Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seray benim gibi olmuşsun sende..tarlusal bnde içtim..12 gün sonra adet oldum .. 10günde öyle gecikmişti 22 gün sonra adet oldum anlican : D yarında soğan kürüne başlıyorum..şu pko ne illet bişeymiş ya..
kızlar ya size bişi sorcam az önce börülce gelmiş hadi beşik alamya gidelim dedi
fiyat aralığını sordum 200-250tl imiş
Allah aşkına biakıl verin 250tlye beşiki nerden bulcam ben
dalga geçer gibiler. kıytırıktan bi beşik alcaklar, adı beşik aldı olcak.
istemiyorum ya aldırmıcam kendim alırım daha iyi haksızmıyım ya![]()
Bengisu hosgeldin ewine
Bizim cok isimiz vardi odun komur balkona yerlesti komurler paketlenfi
Ewi serdik sobayi kurduk merdivenler yikandi
Yimek yidik bizde yikandik sobamizi yaktikk isiniyom![]()
iyi aksamlar kızlarr
kaynosdaydım geldık kaynosun akrabası bugun hacıdan bana okunmus elma yolladı esımle yedık bıde bısey vermıss kırılıp balla yenecek kramıyorz cevızmı degısık bısey bılen varmı sevınc sen bılrısın
bu arada benım gelen gıdenım yok![]()
hoşbulum canımkociş olmasa burda gelesim yoktu rahatım yerindeydi orda
ama özledim işte kocişimiii
kız yıkanırken sizinde banyo soğuk olmuyomu kız donuyom ben yıkanırken yaaa :18::18: elektrikli şohben fazla ısıtmıyoda içeriyi :26:
bizde yemiştik okunmuş elma perşembeyi cumaya bağlayan gece, sonra 2 rekat namaz sonrada halveto neymiş ayyy kıramadığınız?batın geçtimi beloşum hadi hayırlısıı
![]()
hadı ya bıze kaynam dırek yeyın dedı abdetsz falan yedık neyse rabbım ınsallah kabul eder
kıramadık adını bılmıyorum canım ya kayınbabm goturecem bıde o deneyecek
bizede öle demişlerdi olsun kuzucum Allah kabul etsin inşallahyeşil elmaydı bizim yediğimiz okunmuş falan vs..işte...merak ettim kız adını öğrenirsen yaz bana
![]()
cnm soba falan yokmu ısıtsan ya banyoyu soğuk oralar üşütme dikkat et
Duru kizz okudugun yazam bide rapor yazda cik ne haltlar karistirdigini bilek
Trombofili ne zaman cikiyor :18:
Kabuklu bademdir o tasla zor kirilir sifa olsun test yapmadinmi ayyy insallah hamissindir cnmiyi aksamlar kızlarr
kaynosdaydım geldık kaynosun akrabası bugun hacıdan bana okunmus elma yolladı esımle yedık bıde bısey vermıss kırılıp balla yenecek kramıyorz cevızmı degısık bısey bılen varmı sevınc sen bılrısın
bu arada benım gelen gıdenım yok![]()
hoşbulum canımkociş olmasa burda gelesim yoktu rahatım yerindeydi orda
ama özledim işte kocişimiii
kız yıkanırken sizinde banyo soğuk olmuyomu kız donuyom ben yıkanırken yaaa :18::18: elektrikli şohben fazla ısıtmıyoda içeriyi :26: