Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 29 haftalık oldu canım....ultrasona göre bizde 1 hafta önden gidiyoruzinsan duyunca mutlu oluyo dimee böyle şeyleri
valla bazen kuduruyo kızım böyle karnım dalgalanıyo inip kalkıyo
ama çok tatlı onu izlemek, hareketsiz kaldığı günler özlüyorum o kadar alıştırdı kendine zilli kız
Allahım herkese yaşatsın bunu şimdiden dünyanın en güzel şeyi bu gibi geliyo birde doğsun doyamam sanırım...
ben gelirim
ayyyy sanki çok yaşlı hatun![]()
yok kadın merak etme kocam azarlamaz hatta ben müsait olmadığım zamanlarda kocam kendisi rapor veriryeterim dimi
heee olmadi arar ogrenirik kocan azarlamazsa![]()
değiştirirsem nomu veririm aşk olsun ayol:102:inşallah ama sen giremesende ben senden haber alırım yinede telefon numaranı değiştirmezsen tabi
amiiiin
nazoooooooo şu kadına bişi sööle benden büyük diye bişi diyemiyommmmBasak haftaya dogurursun artik 37+1=38![]()
çok sağol nazocummmmbenimkide gelir heran sen çıkacaksın heralde sana iyi gecelr tatlı rüyalar
unutmadan 150 tane tefriciye okudum sana eklersin ne kadar kaldı sayı doğurmadan bitirelim
yuhh unutmamış karıya bak heleKendi aylardir carpisamiyoryaaen son balkonda carpismisti onada 6 ay oldu
![]()
Aysegulmemnun oldum cnmmm
kucukken en sewdigim. bebegimin
ismiydi aysegullll![]()
gunaydın kızlarr
basakk erosla yazdıgım yazıyo gormedınmı cvp goremedım
cımcem sımdık sacımı basımaı yapcamm dugune gıtcemmm bırazdan![]()
ayy ne güzell çok hoşuma gitti özendmherkes rapor veriyo ya bende vereyim bakim
şu anda keyif çayımı içiyorum,içtikten sonra
evi süpürecem,silecem
heryerin tozunu alacam,balkonu ve girişi yıkıcam
tuvalet,banyo ve lavabo,yıkanacak
ütüde var onu erteleyebilirim hiç sevmiyom
çamaşır yıkıyacam,serecem
arada su içerim,wc ye giderim,bişeyler dıkınırım,otururum kalkarım
yaparım bişeyler işte ay yeter yazdım uzun yazmak bana göre bişey deeell![]()
gelsin yaa niye gelmiyor,bende dedim kanepeleriyle sevişiyodur o şimdi![]()
çok sağol arkadaşımbende sizlere duacıyım...başak hanım güya istihareye yatacaktı daha ses yok
![]()
ayy bilmem valla zahmet olmasın sanada ama istersen ben memnun olurum ne güzel ikinizinde ne göreceğini çok merak ettim şimdiden..hem başak hanım kendi teklif etti bana o hamile yatamazsa da darılmama iyice ağırlaştı![]()
kızz sen geçmişi okumazsın diye bişi yazmdadım
evet cnm sen atrkadaşlık yollama dedin ama iyiki yollmşım pşman değilim baksana haber verme fırsatı olduğu halde haber vermiyormş hanfendi
öğrenmş olduk amacını
kızlar çay demledim gelin beraber içelim
başak nerelerde bugün gözükmedi,doğuruyomu ne:18::18:
artık sayfalar hızlı ılerlemıyo oyuzden okuyabılıyorum![]()
gnaydın kızlaryeni uyandım birazdan kalkıp kahvaltı yapıcam kocişi bekliyorum... kolay gelsin beydağlı,bugün benimde çok işim var ev temizlencek,ağdayada gidicem.akşama da düğün var bu şişmiş halimle bile düğünde en güzel ben olmalıyım,saçımı filan yaptırıcammm
fırsat buldukça gelirim görüşürüüüüzzzz
kkya msj atar topiki sen devralırsın kuzum nolcakBurda iyi gunumuzu kotu gunumuzu paylasiyoz
iyi haberlere seviniyoruz
kotu haberlere uzuluyoruz
birbirimize dualar edio moral veriyoruz
artik sende dogurunca isin biter bizlen
siler gecersin tkb![]()
ewet canım burda belkide en yakınlarımızla bile paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz çünkü birbirimizi en iyi bizler anlıyoruz yani bu durumu yaşayanlar..
ama başak yapmaz öyle şey silmez bizi,dimi başakkk![]()
wuwww çok kızmış bu hatun :) kız öyle demek, bebek olunca tabiki daha az gelecek mecbur napsın bebişi bırakamazki..ama vefalıdır başak tamamen bırakmaz![]()
okumayımmı ne kadar kaldıki eğer çok varsa söyle okuruz canım..
:
mıçsın kızzzzzzzzzz onun mıçırığından nolurmıçsın desenli olur
kız daha çicuk doğmadan açık renk çicuklu eve gitmiyo diyorsan çicuklar olunca,herşeyin koyu renk olur desene kasvetli eve çevirmeyesin evi..
ewet kaliteli duruda fene değil![]()
yok kuzum ne ayıp olacak bende çıkıyom zaten kıcam geliyor...git yat dinlen.
başak tekrar söylüyorum sen teklif ettin diye kabul etmiştim zaten sakın benim için zora sokma kendini,durumundan dolayı affederim merak etme
ben kaçtım![]()