- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
Kendi aylardir carpisamiyoryaaen son balkonda carpismisti onada 6 ay oldu
![]()

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi aylardir carpisamiyoryaaen son balkonda carpismisti onada 6 ay oldu
![]()
sen alıştın yatmaya zor gelmesinbende çalşmayı düşünüyorum valla ne yalan diyim:26::26::26::26:
evet canım 6 ay izin alıcam inşallah 9 aylık olup ele gelince işe başlıycam.... bırakmak yine çok zor gelir eminim ama alışırız onada napalım...Duman zaten calisiyor dogum izni alir geri baslar
olmadi o bile isi birakir bebek diyorsun
kimseye emanet edilmez annen ne kadar kalabilir sizde
asla uzun vaadede rahat edemez sevinc dediydi dersin
zatende birakip calusamazsin ilk bir sene
şimdiye kadar hiç sapıttıklarımıza denk gelmedi
sen korkma senin ilk ve tek sapıttığın msjın "ilişkide alttan çok üstte olmanın güzel olduğu" meajındı
başka bi sapıttığın mesaj yok![]()
haydeeee hayırlı olsun sonnnnn 3 haftaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaa leeeeeeennnnnnnnn 37. haftaya girmişimmmmmmmmmmm
hadi hayırlı ola
ne zmana zerhoş oldunda kaldıramıyon kolllarııııııııı![]()
aminnnnnnnnnnnnnnne güzel ALLAH kimseyi çalışmak zorunda bırakmasın çalışırsada istediği için severek çalışsın
Kedicikk adinimi soolicektin basakla benimkisi gercek isimlerimiz zati senin resmin var adinida soyle gitsin
memnun oldummmmmmmsöylüyorummmmmm
Ayşegül
![]()
duman uyuyamadınmı diyecektimki yarın tatil olduğu aklıma geldine yapıyorsun bu saatte bakalım
memnun oldummmmmmm
ayaklarım şişmişti uzanıyodum canım tam çıkacaktım bi bakayım öyle çıkayım dedim baktım oooo coşmuş topikbiraz daha takılır öyle yatarım artık.hemen çıkmayın sizdeee
söz veremem eşim geldiği gibi kaçarım benevet coştuk bayağı
bileydim bende yatardım kocişi gönderdim ben kaldım burda
sevinççç o verdiğin adrese girdim bende kitap için..kaç günde geldi sana?
bütün gün buralarda takılıyorum zaten gecenin bu saatinde eve gelecek onla ilgilenmem lazım değilmi tamda yumurtlama günleri![]()
haklısın valla ben unuttum yumurtlama günlerini anlamıyorum halindençık tabi canım sen ben beklerim burayı
![]()
inşallah bizde unuturuz senin gibi
ama daha gelmedi gelince yazıp çıkarım zaten pat diye kaçmam eşime diyorum iyi gecelr diyimde öyle çıkayım diye
inşallah unutursun en kısa zamanda bu son hesaplamaların olur... ok cnm bende zaten çıkarım 10-15 dk ya
inşallah
benimkide gelir heran sende çok yorma kendini fazla radyosyonda alma çok öptüm iyi gecelr ozaman şimdiden
bende seni öperim o zaman iyi gecelerrr görüşürüz.
bileydim bende yatardım kocişi gönderdim ben kaldım burda
sevinççç o verdiğin adrese girdim bende kitap için..kaç günde geldi sana?