- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Yumurtlamanin ortasinda herufle bozustuk, kac gun pas virmedik haliyle bu ay havada kaldikız niye adam akıllı çalışmıyonn bellimi olur bakakta görek
bende heç ama heç belirti yok gibi
ama çok karışıkımmhiç bir hissimde yok
![]()
Insallah cnminsallah canım benımde dualarımdada hepınız varsınız.. ınsallah tutar da hayırlı saglıklı olması cok onemlı kız erkek fark etmez :)
kızlar nasılsınız?? ben pek iyi değilim bugün benim bir tane teyzem var ve onunda bugün felçlik geçirdiğini öğrendim yeni geldim hastaneden yoğun bakımda olduğu içinde göremedim..
biliyorsunuz annemde aynı rahatsızlığı yaşıyor inşaallah annem kadar ağır geçirmemiştir,insanın hayatı birgünde hatta saniyede nasıl değişebiliyor,hayatta en önemli şey sağlık RABBİM kimseye dermansız dert,hastalık vermesin ve elden ayaktan düşürüpte hiç kimseye muhtaç etmesin amin..
ancak yaşayıp görenler bilir...yinede sonsuz şükürler ve hamdlar olsun RABBİM e..
Ya canim cok gecmis olsun
Allahim Acil sifalar versin
Birinci derece rahatsizligindan dolayi benim amcamda felc gecirmisti trombositleri yuksekdi bu da pihtilasmasi vardi ve felce neden oldu
Allaha sukurku iyilesti sonra hafif elinde kaldi ama buna binlerce sukur Gerci doktor dedi yine gecirebilir