• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:63:

bugün epilasyonumu yaptım ama kukuşum kaldı bitek

bacaklarımı bilem zor aldım bu ay
kukuşumu hiç alamam:25::25:

sen tüylü kalmışın:120:
:57: sen öyle san komşuya indim 2 dk kadın ağdacı
5 dk da parlatı verdi :110: kukuşum zati parlak :57:
:kkk::kkk:
biraz önce gördüğümüz bebiş :nazar: şimdi çizgu çalışması mı yapıyor sevinç :44::44::44:
:16: evet hayatımm çizgü ile cebelleşiyor :25::25:

ah canım yaa zaten içerde parça kalırsa kanama kesilmez..benimde bir tanesinde öyle olmuştu,çok geçmiş olsun bende o doktorlara öyle bir doluyumuki..ama merak etme hapla ve iğneyle düşer biraz sancın olur ama..

he ya doktorda öle dedi sancın olur dedi dün ikindi gibi oldum iğneyi hapı en son 8 de aldım ama sensım falan olmadı daha ben anlamadım bu işi:43:

:54::54::54::54::54::54::54::54:

niye kızackmış bana kocamm,o film izliyo bende karşısında buraya yazıyorum işte:110:

afiyet olsun

koltuk takımını ne zaman alacaksınız siz:110:

ya yazıştığın kişiler erkekse:110: emin misin karı olduklarından:110: kocan şüpelenmiyomu:110:

benm kocam bi aralar "ne biliyosun kadın olduklarını" diye kzıyodu da.

ben o kadar eminimki bi kukuşunuzu görmediğim kaldı:110:
-------------
inşalllah aksilik olmazsa yarın alıcaz hayatımmm:21::21:tamda gününü seçmişler pazar günüü bi çok tükan kapalı eminim pazartesiye kalıcak bu iş sinir oluyorum haaaaaaa:41:

Son düzenleme:

oh ne güzel elinin altında ağdacı varmiış ama ben utanırdım komşudan yaa,benimde ağda zamanım geldi parıldamam ilazım:21::21:

ya yazıştığın kişiler erkekse:110: emin misin karı olduklarından:110: kocan şüpelenmiyomu:110:

-------------
inşalllah aksilik olmazsa yarın alıcaz hayatımmm:21::21:tamda gününü seçmişler pazar günüü bi çok tükan kapalı eminim pazartesiye kalıcak bu iş sinir oluyorum haaaaaaa:41:

mobilyacıların çoğu pazarları açık olur :110:
kız puding de katkı maddesi var :20::20:
kakao nişasta süt kendi pudingini yapsana :63:

Son düzenleme:
kızzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
daha ilk senemde sobadan kurtuldummmmmmm:52::52::52::52:
doğalgaz için başvuru yaptık p.tesi günü peteklerimiz bağlanıyorrrrrrrr:52::52::52:
kocam dedi ki: hayatım sobanın üzerinde kestane yapma keyfini elinden alıyorum
artık kestaneyi dışardan pişmiş alırız kusura bakma:127:dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

beyaz kapılarımızzz, assos meşe parkelerimizzzzz, roma grisi duvarlarımızzzzzzz, tülllerimiz perdelerimiz , yeni kanepelerimizzzzzzzzz ve halıalrımızzzzzzzz batmıycak dediiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52:

hayalimi gerçekmiş gibi uyduruyum da çıkıyım didim:110:

delüüüüü:9::9::9::9::29:

Rabbim bizlere de büyüdüklerini göstersin ne güzel yaa :21::21: başakss kukuş derken :1::1::1: çatladım gülmekte ya :1::1::1:

Hemsom cok gecmis olsun abboowwww Allah bildigi gibi yapsin oyle dr larii :kkk:
marasta hangi dr gidiyon annem biraz sancin olur korkma :29:
sağol kuzucum sana adet oldum galiba demiştimya o günden beri kanamam gün gün arttı yaa dün çok köyüydüm seviç yaaaa ben hayatımda böle bi kanama görmedimmm valla allah nasıl biliyosa öle yapsın bu doktorları ben bişe demiyorum artık ramazana gidiyorum vatanda

oh ne güzel elinin altında ağdacı varmiış ama ben utanırdım komşudan yaa,benimde ağda zamanım geldi parıldamam ilazım:21::21:

bacaklarımı aldırdım canım sadece
koltuk altında yok benim tek tük
oda bu tarihleri takip ettim edeli 2-3 e düştü :12::12:

bazıları evinde tenceredağda yapıyor eline alıyoooo sakız gibi uzata uzata çıtırdatıyor ağdayı cart cart çekiyor beze felan hitiyaç duymadan

öylemi aldı komşu:39:

Rabbim bizlere de büyüdüklerini göstersin ne güzel yaa :21::21: başakss kukuş derken :1::1::1: çatladım gülmekte ya :1::1::1:
amin canım inşallahh
sağol kuzucum sana adet oldum galiba demiştimya o günden beri kanamam gün gün arttı yaa dün çok köyüydüm seviç yaaaa ben hayatımda böle bi kanama görmedimmm valla allah nasıl biliyosa öle yapsın bu doktorları ben bişe demiyorum artık ramazana gidiyorum vatanda

çok geçmiş olsun hayatım yaaa iyi bişe olmamış kızz
bırak ramazanı artık yaaa:19::19:
alpaslana git sen dinle beni o ramoya bende gittiydim:19:

:57: ege cikinde cüzgü ile cebelleştiği günlerde
soracam sana bunlarıı :25::25:
yok yok çok uzağa gitmiyim doduğunda
gaz sancıları tutacak ya krize girecek ağlayacak uyumaayacak
:27::27::27: android gibi gezersin sende :110:

ama benm bebekim uslu ve gazsız olcak:26:yani inaşşşalh yani heralde yani sanırsam:26:

nasılsınız ya ben hiç iyi değilim normal doğumdan sonra kürtaj yapmışlardı güya çok kötü kanamam var dün okulda heryeri batırdım rezil oldumm:25::25::25::25:kananama dayanamadım doktora gittim içerde parça var dedi iğne yaptı hap verdi dua edinde düşsün yoksa tekrar kürtaj yaaaa ben ne diyim ki bo dkotorlara:18::18::18::18::18:

cnm üzüldüm kötü olmuş yaaa:18::18:nası doktorlar öyleee:kkk::kkk:güya parça kalmadan temizlensin diyee kürtaj yapıyolaar:kkk:

he ya doktorda öle dedi sancın olur dedi dün ikindi gibi oldum iğneyi hapı en son 8 de aldım ama sensım falan olmadı daha ben anlamadım bu işi:43:
bekle canım olur,sancısı biraz sıkıntılıdır ama kürtajdan daha iyi inan..nefret ediyorum kürtajdan..

-------------

ilk girdiğim zamanlar benimkide aynı soruyu sormuştu zaten o yüzden kendi email,aresi ve kullanıcı adıyla girdim...kıskanç iştee..ama yaşananları anlatınca ikna oldu,tabi o beni hala pıhtılıların topikinde zannediyor..

neremi gördünkü bir kukuşum kalsın delüüü:60:

kız bula,bula pazar gününümü buldunuz inşaallah ta açıktır istediğin yerler:110:

ayy benmde bi arkadaşım düşük yapmştı kürtajla bebği aldılar içerde parça unutmuşlar bida kürtaj yaptılar takrar parça unutmuşlar:25::25::25::25::25:

sonrasını hatırlamıyorum

canım benmkini normal doğumla aldılar hemen arkasına kürtaj yaptılar 33 gün oldu kanamam durmadı işte parça kalmış geriler valla inşallah düşer sen hamilesin dua etde kürtaja gerek kalmasın:14::14::14::14::14:

ama benm bebekim uslu ve gazsız olcak:26:yani inaşşşalh yani heralde yani sanırsam:26:

:9::9::9::9::9::9:
$hihi.gif$100.gif

Back
X