• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gunaydın kızlarr:16::16::16::16:

basakk erosla yazdıgım yazıyo gormedınmı cvp goremedım:27::27:

cımcem sımdık sacımı basımaı yapcamm dugune gıtcemmm bırazdan:21::21::21::21:

benimde 29 haftalık oldu canım....ultrasona göre bizde 1 hafta önden gidiyoruz:nazar::nazar: insan duyunca mutlu oluyo dimee böyle şeyleri:16: valla bazen kuduruyo kızım böyle karnım dalgalanıyo inip kalkıyo:1: ama çok tatlı onu izlemek, hareketsiz kaldığı günler özlüyorum o kadar alıştırdı kendine zilli kız:43:Allahım herkese yaşatsın bunu şimdiden dünyanın en güzel şeyi bu gibi geliyo birde doğsun doyamam sanırım...
ben gelirim:110:

ayyyy sanki çok yaşlı hatun:16:

ay ben hayla hissedemedim yaaa çok sabırsızlanıyooom :18::18::26: sen ne zaman hissetmeye başlamıştın pekii? :26::44: darısı benimde başıma inşallah tez zamanda yaaa :16::16:

:21: yeterim dimi :21:

heee olmadi arar ogrenirik kocan azarlamazsa :19::63:
yok kadın merak etme kocam azarlamaz hatta ben müsait olmadığım zamanlarda kocam kendisi rapor verir:60:
inşallah ama sen giremesende ben senden haber alırım yinede telefon numaranı değiştirmezsen tabi

amiiiin
değiştirirsem nomu veririm aşk olsun ayol:102:

Son düzenleme:
Basak haftaya dogurursun artik 37+1=38 :1:
nazoooooooo şu kadına bişi sööle benden büyük diye bişi diyemiyommmm:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:
benimkide gelir heran sen çıkacaksın heralde sana iyi gecelr tatlı rüyalar
unutmadan 150 tane tefriciye okudum sana eklersin ne kadar kaldı sayı doğurmadan bitirelim
çok sağol nazocummmm:46::46:1000tane falan kaldı sanırsam ama sizede zahmet vermek istemiyorum
sen fatihanı oku:38:

gunaydın kızlarr:16::16::16::16:

basakk erosla yazdıgım yazıyo gormedınmı cvp goremedım:27::27:

cımcem sımdık sacımı basımaı yapcamm dugune gıtcemmm bırazdan:21::21::21::21:

kızz sen geçmişi okumazsın diye bişi yazmdadım:9:
evet cnm sen atrkadaşlık yollama dedin ama iyiki yollmşım pşman değilim baksana haber verme fırsatı olduğu halde haber vermiyormş hanfendi
öğrenmş olduk amacını

Son düzenleme:
herkes rapor veriyo ya bende vereyim bakim:110:

şu anda keyif çayımı içiyorum,içtikten sonra

evi süpürecem,silecem

heryerin tozunu alacam,balkonu ve girişi yıkıcam

tuvalet,banyo ve lavabo,yıkanacak
ütüde var onu erteleyebilirim hiç sevmiyom:63:
çamaşır yıkıyacam,serecem

arada su içerim,wc ye giderim,bişeyler dıkınırım,otururum kalkarım:110:
yaparım bişeyler işte ay yeter yazdım uzun yazmak bana göre bişey deeell:110:
ayy ne güzell çok hoşuma gitti özendm
öyle özledimdi doya doya iş yapmayı:69:
kolay gelsin:16:

dün gece 2 di yattıgımda :53:eve perişan bir halde geldim eşim sag olsun yatırdı beni okadar yorulmuşumki yürüyüşe bile gidemedim birazdanda kız tarafına gidilicek karşıya yemek var allah var ordan kaçta gelirin gene 2 geçer yatmam dügün yemegi var allah bilir ne kadar yorulucem pazarada gidemedim artık marketten alıcam ne yapayım sizlere diyeyimde çıkayım dedim yarında dügün var dün koca bir tepsi ıspanaklı börek yapttım eşim istedi diye eşimin halası kızları geldi onları doyurdum eşimi doyurdum kınaya gittik çurcuna şamatayla geçti amcamın ogluda kınadaydı damat hep oynadı millet dedi eski köye yeni adet getiriyolar ne işi var o çocugun burda dediler yavrum birde yakışılıklı olmuştu hep der anacım 2 ci annemde sensin diye yengesinin birtanesi pazar günüde dügün var anam millette gelicek doyurucez anacum ben nepicam hayırlısıyla şu pazar gününüde bir geçirseydim kendinize iyi bakın bugün ve yarın yürümicem pazartesi yürüyüşe devam yürüyüşe gidince işşallah aletlerede binicem kendimi aştım okadar ugraştım kaçamak yapmadım 77 göremedim inanın kendimi aştım ben sonra görüşürz evleri temizlemem lazım yemek yapıcem ne olur ne olmaz yarın dügün telaşı yüzünden yapamam regli olucem karnım göbegim topilik olmuş inanın wc çıkamayınca sonuç bu ben kaçtım kendinize iyi bakın sıpalarımada iyi bakın pazartesi işşallah bol bol yazışırız kavuşmamıza az kaldı :5::5::5:

çok sağol arkadaşım:29:bende sizlere duacıyım...başak hanım güya istihareye yatacaktı daha ses yok:110:

ayy bilmem valla zahmet olmasın sanada ama istersen ben memnun olurum ne güzel ikinizinde ne göreceğini çok merak ettim şimdiden..hem başak hanım kendi teklif etti bana o hamile yatamazsa da darılmama iyice ağırlaştı:110:

:78::78::78::78::78::78::78::78:

kızz sen geçmişi okumazsın diye bişi yazmdadım:9:
evet cnm sen atrkadaşlık yollama dedin ama iyiki yollmşım pşman değilim baksana haber verme fırsatı olduğu halde haber vermiyormş hanfendi
öğrenmş olduk amacını

artık sayfalar hızlı ılerlemıyo oyuzden okuyabılıyorum:19::19::19:

gnaydın kızlar:3::3: yeni uyandım birazdan kalkıp kahvaltı yapıcam kocişi bekliyorum... kolay gelsin beydağlı,bugün benimde çok işim var ev temizlencek,ağdayada gidicem.akşama da düğün var bu şişmiş halimle bile düğünde en güzel ben olmalıyım,saçımı filan yaptırıcammm:21: fırsat buldukça gelirim görüşürüüüüzzzz

gnaydın kızlar:3::3: yeni uyandım birazdan kalkıp kahvaltı yapıcam kocişi bekliyorum... kolay gelsin beydağlı,bugün benimde çok işim var ev temizlencek,ağdayada gidicem.akşama da düğün var bu şişmiş halimle bile düğünde en güzel ben olmalıyım,saçımı filan yaptırıcammm:21: fırsat buldukça gelirim görüşürüüüüzzzz

iyi eğlenceler

git kahvaltı yap çabuk kız açlıktan bayıldı:19:

Burda iyi gunumuzu kotu gunumuzu paylasiyoz
iyi haberlere seviniyoruz
kotu haberlere uzuluyoruz
birbirimize dualar edio moral veriyoruz
artik sende dogurunca isin biter bizlen
siler gecersin tkb :kkk:
kkya msj atar topiki sen devralırsın kuzum nolcak:9::9::9:
ewet canım burda belkide en yakınlarımızla bile paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz çünkü birbirimizi en iyi bizler anlıyoruz yani bu durumu yaşayanlar..

ama başak yapmaz öyle şey silmez bizi,dimi başakkk:29:
wuwww çok kızmış bu hatun :) kız öyle demek, bebek olunca tabiki daha az gelecek mecbur napsın bebişi bırakamazki..ama vefalıdır başak tamamen bırakmaz ;)

tşk ederim kızlar beni tanımışsınız:29::29::29::29:
arkadaşlığımız sanalda olsa yüzünüzü görmesemde yaptığım şeyden utanırım ben asla öyle vefasızlık yapamam:20:
şu tefriciyeleri topliyim doğumum fırt diye kolay olsun işim bitsin sizinle bende kaçarım belki:60:

mıçsın desenli olur:60:
kız daha çicuk doğmadan açık renk çicuklu eve gitmiyo diyorsan çicuklar olunca,herşeyin koyu renk olur desene kasvetli eve çevirmeyesin evi..

ewet kaliteli duruda fene değil:110:
mıçsın kızzzzzzzzzz onun mıçırığından nolur:60:
ayy aslında beyaz evi çok severim hayalim salonumu öyle dekore etmek
amaaann çiçoukta batırsın eşyaları nolcak bizimlemi yaşıycak eşyalar dimi:21::21:

yok kuzum ne ayıp olacak bende çıkıyom zaten kıcam geliyor...git yat dinlen.

başak tekrar söylüyorum sen teklif ettin diye kabul etmiştim zaten sakın benim için zora sokma kendini,durumundan dolayı affederim merak etme:110:

ben kaçtım :10:

tamam:29::29::29::29::29::29:

Back
X