Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ege sen şöyle kenarda dur bu sahneyi görme geri girersin anaın karnına
ne hemen kaçıyon kız öyle seni yirik diyemi korktun![]()
dumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn:113::113::113:demli ve kacak olsun
![]()
yelli yelli ne demekhemen dolduruyorum demli ve kaçak
dumaaannnn şaşırdım bebeamm yelli yellii:18::18:
sen ne yapıyon kız şimdi![]()
pudingimi yapıyım geliyomyaa şu mesajın altındaki reklamları ya kaldırın ya inceltin ne bu yaaa,yazdığımdan bişey anlamıyorum heee
![]()
dumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn:113::113::113:
yelli yelli ne demek
pudingimi yapıyım geliyom![]()
Merhaba hanımlar,uzun zamandır yazamadım evin tadilatı,ülser,klomen derken zaman bulamadımsize güzel haberler vericem derken dün dünyam başıma yıkıldı...bhcg değerim 103 çıktı dünyalar benim oldu lekelenmem var diye doktor progestan verdi iki gün sonra tekrar bakıcaz dedi ama dün değerim düştü:''''''((((ilk klomen kullanmamda işe yaradı derken bu sonuç beni bitirdi sanki:'''''((((doktor normal adete dönecek ve atılacak dedi perşembede tekrar bhcg ye bakılacakmış eğer artış olursa dış gebelige döner dedi
(((bende henüz regl falan yok lekelenme devam ediyor sadece okadar bu üzüntümün üstüne dış gebelikte eklenmez umarım fikri olan varmı bu konuda??
çok geçmiş olsun canım eğer değer çok düşmüşse kimyasal gebelik geçiriyorsun yani adetle atarsın...ama dış gebelik değildir merak etme..
Teşekkürler...65'e düştü doktor yükselebilir dedi sıfırlanmasını takip edecekmiş fakat adetimde gelmedi henüz niye gelmiyor anlamıyorum şimdide korku sardı beni acaba yükseliyormu diye...
3 sene uğraştım sonuç bu oldu((
:101:birisimi çaldırdı seni kendilindenmi geldin![]()
yookk sadece nefesim daralıyor onumu hissettin acabapudingmi yapıyon sen,iyi bağalım hadi yapta gel ben burda olurmuyum bilmem
yerlinin r sizi
hayırdır senin canın sıkkın gibi birden içime öyle doğdu![]()
kızlarrrrrrrrrrr bu sevinçten çıkmıııııııııışşşşşşşşşşşşş:118::118::118::118::118::118::118:
maaşallah pek tatlııııııııııı![]()
soba üzerinde kestane yapcam ben bu kışşşşşşşşş![]()
deli kari cook seviniyordumkii kursagimda kaldi
deli catlak patlak
![]()
bu kadar yorgunluğun üzerine insan ağda yaparmı yahuKizlar oglumun odasini bizim gardolaplari tertemiz yerlestirdim
yazliklari kisliklari ayirdim kuculen ve giyilmeyen kiyafetleri
isine yarayanlara verilmek uzere paketledik evi supurdum
sildim toz aldim pazara gittim aksama makarna yapacaktim
fakat pazarda tazecik dolmaliklari gorunce dayanamadim
eve geldim hemen kabak biber ve patlican 3 lusunu doldurdum
attim ocaga . aldiklarimi yerlestirdim yimeemizii yidikk
bulasiklari dizdim cay yapiyom bide dusa girebilirsem
agda ve utu yetismedi bizim gardolap cok oyaladi beni
![]()
annammm çok datluymuş ALLAHIM esirgesinmaaşşallah erkeke
![]()
lekelenmen başladıysa gelir canım..zannetmiyorum yükseleceğini...
üzme kendini hepimiz neler yaşıyoruz ama vardır RABBİM in bir bildiği hayırlısı canım,inşaallah hemen arkasına tekrar hamile kalırsın![]()
:101:
yookk sadece nefesim daralıyor onumu hissettin acaba![]()
sen şu halısına oje dökülen hatunsunnnnnnn![]()
sen görmemiştin sanırım geçmişte kalmş geri çıkarttım pek tatlı kızzzzzzzz
hiç anasına çekmemiş![]()