• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Seelaam nasılsınız kızlaar? Ben evime döndüm dün gece 2ye geliyodu eve girdiğimiz bide ondan sonra hasret giderdik :23: sonrada sarıldık uyuduk kocacığımla :16::16: ee siz naapıyonuz çalışmalar sürüyo dimi bakiim sıkı çalışın :20: varmı bi sonuç alabilen? :26:

Nirdesin kadin sennnn :63:[/QUOTE]

sevinçcim vaktim oldukça giriyorum ama kimsecikler olmuyor ya geçmişi okuyuo okuyuo çıkıyorum valla bayram yaramadı bizim hatunlara:)

seray benim gibi olmuşsun sende..tarlusal bnde içtim..12 gün sonra adet oldum .. 10günde öyle gecikmişti 22 gün sonra adet oldum anlican : D yarında soğan kürüne başlıyorum..şu pko ne illet bişeymiş ya..

benim bugün 18.günüm bugün başladım ilaca bende pko yokki bide o çıkarmış başıma..ben soğan kürü yapmıştım ondanmı acep dedim bidaha yapmam bi müddet...ilacı kullanırken adet olursak devam edicezmi içmeye bilgin varmı?benim dr hastalanmazsan gel dedi..ilaç bitene kadar..7 günde hatta...bakalım nolcak yaa...Allahım şifa versin hepimize

kızlar ya size bişi sorcam az önce börülce gelmiş hadi beşik alamya gidelim dedi

fiyat aralığını sordum 200-250tl imiş:110:

Allah aşkına biakıl verin 250tlye beşiki nerden bulcam ben

dalga geçer gibiler. kıytırıktan bi beşik alcaklar, adı beşik aldı olcak.

istemiyorum ya aldırmıcam kendim alırım daha iyi haksızmıyım ya:19::19::19::19:

200 e park beşikmi alıyo kız yoksaa?:53::53: o fiyata anca onlar varda :26:

ayy çok şükür işimin bi kısmını hallettim :16: sabah 11buçuk gibi kalktım baktım ev serin sobayı yakmaya baya bi uğraştım olmadı ama genede içeri biraz ılındı bıcıya girebildim neyseki biraz üşüsemde :18: sonra bişiiler atıştırdım biraz oturdum 2 gibi kociş yemeğe geldi sobayı yaktı onada ekmek ısıttım yedi biraz durdu gitti önce mutfağa giriştim tarhana çorbası,salata yaptım ince doğranmış etimi haşladım soğanını biberini sarımsağını falan doğradım hazırladım bi şööyle bi sotelemesi kaldı geriye onuda cak olsun diye yapmadım neyse valizimi yerleştirdim ortadan kalksın diye sonra evi toparladım :32: şimdi kocişimi bekliyom :16: yarında evi hallederim artıkın bugünlük bu kadar yeter fazla yormamam lazım kendimi :34::9:

of yaa bıktım bu denetlemeden bitsede kurtulsak :50: kociş eve geldi yarım saat anca durabildi yemeğini yedi gitti tee 10-11 gibi gelir anca :14: neyseki bu hafta geliyolarda kurtuluyoz :32: kocişimi özledim yaav.. :26::5: bende kociş gidince sofrayı kaldırdım tüm üniformalarını ve 2 kıyafetimide ütüledim şimdi oturdum harem dizimi izliyom işlerimi hallettim rahat rahat izleyebilirim artık dizimi :9: ee siz naapiyiniz nereledesiniz ayol? :53::33::26:

Bengisu hosgeldin ewine
Bizim cok isimiz vardi odun komur balkona yerlesti komurler paketlenfi
Ewi serdik sobayi kurduk merdivenler yikandi
Yimek yidik bizde yikandik sobamizi yaktikk isiniyom :21::21:

Duru kizz okudugun yazam bide rapor yazda cik ne haltlar karistirdigini bilek :110:
Trombofili ne zaman cikiyor :18:

iyi aksamlar kızlarr:16::16:

kaynosdaydım geldık kaynosun akrabası bugun hacıdan bana okunmus elma yolladı esımle yedık bıde bısey vermıss kırılıp balla yenecek kramıyorz cevızmı degısık bısey bılen varmı sevınc sen bılrısın

bu arada benım gelen gıdenım yok:27::27::27:

Bengisu hosgeldin ewine
Bizim cok isimiz vardi odun komur balkona yerlesti komurler paketlenfi
Ewi serdik sobayi kurduk merdivenler yikandi
Yimek yidik bizde yikandik sobamizi yaktikk isiniyom :21::21:

hoşbulum canım :9: kociş olmasa burda gelesim yoktu rahatım yerindeydi orda :9: ama özledim işte kocişimiii :16::16: kız yıkanırken sizinde banyo soğuk olmuyomu kız donuyom ben yıkanırken yaaa :18::18: elektrikli şohben fazla ısıtmıyoda içeriyi :26:

kaynosdaydım geldık kaynosun akrabası bugun hacıdan bana okunmus elma yolladı esımle yedık bıde bısey vermıss kırılıp balla yenecek kramıyorz cevızmı degısık bısey bılen varmı sevınc sen bılrısın

bizde yemiştik okunmuş elma perşembeyi cumaya bağlayan gece, sonra 2 rekat namaz sonrada halvet :17::17:o neymiş ayyy kıramadığınız?batın geçtimi beloşum hadi hayırlısıı :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
hoşbulum canım :9: kociş olmasa burda gelesim yoktu rahatım yerindeydi orda :9: ama özledim işte kocişimiii :16::16: kız yıkanırken sizinde banyo soğuk olmuyomu kız donuyom ben yıkanırken yaaa :18::18: elektrikli şohben fazla ısıtmıyoda içeriyi :26:

cnm soba falan yokmu ısıtsan ya banyoyu soğuk oralar üşütme dikkat et

bizde yemiştik okunmuş elma perşembeyi cumaya bağlayan gece, sonra 2 rekat namaz sonrada halvet :17::17:o neymiş ayyy kıramadığınız?batın geçtimi beloşum hadi hayırlısıı :nazar::nazar::nazar:

hadı ya bıze kaynam dırek yeyın dedı abdetsz falan yedık neyse rabbım ınsallah kabul eder

kıramadık adını bılmıyorum canım ya kayınbabm goturecem bıde o deneyecek

hadı ya bıze kaynam dırek yeyın dedı abdetsz falan yedık neyse rabbım ınsallah kabul eder

kıramadık adını bılmıyorum canım ya kayınbabm goturecem bıde o deneyecek

bizede öle demişlerdi olsun kuzucum Allah kabul etsin inşallah:nazar:yeşil elmaydı bizim yediğimiz okunmuş falan vs..işte...merak ettim kız adını öğrenirsen yaz bana;)

Duru kizz okudugun yazam bide rapor yazda cik ne haltlar karistirdigini bilek :110:
Trombofili ne zaman cikiyor :18:

kuzucum dur bi rapor verim ozaman:3::3:geçen çarşamba gittik seyhan uygulamaya kan verdik eşimle gitik doktora tek düşüğüm var dedim hiç itiraz etmedi tamam bi araştırılsın dedi kan pıhtılaşması bidegenetiğimize bakılacakmış işte bir ay sonra çıkar dedi çok şükür onu hallattim sonucu bekliyoz:32::32::32::32::32::32::32:buarada adet olmayı bekliyorum 10 gündür karnı kasığım ağrıyor ama hastalanmadım ara ara bulantım oluyor dün eşime test aldırdım hamilede değilim anlamadım bu karın ağrısı mide bulantısı neyin nesi kafayada takmıyorumki psikolojik belirtiler yaşıyorum deyim anlamadım kuzucum bekliyorum işte:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Kabuklu bademdir o tasla zor kirilir sifa olsun test yapmadinmi ayyy insallah hamissindir cnm:29:

Buzzzz cnmm suyu kovaya doldurup oyle giriyom bide benim sokakta hamam var cok soguklarda oraya gidiyommmm

Back
X