• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inş canım...Lekelenmem vardı zaten progestan vermişti dün bıraktırdı neyse yarında bekleyeyim olmadı baktıracam yine hayırlısı dediğin gibi vardır bir bildiği ama nasılda hazırız anneliğe bir günde nasılda alıştım anlatamam ne kesesini gördüm ne kalp atışı ama çok kötü oldu allah beterinden korusun herkesi...

ah canım yaa üzülme keşke hemen test yapıpta öğrenmeseydin böyle durumlarda erken öğrenmek kötü oluyo bekleseydin keşke biraz :20: neyse canım üzülme hamiş kalabiliyosun nasılsa :34: kendiliğindende gidiyor bir sorun olmaz korkma :34: artıkın darısı gelecek aya inşallaaaah darısı başına canım :16:

nasılsınız ya ben hiç iyi değilim normal doğumdan sonra kürtaj yapmışlardı güya çok kötü kanamam var dün okulda heryeri batırdım rezil oldumm:25::25::25::25:kananama dayanamadım doktora gittim içerde parça var dedi iğne yaptı hap verdi dua edinde düşsün yoksa tekrar kürtaj yaaaa ben ne diyim ki bo dkotorlara:18::18::18::18::18:

hiiih okuldamııııı :52::30: batırdınmı heryerii ay rezil olmuşun kıyamam yaaa :38: çok geçmiş olsun canım yaa inşallah kendiiğinden giderde kürtaja gerek kalmaz :18: inşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın canım sende yaa darısı başınaa :16::16::21:

iyim bende kocişi bekliyorum yatmak için:31: valla herhalde herkes çalışmada suan:1:

kocişin evdemi yok canım? :26: yoksa tv falan izliyoda onun bitmesinimi bekliyon sende :1: çalışsınlar çalışsınlar boş duranı allah sevmez :9: hem çoğalcaz dahada çalışmaları lazım :23::9::32:

kocişin evdemi yok canım? :26: yoksa tv falan izliyoda onun bitmesinimi bekliyon sende :1: çalışsınlar çalışsınlar boş duranı allah sevmez :9: hem çoğalcaz dahada çalışmaları lazım :23::9::32:

dimi yaa çalışmadan olmaz:34: ee sen napıyosun tatil bitti mutlumusun evine döndüğün için:)

ivet ama soğumuş buralar yaaa sobayı yaktık artık akşam zar zorda olsa :26:

uff o kadar soğuduysa kış zor geçecek demek oralarda...aman dikkat et kendine bebişine,ayaklarını filan sıcacık tutmaya çalış..

canım çok uykum geldi çıkıyorum ben iyi geceler yarın görüşürüz ..

mobilyacıların çoğu pazarları açık olur :110:
kız puding de katkı maddesi var :20::20:
kakao nişasta süt kendi pudingini yapsana :63:

hiç yaaa bu karıdan bi cacık olmaz :9: tutmuş hazır şeyler kullanıyoo :30: bu kesin hazır çorba neyimde yapıyodur :20::19: ben hazır olarak bitek et suyu tablet kullanırdım lezzet versin diye artıın onu bilem kullanmıyoom :19: kız o pudingin vaniyalısını yapsın hatta içine damla sakızıda süper oluyo :56: kakao bozar tadını yada çikolatalısı için çikolata kullansın öle daha güsel olur :1:

uff o kadar soğuduysa kış zor geçecek demek oralarda...aman dikkat et kendine bebişine,ayaklarını filan sıcacık tutmaya çalış..

canım çok uykum geldi çıkıyorum ben iyi geceler yarın görüşürüz ..

çorap üstüne patik giydim canım zaten :1: zor geçmezmi yaa hemde nasıl zor geçiyomuş yollar bilem günlerce kapanabiliyomuş, sular desen şimdiden buz gibi, sık sık kışın elektrikler gidip uzuunca süre gelmediği oluyomuş b.ku yedik anlıycağın :18::17: tamam canım bende başladım zaten esnemeye çok öpüyorum canım iyi uykular tatlı rüyalar rüyamızdada küçük meleklerimizi görürüz inşallah :16: hoşçakaaal :3::21:

evet kukuş:17::17::17:

kimileri pasta der
kimileri pamuk
kimileri kutu
kimileri cükko
kimileride kukuş:17::17::17:

neey cükkomuu nerenizden uyduruyonuz bunları yaaa :60: hadi pamukla kutuyu duydum hatta fıstıkda deniyo oraya fıstığını temizliyelim gibisinden :9: kukuşuda sizden biliyom öle yaani ama cükkoyu ilk kez duydum :53:

canım benmkini normal doğumla aldılar hemen arkasına kürtaj yaptılar 33 gün oldu kanamam durmadı işte parça kalmış geriler valla inşallah düşer sen hamilesin dua etde kürtaja gerek kalmasın:14::14::14::14::14:

neey ay bide doğumdamı yaptırdılaar :30::53: resmen eziyet yaaa :18::18::17: ne kadarlıktıki peki bebişiiinde doğurttular canım? :18::26:

Huu huuu noolmuş bu topiğe yaa bensiz sakinleşmiş iyiceneee :9: ben olmayınca gelen pek olmuyo herhalde :9::12:
:19: sen oyle zannet yoklugunda yuzlerce sayfa atladikkkk :63::63:
ivet ama soğumuş buralar yaaa sobayı yaktık artık akşam zar zorda olsa :26:

ilk kazazedeyi verdikmi:25: bizde klima ve ufoyla idare ediyok
aksamlari soguk oluyor soba isimiz haftaya kaldi :25:

arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz bende hamile kalmaya çalışıyorum ama daha 3 ayım var histereskopi oldum ve beklemedeyim.konu başlığınız çok hoşuma gitti ve yazmak istedim öğretmenim 1buçuk senedir evliyim 2 defa kürtaj oldum ve kalp şeklinde rahmim vardı cuma günü ameliyat oldum şimdi hamile kalacağım günü bekliyorum

merhaba arkadaslar ben dün kayıt oldum ve ılk defa yazıorum.nasıl nereye yazıorum onu daha tam olarak bılmıorum ama dogru yazıorumdur ınsallah...ben gecen yıl 10 aralıkta 4 haftalık bebegım gelısmemıs ve kürtaj olmustum.aradan 10 bucuk ay gectı ve hıc korunmamıza ragmen hamıs olamadım.benım adetımın 3 günüydü dün ve doktorumm gel demıstı gıttım.cocuk tedavısıne baslayalımmı dedı evet dedım ve serephone 5gün boyunca sabah aksam kullan gel dedıı.kafama cok takılıodu acaba benım bebısım olmıcakmı dıye ıyıkı bu sayfayı buldum.bleenım gıbı olupta serephone kullanıp hamıs olan varmı

:110: biz olmasak o hec bise :110::110:
kıskanç elekçi maymuş:110::110::110:

hiç yaaa bu karıdan bi cacık olmaz :9: tutmuş hazır şeyler kullanıyoo :30: bu kesin hazır çorba neyimde yapıyodur :20::19: ben hazır olarak bitek et suyu tablet kullanırdım lezzet versin diye artıın onu bilem kullanmıyoom :19: kız o pudingin vaniyalısını yapsın hatta içine damla sakızıda süper oluyo :56: kakao bozar tadını yada çikolatalısı için çikolata kullansın öle daha güsel olur :1:
:63::63::63:

Son düzenleme:
arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz bende hamile kalmaya çalışıyorum ama daha 3 ayım var histereskopi oldum ve beklemedeyim.konu başlığınız çok hoşuma gitti ve yazmak istedim öğretmenim 1buçuk senedir evliyim 2 defa kürtaj oldum ve kalp şeklinde rahmim vardı cuma günü ameliyat oldum şimdi hamile kalacağım günü bekliyorum
abovvv bu nası nick bööle:30::30::30:giriş yaparken zor olmuyomu:25::25::25:

hoş geldiniz hocam:42::42:
inşalllah bebeğiniz çok bekletmez:emir_bebek:devamlı burda görmek isteriz sizi:16:
merhaba arkadaslar ben dün kayıt oldum ve ılk defa yazıorum.nasıl nereye yazıorum onu daha tam olarak bılmıorum ama dogru yazıorumdur ınsallah...ben gecen yıl 10 aralıkta 4 haftalık bebegım gelısmemıs ve kürtaj olmustum.aradan 10 bucuk ay gectı ve hıc korunmamıza ragmen hamıs olamadım.benım adetımın 3 günüydü dün ve doktorumm gel demıstı gıttım.cocuk tedavısıne baslayalımmı dedı evet dedım ve serephone 5gün boyunca sabah aksam kullan gel dedıı.kafama cok takılıodu acaba benım bebısım olmıcakmı dıye ıyıkı bu sayfayı buldum.bleenım gıbı olupta serephone kullanıp hamıs olan varmı
serephone klomenin muadilimi oluyor hayatım:26::26::26::26::26:

Hyırlı sabaklar kukuşlulaaaaaarrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92:

Kocişlerin koynunda hepsiiiiiiiiiiiii:30::30::30::30::30::30::30:

Bi nazo ve ben değilim:21::21::21::21:

Bizimkilerde yarın izinli:63::63:

Basak senun heruf ne o oyle erken erken geliiiii
bizimkiler markete ekmeee gittiii bende karilara bakim didim :63:
yimekten sonra oglumu parka goturecezz :21:
kanepeye ni zaman bakacan :110::110:
iki kanepe 2 berjer aldir :110: servis sehbasinida alsinlar :110:

gunaydinnnnnnnn millet!

Guzel bir pazar gunu diliyorum