• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basak bu ege senin kopyan olacak agzi kocaman ayni sen :63:
sevinc teyzesinden 100 tefriciye ekle yaz okudum
Allah kabul etsin meryem suresini kendin okuyacan

aynen yaaaa hatun bi kere geldi topikimze kalıcı bi eser bıraktı haberi yok:42::42::42::42::42:
evet adaına bişeymi dikseydik:9::9:
:60::60: bayilazammmm

:60: 33 e girdim 7 seneye girdim evleneli 6 yasinda oglum var :63:

:3::3:

yokkkkk vazgecmekkkkkkk

:19: sil o zaman beni benim sabit topikim var :63:

heee parti vaaarrrr :21: bayramin 2. gunu :21::21:
evet vazgeçmiyoruzz:13::2:
:29::29: topraaammmm hayirlisi Rabbim cok buyuk coookkkk :29:
evet canım RABBİM çok büyük ve yaşatttıklarında mutlaka vardır bir hayır..
dogru dıyosun ablacm ablacm dedım dıye kızmdadın ınsallah.. allah kalbımıze gore verır ınsallah bunada sukur

yok kuzum kızmam,başakmıyım ben sizin yaşlarınızda kızkardeşim var benim ve bekar hatırlatırım:29:

Basak msj hakkin varsa nazoya msj at sorr kac fatiha kalmii bayrama kadar bitirek diyoduuu :63:

evet biz topikçe o işe çarpışmak diyoruz,halvetten çarpışmaya terfi etti yani:9::9::2:
:60: :60: koptum yaa:1:
:18::18::18::18::18:
yok annem neden şirk koşmak olsun muradına erdiğinde ahd ettiğin şeyi yapcaksın inşallah

kahkaha attığına göre biliyosun sen bu işiiiiii:130::130::130:

hoş geldn kuzum:38::38::38::38::38::38:

bence çokta güzel olduuuuuuuuuu bizden olmayan anlamıyor:9:
:8::8::8:
kedicik sen nasıl kk pro üyesi oldun
kaç binlira ödedin doğru söyle:51::51::51::51::51::51::51::51::51:
nakitmi kartmı tek çekimmii taksitmi senetmi keş paramıııııı:47:
Ben kk pro üyesi olamk için http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html burdaki ptt hesabına 35 tl para yatırdım. 3 gun içinde kk pro oldum kartta sonradan geldi nakit yani ama bankada oluyor
bende pro olcam ya ıkı sattr sana msj atıom 10 dakıkada bır dıyo eklemedn kuzum hala beklıom..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html:54:

nasl havalı kız nesı varms fazla ben proyu bıle yenı gordm du olım bnde barı neyse :)
havalı gibi geliyo bana:26:
Hee ic cikoyu sis sonra rezene ic akillim hemde sut yapar :110:

ewet yaaaaa :60: cok iyi hatirliyom o msji :1:

bendd alacam 30 tl mis kocam delimisin didi :63:
rezene mi:120: tatlı bişi yokmu:19:

kıcan anlamş deli olduğunu:63:
kız o iş paraylamı oluyormuş ne gibi bir özelliğin oluyo o zaman:51::2:

sahlep ,süt içebilirsin,aslında bir sürü bitkiler var ama sen hamilesin diye ikisini yazdım ne olur ne olmaz:31:

tamada ne gösterdin :110:
tamam kuzum okurum:29: senin adına niyet edecem dimi başak mı gerçekte adın:110::2:
sahlep olabilir:28:

he kız parayla tabiii sen neyle sandın. ben bi ara hanımhanımcık olmakla alakalı sanıyodum
1senedir kknın hanım hanımcık üğyesyim hiç bi halt olamadım:27:

essahtan adım başak tatlım:101:

ayy resm gitmiş ahanda buuuuuu[
Basak hbr vermeden kactim kocam pat diye geldi sacimi kestirdigimden hbri yoktu
sok oldu cok begendi :21::21: askim kocaaaaaaammm :21:
:110:
korktu belkide adammmmmm:30::30::30::30::30:

Son düzenleme:

yok kuzum kızmam,başakmıyım ben sizin yaşlarınızda kızkardeşim var benim ve bekar hatırlatırım:29:

ahh ahh bnde unı bıtrdm ewde oturuom kardesınde okuodur kesın :)

:29: canim topraaaaammmm
çok mu kısa kestirdin topraammm koyda görekk:21::21:

Heee kusacik zatiii omuzlarime gelmiyordu kulak arkasi
cok yakisikli oldum :1::1: hee bir ara koyayin resim

Basak bu ege senin kopyan olacak agzi kocaman ayni sen :63:
sevinc teyzesinden 100 tefriciye ekle yaz okudum
Allah kabul etsin meryem suresini kendin okuyacan
ne ara gördün akdın resmi yeni kotdum. babasının ağzı kocaman benm diil:19:

ne ara okudun kadın:53::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::42::42::42::42::42::42::42::42:
Basak msj hakkin varsa nazoya msj at sorr kac fatiha kalmii bayrama kadar bitirek diyoduuu :63:

benm msj hakkım hep olur sorarık:110:

:60: :60: koptum yaa:1:

:18::18::18::18::18:

:8::8::8:

Ben kk pro üyesi olamk için http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html burdaki ptt hesabına 35 tl para yatırdım. 3 gun içinde kk pro oldum kartta sonradan geldi nakit yani ama bankada oluyor

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html:54:
güzel dimiii:9::9:ne artısı oluyo ki bu üyeliğin:26:
havalı gibi geliyo bana:26:
rezene mi:120: tatlı bişi yokmu:19:

kıcan anlamş deli olduğunu:63:

sahlep olabilir:28:

he kız parayla tabiii sen neyle sandın. ben bi ara hanımhanımcık olmakla alakalı sanıyodum
1senedir kknın hanım hanımcık üğyesyim hiç bi halt olamadım:27:

essahtan adım başak tatlım:101:

ayy resm gitmiş ahanda buuuuuuEki Görüntüle 538987

:110:
korktu belkide adammmmmm:30::30::30::30::30:
aayyyy egemii buuuu maaşşallahhh:nazar::nazar:kız bu niye üzgün gibi durmuş yisinler sarkık dudoşu:54::54:
ne bileyim bende mesaj sayısıyla falan alakalı bişey sandım,anam herşey para bu memelekette yaa,hanım hanımcıkla alakalı olsaydı bana verirlerdi:21::21:

aayyyy egemii buuuu maaşşallahhh:nazar::nazar:kız bu niye üzgün gibi durmuş yisinler sarkık dudoşu:54::54:
ne bileyim bende mesaj sayısıyla falan alakalı bişey sandım,anam herşey para bu memelekette yaa,hanım hanımcıkla alakalı olsaydı bana verirlerdi:21::21:

kedıcık kartı neye yarıo kı .)
Proffilinin renkli renkli yapabiliyorsun istdiğn renge felan Özel mesaj atarken 10dk kuralı yok ne bilim bunalar yani:52::52:

ahh ahh bnde unı bıtrdm ewde oturuom kardesınde okuodur kesın :)
evet canım okulunu bitirdi ama maalesef benim annem 2 yıl önce felçlik geçirdi o yüzden ben ve kızkardeşim bir çok işimizi hayat planlarımızı bile ona göre ayarlamak zorunda kaldık..ikimiz ilgileniyoruz,oda o yüzden şimdilik evde hayatta en önemli şey sizin ve sevdiklerinizin sağlığı bunu sakın unutmayın..

:29: canim topraaaaammmm

Heee kusacik zatiii omuzlarime gelmiyordu kulak arkasi
cok yakisikli oldum :1::1: hee bir ara koyayin resim

tamam beklicez meraklaa:29::29::29:

bence hava dışında bi artısı olmuyo:21::21:ama tams evince göre her dakka msj atıyosun üyelere:110:
------------
daha 6 aylıklı teyzesi orda gözlerini ağzını falan kımıldatmıyordu öylece duruyodu. benm abimin dudakları böyle salllama dudak sanırım abime benzemiş:1::1::1:
--------------
bence de hanımhanımcık olarak sana yada nazoya yada sara ya veririlerdi

sevince ne veririlerdi acaba:22:

face e koyar beydağlı kuzum sen göremezsinki:50:
tamamm görmem bende benim face im yok:59:
kızlar basım agrıyo sureklı kusacakmısım gıbı cok mıde bulantım varrr nasıl gecer:27::27::27::27::27::27:
ne olduki kız dur bişey içme yaa belki bişey vardır belli olmaz kuzum nane falan içme sakın:2:
Proffilinin renkli renkli yapabiliyorsun istdiğn renge felan Özel mesaj atarken 10dk kuralı yok ne bilim bunalar yani:52::52:

çok ta bişeyi yokmuş :2::2:

Back
X