Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet adaına bişeymi dikseydikaynen yaaaa hatun bi kere geldi topikimze kalıcı bi eser bıraktı haberi yok![]()
evet vazgeçmiyoruzz:13::2:bayilazammmm
33 e girdim 7 seneye girdim evleneli 6 yasinda oglum var
yokkkkk vazgecmekkkkkkk
sil o zaman beni benim sabit topikim var
heee parti vaaarrrrbayramin 2. gunu
![]()
evet canım RABBİM çok büyük ve yaşatttıklarında mutlaka vardır bir hayır..topraaammmm hayirlisi Rabbim cok buyuk coookkkk
![]()
dogru dıyosun ablacm ablacm dedım dıye kızmdadın ınsallah.. allah kalbımıze gore verır ınsallah bunada sukur
Basak hbr vermeden kactim kocam pat diye geldi sacimi kestirdigimden hbri yoktu
sok oldu cok begendiaskim kocaaaaaaammm
![]()
evet biz topikçe o işe çarpışmak diyoruz,halvetten çarpışmaya terfi etti yani:2:
:18::18::18::18::18:
yok annem neden şirk koşmak olsun muradına erdiğinde ahd ettiğin şeyi yapcaksın inşallah
kahkaha attığına göre biliyosun sen bu işiiiiii:130::130::130:
hoş geldn kuzum
bence çokta güzel olduuuuuuuuuu bizden olmayan anlamıyor![]()
Ben kk pro üyesi olamk için http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html burdaki ptt hesabına 35 tl para yatırdım. 3 gun içinde kk pro oldum kartta sonradan geldi nakit yani ama bankada oluyorkedicik sen nasıl kk pro üyesi oldun
kaç binlira ödedin doğru söyle
nakitmi kartmı tek çekimmii taksitmi senetmi keş paramıııııı![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.htmlbende pro olcam ya ıkı sattr sana msj atıom 10 dakıkada bır dıyo eklemedn kuzum hala beklıom..
havalı gibi geliyo bana:26:nasl havalı kız nesı varms fazla ben proyu bıle yenı gordm du olım bnde barı neyse :)
rezene mi:120: tatlı bişi yokmuHee ic cikoyu sis sonra rezene ic akillim hemde sut yapar
ewet yaaaaacok iyi hatirliyom o msji
bendd alacam 30 tl mis kocam delimisin didi![]()
sahlep olabilirkız o iş paraylamı oluyormuş ne gibi bir özelliğin oluyo o zaman:2:
sahlep ,süt içebilirsin,aslında bir sürü bitkiler var ama sen hamilesin diye ikisini yazdım ne olur ne olmaz
tamada ne gösterdin
tamam kuzum okurumsenin adına niyet edecem dimi başak mı gerçekte adın
:2:
Basak hbr vermeden kactim kocam pat diye geldi sacimi kestirdigimden hbri yoktu
sok oldu cok begendiaskim kocaaaaaaammm
![]()
evet adaına bişeymi dikseydik
evet vazgeçmiyoruzz:13::2:
evet canım RABBİM çok büyük ve yaşatttıklarında mutlaka vardır bir hayır..
yok kuzum kızmam,başakmıyım ben sizin yaşlarınızda kızkardeşim var benim ve bekar hatırlatırım![]()
evet adaına bişeymi dikseydik
evet vazgeçmiyoruzz:13::2:
evet canım RABBİM çok büyük ve yaşatttıklarında mutlaka vardır bir hayır..
yok kuzum kızmam,başakmıyım ben sizin yaşlarınızda kızkardeşim var benim ve bekar hatırlatırım![]()
çok mu kısa kestirdin topraammm koyda görekk![]()
canim topraaaaammmm
Heee kusacik zatiii omuzlarime gelmiyordu kulak arkasi
cok yakisikli oldumhee bir ara koyayin resim
Basak msj hakkin varsa nazoya msj at sorr kac fatiha kalmii bayrama kadar bitirek diyoduuu![]()
ne ara gördün akdın resmi yeni kotdum. babasının ağzı kocaman benm diilBasak bu ege senin kopyan olacak agzi kocaman ayni sen
sevinc teyzesinden 100 tefriciye ekle yaz okudum
Allah kabul etsin meryem suresini kendin okuyacan
Basak msj hakkin varsa nazoya msj at sorr kac fatiha kalmii bayrama kadar bitirek diyoduuu![]()
evet cnm ben artık kımseyı duymurum cok takıyodum bı ara evden dısarı cıkmıyodum sımdı nasıp dıyorumm herseyın hayırısı vaktı zmanı gelınce nasılsa olur![]()
güzel dimiii![]()
koptum yaa
Ben kk pro üyesi olamk için http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html burdaki ptt hesabına 35 tl para yatırdım. 3 gun içinde kk pro oldum kartta sonradan geldi nakit yani ama bankada oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html![]()
aayyyy egemii buuuu maaşşallahhhhavalı gibi geliyo bana:26:
rezene mi:120: tatlı bişi yokmu
kıcan anlamş deli olduğunu
sahlep olabilir
he kız parayla tabiii sen neyle sandın. ben bi ara hanımhanımcık olmakla alakalı sanıyodum
1senedir kknın hanım hanımcık üğyesyim hiç bi halt olamadım
essahtan adım başak tatlım:101:
ayy resm gitmiş ahanda buuuuuuEki Görüntüle 538987
korktu belkide adammmmmm![]()
![]()
koptum yaa
Ben kk pro üyesi olamk için http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html burdaki ptt hesabına 35 tl para yatırdım. 3 gun içinde kk pro oldum kartta sonradan geldi nakit yani ama bankada oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html![]()
canim topraaaaammmm
güzel dimiiine artısı oluyo ki bu üyeliğin:26:
aayyyy egemii buuuu maaşşallahhhkız bu niye üzgün gibi durmuş yisinler sarkık dudoşu
ne bileyim bende mesaj sayısıyla falan alakalı bişey sandım,anam herşey para bu memelekette yaa,hanım hanımcıkla alakalı olsaydı bana verirlerdi![]()
Proffilinin renkli renkli yapabiliyorsun istdiğn renge felan Özel mesaj atarken 10dk kuralı yok ne bilim bunalar yanikedıcık kartı neye yarıo kı .)
evet canım okulunu bitirdi ama maalesef benim annem 2 yıl önce felçlik geçirdi o yüzden ben ve kızkardeşim bir çok işimizi hayat planlarımızı bile ona göre ayarlamak zorunda kaldık..ikimiz ilgileniyoruz,oda o yüzden şimdilik evde hayatta en önemli şey sizin ve sevdiklerinizin sağlığı bunu sakın unutmayın..ahh ahh bnde unı bıtrdm ewde oturuom kardesınde okuodur kesın :)
canim topraaaaammmm
güzel dimiiine artısı oluyo ki bu üyeliğin:26:
aayyyy egemii buuuu maaşşallahhhkız bu niye üzgün gibi durmuş yisinler sarkık dudoşu
ne bileyim bende mesaj sayısıyla falan alakalı bişey sandım,anam herşey para bu memelekette yaa,hanım hanımcıkla alakalı olsaydı bana verirlerdi![]()
tamamm görmem bende benim face im yokface e koyar beydağlı kuzum sen göremezsinki![]()
ne olduki kız dur bişey içme yaa belki bişey vardır belli olmaz kuzum nane falan içme sakın:2:kızlar basım agrıyo sureklı kusacakmısım gıbı cok mıde bulantım varrr nasıl gecer![]()
Proffilinin renkli renkli yapabiliyorsun istdiğn renge felan Özel mesaj atarken 10dk kuralı yok ne bilim bunalar yani![]()