• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hissederim ben:21::21:

kız diğer topikte bir arkadaşımız vardı onun yüzünü görmeden ismen rüyamda gördüm bir hafta içinde hamile haberini aldık dumanda şahittir... bütün rüyalarım çıkar benim bazen bu durumdan hiç hoşlanmıyorum...

abooovv müneccim bişiyimi yidinki:18::18:

yoksam ermişmisin

pek hoş bi huy değil evet:1::1:

kocan yokmu evde:110:

inş canım...Lekelenmem vardı zaten progestan vermişti dün bıraktırdı neyse yarında bekleyeyim olmadı baktıracam yine hayırlısı dediğin gibi vardır bir bildiği ama nasılda hazırız anneliğe bir günde nasılda alıştım anlatamam ne kesesini gördüm ne kalp atışı ama çok kötü oldu allah beterinden korusun herkesi...

progestandan gecikmiştir canım ozaman....amiin kuzum,inşaallah en hayırlı zamanda gelir bebeğin..

çağrıııııııı atıyom çağrıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

gfelsene kadın:36::36::36:
:110::110::110:
abooovv müneccim bişiyimi yidinki:18::18:

yoksam ermişmisin

pek hoş bi huy değil evet:1::1:

kocan yokmu evde:110:

çevremdekler ecuk öyle der:101:

evde film izliyor:110:

pudingini yaptınmı:110:

:1::1::1::1::1::1::110:

dumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn:113::113::113:

yelli yelli ne demek:110:

pudingimi yapıyım geliyom:110:
:63:
birisimi çaldırdı seni kendilindenmi geldin:110::110:
:29:
kızlarrrrrrrrrrr bu sevinçten çıkmıııııııııışşşşşşşşşşşşş:110::118::118::118::118::118::118::118:

maaşallah pek tatlııııııııııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maasallah yanaklarini yiriiimmmm karabocugummmm
sen görmemiştin sanırım geçmişte kalmş geri çıkarttım pek tatlı kızzzzzzzz:21::21::21::21::nazar::nazar::nazar:

hiç anasına çekmemiş:110:
:101: bide babasina sor :110:
çağrıııııııı atıyom çağrıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

gfelsene kadın:36::36::36:

:63::63:

kız seni nerden hatırladım biliyomusun
o halı ile ilgili mesajımı beğenmişsin şu an onu gördüm yoksa unutmuştum ben seniiiiiii:9::9::9::9:
yolunumu şaşırdın geldin:21::21::21::21:

tribünlere oynama:kkk::kkk::kkk:

datlu tabiiii:110::125:

nasılsınız ya ben hiç iyi değilim normal doğumdan sonra kürtaj yapmışlardı güya çok kötü kanamam var dün okulda heryeri batırdım rezil oldumm:25::25::25::25:kananama dayanamadım doktora gittim içerde parça var dedi iğne yaptı hap verdi dua edinde düşsün yoksa tekrar kürtaj yaaaa ben ne diyim ki bo dkotorlara:18::18::18::18::18:

kız seni nerden hatırladım biliyomusun
o halı ile ilgili mesajımı beğenmişsin şu an onu gördüm yoksa unutmuştum ben seniiiiiii:9::9::9::9:
yolunumu şaşırdın geldin:21::21::21::21:

tribünlere oynama:kkk::kkk::kkk:

Yok canım yolumu şaşırmadım birsürü şey yaşadım yaşıyorum da pek yazamadım sadece neyse ağrım var biraz uzanıcam :((

nasılsınız ya ben hiç iyi değilim normal doğumdan sonra kürtaj yapmışlardı güya çok kötü kanamam var dün okulda heryeri batırdım rezil oldumm:25::25::25::25:kananama dayanamadım doktora gittim içerde parça var dedi iğne yaptı hap verdi dua edinde düşsün yoksa tekrar kürtaj yaaaa ben ne diyim ki bo dkotorlara:18::18::18::18::18:

ah canım yaa zaten içerde parça kalırsa kanama kesilmez..benimde bir tanesinde öyle olmuştu,çok geçmiş olsun bende o doktorlara öyle bir doluyumuki..ama merak etme hapla ve iğneyle düşer biraz sancın olur ama..

Hemsom cok gecmis olsun abboowwww Allah bildigi gibi yapsin oyle dr larii :kkk:
marasta hangi dr gidiyon annem biraz sancin olur korkma :29:

ayy benmde bi arkadaşım düşük yapmştı kürtajla bebği aldılar içerde parça unutmuşlar bida kürtaj yaptılar takrar parça unutmuşlar:25::25::25::25::25:

sonrasını hatırlamıyorum

biraz önce gördüğümüz bebiş :nazar: şimdi çizgu çalışması mı yapıyor sevinç :44::44::44:

Back
X