışardan alırık:99:

Son düzenleme:
aaa benim tezzem birde kızkardeşim orda oturuyor ama,fevzipaşa değil,barkal...sen onların karşı tarafındasın..

valla bu barkal nasıl bir yerse ortada bir cadde var karşısı başka mahalle ara sokak bambaşka bir mahalle caddede küçücük bir cadde dallas gibi mahalle :1:

ayy soba demeyin bana ya şimdiden tasasını çekmeye başladım her yer batıyor ama ısınma yönünü düşününce o kısmı çok güzel oluyo kemiklerinin ısındığını hissediyosun:16::16:

:13: evet bide çay sürekli üstünde kaynıyor yimeemi yapıyom ben
eve misafir geldiği zaman kalöriferli evi varsa
hemen sobanın yanına geçiyorrr ohhh kemiklerimiz ısınıyor diyor:21:
:31: pisliği olmasa çok iyide:25:

ya bu deveyi güdücen ya b diyardan gidicen demişler:1:

seyyar var kocişine de alsın:9::9::9:yere koyyosn yapıyosn oluyo bitiyor

sen 90 dogrusn denedi deme:53::53:hayırlı olsn minigin cicileri:55::55:

hayrola nereye sen şimdi seviniyosndr için içini yer kaynoşların kaynon ve kayın bababngil gelicek diye:86::86:

canım bende 2 takım var çokta sıcak tutuyor:20::20:

hıh hiiçte bikerem en son 65 kiloydum almam okadar göbişim çıktı sadecene :19::63: e oda olcak tabi 15+2 olduk artık :16: 14 haftlıkken 103 gramdı oğluşum ay acaba şimdi ne kadardır :26::16:

:25: adanada odunla ısınırsında buralarda donarsın yiiwwrummm kömür şart :25::25:
oda berbat ediyor perdeleri felan :31::31::31:

ewet yaa adanada yetiyor..kız ben bir sene kullandım kömürü bin pişman oldum odunda hiç değilse her yer is olmuyor..

kız odun tır tır tır yanar biter devamlı bakmak gerekir sobaya zor olur:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

yıkarsın sende ayda bir işin ne :53:

saat 11 gibi bi sönüyo,ssonra 1 de yanıyo gece..sonra 5 gibi bidaa yanıyo ama o arada soğuyo mutlaka,yine buz gibi diil ama normal sıcaklıgın biraz altına iniyo biz idare ederizde bebik üşür..

ayykuzum benm donar kız oo:43::43::43:bizimle o birmi çöp bacaklım:emir_bebek:

çalş sen dumancım çalş ufo yakcan bu kışş:43:

dumancım neden korkmam için bir sebep yokki gören görsün okuyan okusun:1:

ayy soba demeyin bana ya şimdiden tasasını çekmeye başladım her yer batıyor ama ısınma yönünü düşününce o kısmı çok güzel oluyo kemiklerinin ısındığını hissediyosun:16::16:

kestanede yapıyosun tabii tabii soba iyi:18::18::18:

tavan duvar tül perde halı kanepe batıyo onları saymazsak

:29: adanalı ya ondan korkusu yok :110:

:25::25: anam heryer is oluyor işte halı kanepeler perdeler cam bile bir sil bez simsiyah is heçmi kullanmadın bilmiyon :110:
sobanın yanında bir yeri var içe itekleyimce uyuyor fazla ısı vermiyor mesela evden gidecen uyutuyon gelince geri çek yanmaya devam ediyiiii
ewet yaa adanada yetiyor..kız ben bir sene kullandım kömürü bin pişman oldum odunda hiç değilse her yer is olmuyor..

:25::25: annemlerde kömür yakıyor kız zırt zırt kim odun atacak ona talaş yak bariii:25::25:

:9::9::9:ne oldu tırstın hemen..devamli bakmak gerekiyor ama diğer odalarımdaki perdeler falan batmıyo koltuklarım batmıyor,ama kömür batırıyor maalesef..gerçi sen istanbulda mecbur kömür yakacaksın ısınamazsınız yoksa..
valla bu barkal nasıl bir yerse ortada bir cadde var karşısı başka mahalle ara sokak bambaşka bir mahalle caddede küçücük bir cadde dallas gibi mahalle :1:

evet yaaa gerçekten öyle bir yer...

napiyim kocama önce git sen otur ısıt sonra ben oturuyum didim kabu etmedi:19::19::19:

senin klozetinmi varki:110:
:43: yok benim klozeyim :43:
yıkarsın sende ayda bir işin ne :53:
:13::13::13: benim duvarlar yağlı boya ayda bir cifletiyom soba yanınca :53:
ayykuzum benm donar kız oo:43::43::43:bizimle o birmi çöp bacaklım:emir_bebek:

çalş sen dumancım çalş ufo yakcan bu kışş:43:
sen şanslısın başak erkek bebek sıcağı heç sevmiyor bu ıspatlanmış bişe
dumancım neden korkmam için bir sebep yokki gören görsün okuyan okusun:1:

:13::13::13::29::38:

:29: adanalı ya ondan korkusu yok :110:

:25::25: anam heryer is oluyor işte halı kanepeler perdeler cam bile bir sil bez simsiyah is heçmi kullanmadın bilmiyon :110:
sobanın yanında bir yeri var içe itekleyimce uyuyor fazla ısı vermiyor mesela evden gidecen uyutuyon gelince geri çek yanmaya devam ediyiiii

:25::25: annemlerde kömür yakıyor kız zırt zırt kim odun atacak ona talaş yak bariii:25::25:

bazen talaşta yakıyoruz ama ben onu pek beceremiyorum akşamları eşim hallediyor onu o bastığında dört beş saat yanıyo ne güzel...

kız hem kalın odunlar var ya onlar uzun yanıyor..

Back
X