Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amuda bile kalkar suyun içinde yaaa :16:
bir yerde kolu
bir yerde bacağııı
:52: fır dönerrr
:16:

hıı iyi o zaman bende noluyo bu kız dedim endişelendim, rahat ondan tabi anasının nefesi kesilsin umrundamııı:19:

bende çıkıyorum kızlaaar kaç saattir koltuga yapıştım pıhtılaşacam valla...kalkim asprinimi içim biraz da mutfağı toparlayım sonra yine gelirim sizde gelin tekrar olurmuuu..görüşrüüz öptüüüümmmm

neey nasıl yaani deliyooo :53::30: kız okadarda diil abartma sendeee :41::63: herkesin yanakları tombişleşiyo zaten hamişken benim zaten toplu yüzüm değişmez işte daha iyi :9:

:41::41::41: görürüz senide tombul yanaklım
doğurdukta konuşuyok :110:
gerçi sen benden iyi bilirsin :110:
deliyor işte bak başakıda rahatsız etmiş
herif ayağını dayıyor kaburgayı ittireittiree :15::15:

hıı iyi o zaman bende noluyo bu kız dedim endişelendim, rahat ondan tabi anasının nefesi kesilsin umrundamııı:19:

bende çıkıyorum kızlaaar kaç saattir koltuga yapıştım pıhtılaşacam valla...kalkim asprinimi içim biraz da mutfağı toparlayım sonra yine gelirim sizde gelin tekrar olurmuuu..görüşrüüz öptüüüümmmm

:38::38: görüşürük datlımmmmm

kızzz senin iyiliğin için diyoz kızıyosan demem bişeyy:19: yicen tabi ama dikkat etmen lazım ilerde tombiş oldum diye üzülürsün sonra,,,ooo ben millete baksaydım şimdiye 30 kilo aldıydım sen hamilesin ye derler yemem dedimmmmm:19: vitaminimi proteinimi alayım yeter bana fazlası zarar:21:

kız zaten bende bol bol salata türü yiyomkii salata hastasıyım ben en büyük vitaminim o zaten :9: sevdiğim şeyse yerim vallaa ama az yerim :34: yok kuzum ne kızcam ama başak bitti benle uğraşmaya başladınız sizde haaa :19:ama ben başağa benzemem eli maşalıyımdır fenaa çarparım haaa :57::60:

kız zaten bende bol bol salata türü yiyomkii salata hastasıyım ben en büyük vitaminim o zaten :9: sevdiğim şeyse yerim vallaa ama az yerim :34: yok kuzum ne kızcam ama başak bitti benle uğraşmaya başladınız sizde haaa :19:ama ben başağa benzemem eli maşalıyımdır fenaa çarparım haaa :57::60:

:52::52::52::52::52::52::52::52:
gelde çarpsanaaa :63::63:

:41::41::41: görürüz senide tombul yanaklım
doğurdukta konuşuyok :110:
gerçi sen benden iyi bilirsin :110:
deliyor işte bak başakıda rahatsız etmiş
herif ayağını dayıyor kaburgayı ittireittiree :15::15:

hee yaa erkek milleti diilmi şimdiden başlıyo canımızı yakmayaa :60::60: kız naapsın oda yeri daralıyo genişletmeye hareket etmeye çalışıyo yavrucak kaslarınıda geliştiriyo onada hak vermek lazım :9: ay benimkide yakcak canımı kerata son zamanlarda ya :26::18:

kız başak karısı sen bi doğur hele .... bak o memelerin bacaklarına varıcak memelerinle ben dalga geçcem (sonra da bana gülenyüz yapmayı öğtretiver şekerim daha önce de sen öğretmiştin)

Slm kizlar nbr ay Ben col yoruldum ya floryaya gittim gezmeye cicisler aldim bsyram icin kemdime ama zor gezdim ya cok basim dondu yani ac karinla gidersen ole olur:9:

Back
X